Grey's anatomy
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Jaqueline - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
^^NEE. Izzie more bit not! Drugače se pa tudi meni zdi kr čudna scena tole z Dannyjem. Bi res možn blo, da so ji nakopal scenaristi kakšen tumor.
Fajna mi je nova spletka Chrstina in McArmy...malo drugačna (hladna) in zabavna.
Meredith in Derek pa postajata en mejčken dolgočasna.
Fajna mi je nova spletka Chrstina in McArmy...malo drugačna (hladna) in zabavna.
Meredith in Derek pa postajata en mejčken dolgočasna.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Men je biu pa kr zanimiv del...čeprou tole z Izzy ne vem kam se bo razvilo - nč dobrga očitno
Pa McDreamy couple je tut nekam dougočasen...čeprou je fajn da se zgodbe še mal okrog drugih vrtijo...u prejšnji sezoni je blo recimo sam okrog McDreamy-ja in Meredith...
Pa McDreamy couple je tut nekam dougočasen...čeprou je fajn da se zgodbe še mal okrog drugih vrtijo...u prejšnji sezoni je blo recimo sam okrog McDreamy-ja in Meredith...
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Tweeny napisal/-a:ja men je tut ful čudno tole z Izzie...eni so bojda govorli da bi lahk mela kak tumor, ker bi menda rada nehala snemat GA in se posvetila filmom...sam ne vem...pač čudno
To teorijo s tumorjem so kolko je meni znano izključli. Sicer pa to po drugi strani še zmeraj ne pomeni, da ne more met nobene druge bolezni. In jaz močno upam, da je vzrok za to najbolj idiotsko zgodbo v zgodovini GA, res neka bolezen, ker ne vem če bi lahko bla zadovoljna s kako drugo razlago, sploh ker mi nekah nobena druga solidna razlaga ne pade na pamet.
Najbolj me pa moti, da producentka govori tak kot da je to najboljši love trikotnik v zgodovini love trikotnikov. Se ne bi mela kaj za rečt, če ne bi obstajalo dejstvo, da je edn kot, ki pomaga tvorit ta 3kotnik, MRTEV!! Že sama omemba love trikotnika je tu IMO totalno zgrešena
-
FreakChiq - Kofetarica
OMG.. kaj pa ko sem ravno kar prebrala, da bomo ta Danny crap mogli gledat vse do februarja!
Sicer če se prav spomnim gre tak serija zdaj 1x decembra na malo daljšo pavzo ampak vseeno.. Vete ki je februar!! Hvala bogu za tehnologijo, ki nam omogoča preskočit taki bullshit.
Sicer če se prav spomnim gre tak serija zdaj 1x decembra na malo daljšo pavzo ampak vseeno.. Vete ki je februar!! Hvala bogu za tehnologijo, ki nam omogoča preskočit taki bullshit.
-
nastasja - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
FreakChiq napisal/-a:OMG.. kaj pa ko sem ravno kar prebrala, da bomo ta Danny crap mogli gledat vse do februarja!
pa ne do februarja
to pa je res beda.
slučajno veš kak dolgo bo pavza trajala?
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Men je tole z Dannyjem pa Izzy tk blazno čudno mislim, ke neki...pa na živce mi tud že gre, čeprav sem šele 2 dela vidla...kar se tiče McArmy-ja(kdaj so mu pa dali tak vzdevek??) mi je pa ogaben, sploh mi ni simpatičen...škoda se mi zdi, da je Hahnova šla...smrk...na začetku mi je bla ful zoprna, zdaj sem se je pa glih navadla.
-
nastasja - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
Dvomim, da bo Burke nazaj prišel, ker so meli te redni prepir. Pa še odpustili so ga, tak da to še bolj zmanjšuje možnosti, da bo prišel nazaj. Meni je on tak šel na živce, tak da mi je kul da ga ni.
Kaj pa se Hannove tiče tudi mene zanima če bo prišla nazaj ali pa ne. Ker ni tisto nekaj blo, da je rekla da bo Izzie prijavla tisti komisiji? Pa po tistem delu niso zdaj več nič govorili o tem. Pomojem bi še moglo bit kaj glede tega.
Kaj pa se Hannove tiče tudi mene zanima če bo prišla nazaj ali pa ne. Ker ni tisto nekaj blo, da je rekla da bo Izzie prijavla tisti komisiji? Pa po tistem delu niso zdaj več nič govorili o tem. Pomojem bi še moglo bit kaj glede tega.
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
-
Jaqueline - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
Ok Hannove ne bo nazaj, kr so očitno našli zamenjavo zanjo (vsaj kar se glede Torezove tiče). Hvala bogu boljšo. Do zdej je vse skupaj deloval zelo posrečeno .
Alex se mi je spet prikupu, kr se vedno na konc izkaže kot eden najbolših likov notr...kar se pa tiče Izzie...no comment.
Alex se mi je spet prikupu, kr se vedno na konc izkaže kot eden najbolših likov notr...kar se pa tiče Izzie...no comment.
-
FreakChiq - Kofetarica
Joj .. zraven vseh Danny scen mi gre že prav na bruh.
Pa ko mi te vsaj ne bi z njimi pokvarli še Izzy + Alex bi še tak mogoče šlo. Tak pa zajebejo čisto vsako sceno. Najbolj pissed off sem pa tak zaradi Alexovega "I love you" govora, ki so mi ga mogli pol valda da pokvarit. Fak of majo. Res!
Sicer bo ta zgodba kot zgleda res mela neko medicinsko razlago, ampak kljub temu ne vem, če bo to kaj popravlo celotno situacijo. Ljudje pri ABCju sicer računajo na to, da ko bo folk zvedo, da je Izzy bolana in da je ta bolezen razlaga zakaj vidi mrtve ljudi (baje da celo producente "prisiljujejo" da to čimprej odkrijejo in ne vlačijo zgodbe v nedogled), da bo (folk) takrat lažje sprejel sex z duhom in ostali bullshit, ampak IMO je to najslabša ideja, ki so si jo avtorji lahko zmislili. Še slabša kot sparčkat Izzyja in Georga.
No ja če ne drugega me vsaj Mark in Lexie razveseljujeta
Pa ko mi te vsaj ne bi z njimi pokvarli še Izzy + Alex bi še tak mogoče šlo. Tak pa zajebejo čisto vsako sceno. Najbolj pissed off sem pa tak zaradi Alexovega "I love you" govora, ki so mi ga mogli pol valda da pokvarit. Fak of majo. Res!
Sicer bo ta zgodba kot zgleda res mela neko medicinsko razlago, ampak kljub temu ne vem, če bo to kaj popravlo celotno situacijo. Ljudje pri ABCju sicer računajo na to, da ko bo folk zvedo, da je Izzy bolana in da je ta bolezen razlaga zakaj vidi mrtve ljudi (baje da celo producente "prisiljujejo" da to čimprej odkrijejo in ne vlačijo zgodbe v nedogled), da bo (folk) takrat lažje sprejel sex z duhom in ostali bullshit, ampak IMO je to najslabša ideja, ki so si jo avtorji lahko zmislili. Še slabša kot sparčkat Izzyja in Georga.
No ja če ne drugega me vsaj Mark in Lexie razveseljujeta
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Glih kar pogledala 10ti del - McSteamy in Lexi? Bad, very bad
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov