Grey's anatomy
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
lana505 - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2009
Jooj, še mal več k 1 tedn, huh zdej jih pa že res dolg ni blo!
No da bo čakanje mal lažje - verjetno moj najljubši prizor v 6.sezoni :
http://www.youtube.com/watch?v=chg4rhi4EQ0
No da bo čakanje mal lažje - verjetno moj najljubši prizor v 6.sezoni :
http://www.youtube.com/watch?v=chg4rhi4EQ0
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Kaj gre samo meni tak, ali ti GA/PP crossover eventi že počasi konkretno najedajo?
Pa ta Mark ma otroka, ki bo dobo froca, zgodba je IMO tudi čisti FAIL. Še posebej ker ovo malo Leven Rambin igra, ki je že iz T:SCC ven ne maram. Potem še pa gre z Lexie narazn in niti 1 dan za tem ona naskoči Alexa, on pa Addison?? I mean seriously?? Nisem vedla, da sem začela gledat daytime soap opero General Hospital.
Vedno majn mi je všeč, kaj Shonda dela iz obeh serij.
Pa ta Mark ma otroka, ki bo dobo froca, zgodba je IMO tudi čisti FAIL. Še posebej ker ovo malo Leven Rambin igra, ki je že iz T:SCC ven ne maram. Potem še pa gre z Lexie narazn in niti 1 dan za tem ona naskoči Alexa, on pa Addison?? I mean seriously?? Nisem vedla, da sem začela gledat daytime soap opero General Hospital.
Vedno majn mi je všeč, kaj Shonda dela iz obeh serij.
.: Living is easy with eyes closed :.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Se strinjam s tabo GA ni več to kar je bila. Pa še Izzie ni in je še kar nekaj časa ne bo nazaj (mislim da začne šele konec marca spet snemat) Ta zgodba s to hčerko je absolutno preveč v ospredju.
Mi je pa kul, da vsaj Meredith ni več tak v ospedju.
Mi je pa kul, da vsaj Meredith ni več tak v ospedju.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
Glede na to, kakšne (negativne) kritike berem o tem zadnjem delu, sploh nevem al bi ga pogledala al ne, da si ne pokvarim pozitivne predstave o GA
-
_Larissa_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Ma ne sj ni biv tok zlo grozn dev, tak kokr usi ustali to sezono- povprečn. Men osebno se zdi da so zlo zajebal z Lexie, pa FreakChiq ne vem kdaj nj bi Mark naskoču Addison? sj ne vem al sm kj zgrešla, ker kokr se jst spomnem jo je sam zarad svoje hčerkice klicul Pa ja men je cela ta zgodba okol te njegove hčere čist mem!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Moraš gledat še Private Practice, da izveš celotno zgodbo.
spoiler: V Private Practice odpelje Mark hčerko k Addison na operacijo in se data dol na tleh pisarne Potem pa še Mark razmišlja, če bi ostal kar tam z Addison, pa se nakoncu odloči da ne (vsaj jaz sem razumela v slislu, da bo hotel bit nazaj z Lexie.)
spoiler: V Private Practice odpelje Mark hčerko k Addison na operacijo in se data dol na tleh pisarne Potem pa še Mark razmišlja, če bi ostal kar tam z Addison, pa se nakoncu odloči da ne (vsaj jaz sem razumela v slislu, da bo hotel bit nazaj z Lexie.)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Ah, ta Izzie & Alex zgodba, bi mi bila boljša, če bi ona takrat umrla ali pa če bi bla lepo živa in zdrava, taka kot v prejšnih sezonah.
Ne morem se odločiti kakšen mi je bil ta del. Dober ne, ker se nisem niti enkrat pošteno nasmejala. Kr neki no. Pa Lexie in Mark..tedva sta mi bla luškana, kako je katermu sploh padl na pamet, da ima Mark nosečo hčerko? Mam občutek, da bodo (spet/še več) začel štulit prišleke.
Upam, da bo naslednji del boljši
Ne morem se odločiti kakšen mi je bil ta del. Dober ne, ker se nisem niti enkrat pošteno nasmejala. Kr neki no. Pa Lexie in Mark..tedva sta mi bla luškana, kako je katermu sploh padl na pamet, da ima Mark nosečo hčerko? Mam občutek, da bodo (spet/še več) začel štulit prišleke.
Upam, da bo naslednji del boljši
A goal without a plan is just a wish.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Meni je bil Alex & Lexi seks-kiks čist kul, ker Alex ni ta pravi Alex, če ni mal bastarda v njem, v času ko je bil z Izzie cel sladek, mi sploh ni deloval priseben. Meredith mi je zgledala čist zabuhla in čudna, vedno manj mi je pri srcu, Mark je cel čudaški zaj s to še bolj čudaško hčerko, sem pa mal upala da se bo še Addison kej pojavla, ker mi je carka in jo prav pogrešam odkar je šla. Edino Mark & Callie sta mi bla kjut, ta dva mi tak pašeta skupi, res mi gre na živce Arizona. Edini plus mi je še vedno Baileyeva in pa to, da ni blo velik unih novih prišlekov (un ka je že ta vlek ta temn.... omfg, un ma bolj kvadratno glavo ko David Hasselhoff odurno).
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
sao oni novi, ko je nekaj Christino šmeko, on pa je ful simpatičn...
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
men je pa kul, da se končno nekaj spet dogaja, upam samo, da ne obsta zdej Lexie in Mrak takoj spet skupej. Drugače je Meredith zabuhla, ker je bla takrat (Ellen) noseča.
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Jao, js sn pa upala da se bo Mark + Callie naveza obnesla s tem ko bi ''posvojila'' malega od Sloan in bi spoznala da sta za skup.... pa bi Callie pustila bedno Arizono in bla z Markom, ko sta tak popoln par. Pol pa una kr pobegne, l3m4.
Poleg tega ne maram Teddy, ful mi je dosadna. Uni ko pa Bailey peca je pa - ful simpatičn det, pa ko je Bailey priznala da ji je všeč mi je blo tak kul. Ker od nje res ne bi kaj takega pričakoval
Poleg tega ne maram Teddy, ful mi je dosadna. Uni ko pa Bailey peca je pa - ful simpatičn det, pa ko je Bailey priznala da ji je všeč mi je blo tak kul. Ker od nje res ne bi kaj takega pričakoval
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov