Grey's anatomy
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
“Hey. Me again. I was just talking to O’Malley (not by choice. I’m stuck in the pit with him today) and – what the hell? He says that you getting married means you’re kicking me and Iz out of the house? Is that true? Cause if so, not cool. Not Fricking Cool."
-- Alex
“Alex, they can’t kick us out. I have cancer.”
-- Izzie
^Hahahah
Vzeto iz SGH Guest Book -- @http://weddings.theknot.com
BTW, gre za real site... mislim noben fan ni ta site vzpostavo ampak gre vse skupaj via GA ustvarjalcev
Še ena cvetka:
“I didn’t know where else to go with this because you either aren’t getting my voice-mails or you’re simply choosing to ignore them, but – I really am pregnant, Derek. It’s yours. And I have a lawyer… HAHAHAHA. I swear, that never gets old. EVER.”
-- Nurse Rose
Hehehe jeez
-- Alex
“Alex, they can’t kick us out. I have cancer.”
-- Izzie
^Hahahah
Vzeto iz SGH Guest Book -- @http://weddings.theknot.com
BTW, gre za real site... mislim noben fan ni ta site vzpostavo ampak gre vse skupaj via GA ustvarjalcev
Še ena cvetka:
“I didn’t know where else to go with this because you either aren’t getting my voice-mails or you’re simply choosing to ignore them, but – I really am pregnant, Derek. It’s yours. And I have a lawyer… HAHAHAHA. I swear, that never gets old. EVER.”
-- Nurse Rose
Hehehe jeez
-
mala punci - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
kolko delov je še? Samo 1 pa konec? Jaz sem tut tak jokala, Izzy je bla tko lepa smrk smrk
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Waaaa, ker promo...so mi šle kr kocine pokonc Koooomi čakam!
-
t@ssy - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2008
...........
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Ti si si konec tak razlagala, da sta ta dva zagotovo umrla?
Jaz si namreč nisem, ne. Za moje pojme so kdo umre in kdo ne odprto pustili za naslednjo sezono (and I hate them for that). Ajde edino za Georga bi se dalo debatirat...
Mislim glede na to, da je George na Izzy čakal, bi lahko to človek komot interpretiral, da je zdaj namesto Dannyja Geroge the grim reaper. In glede na to, da Izzy ni stopla iz dvigala, daje meni taki filing, da jo bojo back to life spravli.
Pa tud Shonda (producentka) je glede tega dala mali hint, da medtem ko je Katherine izrazla željo, da bi še rada ostala pri GA, T.R. kaj takega nikoli ni reko.
Upam, da Izzy ne bo šla bye-bye in tud upam, da ne bo vagetable.
Že zdaj mi je blo dovolj hudo Alexa za gledat.
Jaz si namreč nisem, ne. Za moje pojme so kdo umre in kdo ne odprto pustili za naslednjo sezono (and I hate them for that). Ajde edino za Georga bi se dalo debatirat...
Mislim glede na to, da je George na Izzy čakal, bi lahko to človek komot interpretiral, da je zdaj namesto Dannyja Geroge the grim reaper. In glede na to, da Izzy ni stopla iz dvigala, daje meni taki filing, da jo bojo back to life spravli.
Pa tud Shonda (producentka) je glede tega dala mali hint, da medtem ko je Katherine izrazla željo, da bi še rada ostala pri GA, T.R. kaj takega nikoli ni reko.
Upam, da Izzy ne bo šla bye-bye in tud upam, da ne bo vagetable.
Že zdaj mi je blo dovolj hudo Alexa za gledat.
-
izzie - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2008
- Kraj: Prekmurje
Eden je preveč!! Pa ne morejo ta glavni umret, no. In zdaj moramo čakat do kdaj? Septembra?
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jokala k dež, priznam
Se strinjam s FreakChiq - nč ni še dokončno! To z dvigalom je dobra fora...Izzy naj bi kao vn stopila - pač šla na oni svet - ampak ni, in mislm da se bo na začetku naslednje sezone dvogalo nazaj zaprlo in Izzy ne bo umrla...George pa...al pa ravno obratno...
Čeprou pri vseh teh namigovanjih, da nej bi oba šla iz serije...no ja, we'll see Jaoooo res fenomenalen konc...
Se strinjam s FreakChiq - nč ni še dokončno! To z dvigalom je dobra fora...Izzy naj bi kao vn stopila - pač šla na oni svet - ampak ni, in mislm da se bo na začetku naslednje sezone dvogalo nazaj zaprlo in Izzy ne bo umrla...George pa...al pa ravno obratno...
Čeprou pri vseh teh namigovanjih, da nej bi oba šla iz serije...no ja, we'll see Jaoooo res fenomenalen konc...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]