Grey's anatomy
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
Oh, sicer sem želela da tudi George preživi samo če bi pa že morala izbirati pa vsekakor raje izberem Izzie. George je bil itak bolj neopazen v tej sezoni, ni se kaj veliko dogajalo okoli njega, vsaj js se ne spomnem, tako da ga v tem pogledu sigurno ne bom tako pogrešala kot bi recimo Izzie (če je to seveda res).
Nevem katera je že napisala, da si je ob koncu samo rekla da ne morejo in ne smejo tega Alexu naredit? No, meni je šlo isto po glavi, samo zaradi njega (oz njiju kot par) sem tako jokala.. srce se mi trgalo ko ga je kazalo
Pa se mi zdi, da je bilo čez serijo lepo zelo videt razvoj Alexa kot karakterja, kakšen bedak je bil še v prvi sezoni (sicer prov nesramno hud, ampak vseeno je bil tepec, hud tepec) kako se je spremenil do sedaj in ne, tega da bi Izzie umrla mu res NE smejo naredit. Pa tudi lahko bi scenaristka Izzie privoščila malo srečnih momentov, po vsem tem sranju ki ji ga je spisala.
Ta scenaristka je itak čisto najbolj možno zlobna!! Sem misnla da bom znorela, ko je bilo konec GA.. po tem, ko sem pogledala pa še zadnji del Private practice sem je pa res mela poln kufer.. Takrat bi jo ubila (še posebej po GA, ampak PP ne zaostaja kaj veliko), resno bi jo ubila, zloba ena!
Vglavnem, samo da bo še dosti scen Alex & Izzie
Nevem katera je že napisala, da si je ob koncu samo rekla da ne morejo in ne smejo tega Alexu naredit? No, meni je šlo isto po glavi, samo zaradi njega (oz njiju kot par) sem tako jokala.. srce se mi trgalo ko ga je kazalo
Pa se mi zdi, da je bilo čez serijo lepo zelo videt razvoj Alexa kot karakterja, kakšen bedak je bil še v prvi sezoni (sicer prov nesramno hud, ampak vseeno je bil tepec, hud tepec) kako se je spremenil do sedaj in ne, tega da bi Izzie umrla mu res NE smejo naredit. Pa tudi lahko bi scenaristka Izzie privoščila malo srečnih momentov, po vsem tem sranju ki ji ga je spisala.
Ta scenaristka je itak čisto najbolj možno zlobna!! Sem misnla da bom znorela, ko je bilo konec GA.. po tem, ko sem pogledala pa še zadnji del Private practice sem je pa res mela poln kufer.. Takrat bi jo ubila (še posebej po GA, ampak PP ne zaostaja kaj veliko), resno bi jo ubila, zloba ena!
Vglavnem, samo da bo še dosti scen Alex & Izzie
-
MIYA - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2007
Dobr da ne berem vseh vaših postov, ker res ne želim vedt kaj se vnaprej dogaja.
Zdj gledam začetek 4.sezone.
K ne morm vrjet da je Burke pustu Cristino tkole
pa da je George padu test in da more vse še enx...ker scenarij
Drgač me pa zanima če kera ve kok delov je v 4 sezoni? ker jst jih mam sam 15, se mi pa zdi da to ni vse... če kera ve kje ostalo zloadam,bi bila zelo hvaležna...
hvala
Zdj gledam začetek 4.sezone.
K ne morm vrjet da je Burke pustu Cristino tkole
pa da je George padu test in da more vse še enx...ker scenarij
Drgač me pa zanima če kera ve kok delov je v 4 sezoni? ker jst jih mam sam 15, se mi pa zdi da to ni vse... če kera ve kje ostalo zloadam,bi bila zelo hvaležna...
hvala
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
4. sezona je mela zaradi stavke scenaristov samo 17 oz. 16 epizod. Odvisno pač kak šteješ dele, ki so dolgi 1h in 30min.
Greys.Anatomy.S04E01.HDTV.XViD-Caph
Greys.Anatomy.S04E02.PROPER.HDTV.XviD-XOR
Greys.Anatomy.S04E03.HDTV.XViD-Caph
Greys.Anatomy.S04E04.HDTV.XViD-YesTV
Greys.Anatomy.S04E05.HDTV.XViD-Caph
Greys.Anatomy.S04E06.HDTV.XviD-2HD
Greys.Anatomy.S04E07.HDTV.XviD-XOR
Greys.Anatomy.S04E08.PROPER.HDTV.XViD-YesTV
Greys.Anatomy.S04E09.HDTV.XviD-XOR
Greys.Anatomy.S04E10.HDTV.XViD-Caph
Greys.Anatomy.S04E11.PROPER.HDTV.XViD-Caph
Greys.Anatomy.S04E12.HDTV.XViD-DOT
Greys.Anatomy.S04E13.HDTV.XviD-2HD
Greys.Anatomy.S04E14.HDTV.XviD-2HD
Greys_Anatomy.4x15.Losing_My_Mind.PROPER.HDTV_XviD-FoV
Greys_Anatomy.4x16_4x17.Freedom.HDTV_XviD-FoV
To je celotna sezona
Greys.Anatomy.S04E01.HDTV.XViD-Caph
Greys.Anatomy.S04E02.PROPER.HDTV.XviD-XOR
Greys.Anatomy.S04E03.HDTV.XViD-Caph
Greys.Anatomy.S04E04.HDTV.XViD-YesTV
Greys.Anatomy.S04E05.HDTV.XViD-Caph
Greys.Anatomy.S04E06.HDTV.XviD-2HD
Greys.Anatomy.S04E07.HDTV.XviD-XOR
Greys.Anatomy.S04E08.PROPER.HDTV.XViD-YesTV
Greys.Anatomy.S04E09.HDTV.XviD-XOR
Greys.Anatomy.S04E10.HDTV.XViD-Caph
Greys.Anatomy.S04E11.PROPER.HDTV.XViD-Caph
Greys.Anatomy.S04E12.HDTV.XViD-DOT
Greys.Anatomy.S04E13.HDTV.XviD-2HD
Greys.Anatomy.S04E14.HDTV.XviD-2HD
Greys_Anatomy.4x15.Losing_My_Mind.PROPER.HDTV_XviD-FoV
Greys_Anatomy.4x16_4x17.Freedom.HDTV_XviD-FoV
To je celotna sezona
-
t@ssy - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2008
....
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
-
t@ssy - Sramežljivka
....
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
-
t@ssy - Sramežljivka
.....
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:18, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Odizbereš vse in izbereš samo del, ki ga nimaš (link za celotno 5 sezono)
Pirate Bay
Pirate Bay
A goal without a plan is just a wish.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov