Grey's anatomy
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Mandy kot intern ga je pa znagala tokrat
Pa omg, Callie pa Alex sta se ploznala, zaj pa je že mal tu mač da kr vsi povprek en na drugega skačejo....
Pa omg, Callie pa Alex sta se ploznala, zaj pa je že mal tu mač da kr vsi povprek en na drugega skačejo....
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
ma ja, tole z Markom in Callie je kr nekej, kot da se scenaristi ne morjo odločit kaj bi sploh nardil.
Lezbični pari pa so očitno zelo popularni, sedaj se en obeta še v gospodinjah. Zeh
Lezbični pari pa so očitno zelo popularni, sedaj se en obeta še v gospodinjah. Zeh
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
kaj pa včerajšnji del.. fenomenalen.. sploh konec.. meni je konkretno žal, da gre proti koncu =((((
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
ja zadnja sezona naj bi bla...
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
Po eni strani-hvala bogu, da bo konec....ampak po drugi mi je pa tak fajn serija, da bi skoz gledala (čeprav bi vmes še 100x vse zapletl in razpletl ).
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
What? Dober konec? Gledamo mi isto serijo? Heheh.
Pa od kot te mate to, da mislijo GA skinit? Kaj je že 1. april?
Trust me, ma serija za 1x še predobre kvote, da bi ABC pomislil na kaki konec. Čeprav glede na trenutno odvijanje zgodb, ne vem če bi bla hudo sad, če bi jo res skenlali. Vse skupaj postaja vedno bolj absurdno in hudo boring.
Potem še pa Izzy tud verjetno ne bomo nikoli več vidli, ker se Heiglova ne misli vrnit. Whatever. Prav dol mi visi že Hehe. Shonda je totalno za*ebala stvar.
Pa od kot te mate to, da mislijo GA skinit? Kaj je že 1. april?
Trust me, ma serija za 1x še predobre kvote, da bi ABC pomislil na kaki konec. Čeprav glede na trenutno odvijanje zgodb, ne vem če bi bla hudo sad, če bi jo res skenlali. Vse skupaj postaja vedno bolj absurdno in hudo boring.
Potem še pa Izzy tud verjetno ne bomo nikoli več vidli, ker se Heiglova ne misli vrnit. Whatever. Prav dol mi visi že Hehe. Shonda je totalno za*ebala stvar.
.: Living is easy with eyes closed :.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Ravno sem pogledala tazadnji del, ki je zdaj za dol potegnt. Men je ful weird to, da zdaj Callie kr neki tišči Sloana v zvezo z uno Terry pa da naj si z njo ustvari familijo-mislim, haloo? Poleg tega se mi smili Little Gray, revca, kk je jokala v zadnjih minutah tega dela, da sn še js začela jokat zraven !
Mi je pa všeč, ko je Miranda čist živča, ko dejta unga hot anastezista zdj
Še vedno pa pogrešam Izzy, je bla the best lik ever
Mi je pa všeč, ko je Miranda čist živča, ko dejta unga hot anastezista zdj
Še vedno pa pogrešam Izzy, je bla the best lik ever
I am not an enigma, just a contradiction!
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
tanovi od Mirande je res hud meni je pa kar všeč da Izzie ni več, ker mi je šla na živce (oz. kar obadva z Georgeom sta mi šla na živce), boljš bi blo, če bi Addison pa Burke nazaj pršla
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Okej, js v vsakem delu iščem razlog da se sparčkata Mark & Callie (in o tem tudi prilično težim v vsakem postu) in zaj ne, če bo vse po sreči bo Callie dumpnala Arizono ker noče otrok in se bota pol našla.... Ko je*e uno Terry, men je tak tešk gledat tist kup kosti z lasim pa brez vsake energije. Dosadnjakinja.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sam Bailey je pa najboljša, ni kej Sem se prov nasmejala v tem delu.
Pa huda sta s tistim njenim.
Pa huda sta s tistim njenim.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov