Grey's anatomy
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
izzie - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2008
- Kraj: Prekmurje
FreakChiq napisal/-a:Mogoče bo pa Izzy bla tista pacientka, zaradi katere bo Derek prišo iz te njegove depri faze ven, ker jo bo rešo??
Bi bilo super, če bi se vse tako lepo izšlo.
Ima že katera današnji del? Meni ga kar noče in noče dol pobrat.
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
-
izzie - Komunikatorka
FreakChiq napisal/-a:na eztv.it idi čekirat
Mja, saj mam že od zjutraj, samo dol vleče neverjetno počasi.
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
-
izzie - Komunikatorka
FreakChiq napisal/-a:Od zjutraj pa do zdaj ti še ni zdownloadalo? Khm that's weird. Te pa tega probaj -> LINK tu bi pa moglo it relativno hitro.
Res čudno, ker se mi to še nikoli ni zgodilo. Najlepša hvala. Je takoj malo pospešilo, upam da bo šlo normalno zdaj.
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
Mah dej nehi, prov na živce mi grejo že počas.....ena je na smrt bolana, drug je na smrt zamorjen in n eve kaj bi sam s sabo, drug je na smrt užaljen....bla, bla, bla, sploh ni več tale GA to kar je bil. Včas sm ga res z veseljem gledala, mal smeha, mal žalost ampak na splošno dost pozitivna zadeva (sploh O'Malley mi manjka s svojimi frisi in Izzy s svojo "kokoškostjo"), zdej je pa neka kvazi drama.
Ne kadim, a vedno vžgem.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Boa, maš prav...res je nekam depresivno use skupi zadnje čase...ampak upam, da bo šlo na boljš
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Upam, da bo Izzy preživela Ona mi je najbolj smešen lik v celi seriji.
I am not an enigma, just a contradiction!
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
A ji niso dal še 5 mesecev to live? It does not look good...
-
izzie - Komunikatorka
Sweet Princess napisal/-a:A ji niso dal še 5 mesecev to live? It does not look good...
Jaz tega nisem zasledila. Ampak da je 5% možnost preživetja.
-
nastasja - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
- Kraj: Maribor
izzie napisal/-a:Sweet Princess napisal/-a:A ji niso dal še 5 mesecev to live? It does not look good...
Jaz tega nisem zasledila. Ampak da je 5% možnost preživetja.
Tudi jaz sem razumela, da je 5% možnosti, da preživi oz. se pozdravi.
Meni je v bistvu vseeno če gre ali pa ostane v seriji, ker tak ni glih pri srcu.
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
-
izzie - Komunikatorka
Ahjoj, no, zdaj bi pa že res bil čas, da bi šlo kaj na boljše. Upam, da se bo v naslednjem delu začelo kaj premikat. Mi je bilo zelo všeč, da je Christina povedala Alexu in Baileyevi.
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Meni je tud bil dober del. I even shed a tear or maybe a couple more hehe...
Kombinacija Private Practice + Grey's Anatomy človeka čisto raznežni
Tak kak je že artemisia rekla.. Zadnje minute so ble res ql. I really digg Marka in Lexie. Big kudos to the make-up department, ki so ovega blowhole tipa res awesome naredli.
Edino kaj mi ni blo preveč všeč je bil način, kak je Alex zvedo, da je Izzy bolana in kak je na to odreagiral oz. pač pričakovala sem neko dramo like, da bi začel premetavat in lamat stvari al pa kaj v tej smeri. Upam, da bom kaj takega vidla v naslednji epizodi. I like drama hehe
Btw, kaj sem rekla, al sem rekla, da bodo Izzyno bolezen uporabli za to, da bo Derek spet nazaj prišo?
Kombinacija Private Practice + Grey's Anatomy človeka čisto raznežni
Tak kak je že artemisia rekla.. Zadnje minute so ble res ql. I really digg Marka in Lexie. Big kudos to the make-up department, ki so ovega blowhole tipa res awesome naredli.
Edino kaj mi ni blo preveč všeč je bil način, kak je Alex zvedo, da je Izzy bolana in kak je na to odreagiral oz. pač pričakovala sem neko dramo like, da bi začel premetavat in lamat stvari al pa kaj v tej smeri. Upam, da bom kaj takega vidla v naslednji epizodi. I like drama hehe
Btw, kaj sem rekla, al sem rekla, da bodo Izzyno bolezen uporabli za to, da bo Derek spet nazaj prišo?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov