Grey's anatomy
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
arianna87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2009
Ok, lihkar pogledla tretji del - in ostala navdušena. Končno en zanimiva, zabavna epizoda, ki predstavlja vse kar GA je
Btw: Alex & Izzie sta mi še vedno najboljša - še posebi, ko ji je on lasuljo popravljal pa ji zdravila prinesu...iiii, kjutii
Btw: Alex & Izzie sta mi še vedno najboljša - še posebi, ko ji je on lasuljo popravljal pa ji zdravila prinesu...iiii, kjutii
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
Tud jaz pogledala 3. del in se mi je zdel dosti boljši kot prva dva. Prej se mi je kr nekako vleklo, zdej sem pa z užitkom pogledala ta del in upala, da bi trajal mal dlje kot slabih 45min
Me pa tudi zanima, kak bo izpadla ta združitev obeh bolnic
Me pa tudi zanima, kak bo izpadla ta združitev obeh bolnic
-
arianna87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2009
Heh, kolk fajn....prejle pogledla zadnji del GA, zdej se pa spravla na najnovejši del Private Practice (ja, tud to gledam, love doctors) pa je kr dr. Bailey not k se pravzaprav nadaljuje zgodba iz GA (glede tiste ženske, ki rabi ledvico, k je Izzy nek narobe nardila).
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Men isto, odurni so vsi po vrsti, upam da se jih bojo losal čez sezono (1 down, 3 more to go!). Un z visokim čelom je sploh nadležen, ko da bi mel regal gor na vratu...
-
Js pa od 3. dela nisem pogledala več nobenga naprej, ker preprosto ne najdem časa, da bi si dol zloudala, kaj šele pogledala Pa tak me firbec matra, kaj se zdaj dogaja Mogoče ta vikend naredim en mini Grey's Anatomy maraton
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
sarchika09 napisal/-a:Js pa od 3. dela nisem pogledala več nobenga naprej, ker preprosto ne najdem časa, da bi si dol zloudala, kaj šele pogledala Pa tak me firbec matra, kaj se zdaj dogaja Mogoče ta vikend naredim en mini Grey's Anatomy maraton
ne rabiš loudat. pojdi na www.cucirca.com pa lahko gledaš... če maš slabo linijo, malo počakaš da se naloži, pa pol gledaš nemoteno. ampak je omejitev 72 minut na 2 uri.. ne morš gledat 2 dela skupaj.
-
^^ o hvala za to informacijo, bom probala ob priliki Sem pa itak mela včeraj mini Grey's Anatomy maraton (kar pač do zdaj nisem uspela pogledat od 6 sezone-ja, šele včeraj sem se spravla gledat ).
Aja, kaj bo res neka pavza do januarja?
Aja, kaj bo res neka pavza do januarja?
-
la HauteCouture - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 10. 2009
Moje najljubše scene tolkrat pogledla, da znam vse na pamet povedat
Sol lucet omnibus.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
ja jas sn zaj hotla gledat novi del...pa ga ni=)
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
^Jp, se strinjam. Amapk še vseeno morem vsak teden pogledat nov del. NO, prejšnji teden ko pa ni bilo novih nanizank, sem pa začela spet gledat od začetka, ker so mi bli na začetku res tak zakon.... Ugotovila sem, da pogrešam Burka, pa čeprav je bil tak svojevrstnež. Pa Georgeovo raztresenost.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Jooj, js pa čakam pa čaaakam na nov del, pol pa mal pobrskam po netu pa ugotovim, da naslednji del dajo vn šele 14. januarja :eek: !
I am not an enigma, just a contradiction!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov