Grey's anatomy
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Tale del je biu res dober, ja...sploh pa un prizor prot koncu k se Izzy preoblači in pol na vratih zagleda Mirando, pa Chief pride, pa še Alex...
-
izzie - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2008
- Kraj: Prekmurje
Joooj, meni pa še vedno dol vleče! Ne vem, kaj se zadnje čase s to povezavo dogaja.
Komaj čakam, da pogledam!
Sicer so pa še samo štirje deli in finale.
Komaj čakam, da pogledam!
Sicer so pa še samo štirje deli in finale.
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
-
izzie - Komunikatorka
artemisia napisal/-a:zelo dober del spet:):) vse z izzie je zlo čustveno...pa tist med owenom in christino OMG! Na koncu je pa itak Derek razturu!!;);)
Jaaa, konec!
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
- *MissTweety*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2007
...
Zadnjič spremenil *MissTweety*, dne 25. Avg. 2009 10:05, skupaj popravljeno 1 krat.
-
izzie - Komunikatorka
Jp, mislim, da. Ker bodo do finala samo še štirje (ali trije?) deli. Finale je pa 16. maja.
Edit: Finale 14. maja.
5 - next new episode Thursday April 23rd at 9/8c
In še nekaj čakanja do novega dela.
Edit: Finale 14. maja.
5 - next new episode Thursday April 23rd at 9/8c
In še nekaj čakanja do novega dela.
-
Do konca so že 4 deli (20. del bo na sporedu 23.4.), 14.5. se bosta skupaj predvajala zadnja 2 dela - eden za drugim Koooomi čakam...me res zanima kako se bo končalo......in če se bosta Derek in Meredith res poročila, hm...
-
Jst sm pa koj posumla da je mogle Little Grey noseča K se je ceu del basala s hrano...kao zarad tega k se Derek pa Mark ne razumeta...well, we'll see
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Sweet Princess napisal/-a:Jst sm pa koj posumla da je mogle Little Grey noseča K se je ceu del basala s hrano...kao zarad tega k se Derek pa Mark ne razumeta...well, we'll see
Jap, jaz isto
Čeprav moram priznat da me je do sedaj že cela 5. sezona ful razočarala, sploh mi niso všeč ne zapleti ne razpleti... Ampak še vseeno gledam vsak del znova, v upanju da pride kak boljši del. No, do zdaj so mi bili vsi deli 5. sezone povprečni, nekateri celo podpovprečni. Žalost, silna žalost. Prve 4. sezone pa so mi bile super.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov