Grey's anatomy
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Sm glih končala z gledanjem 4. sezone, oz. zadnje ki je na voljo...
Ma tale Greys Anatomy me je čist not potegnla...najprej sm celo 3. sezono dol potegnla in u šusu pogledala pol pa še 4. in sm učeri glih zaključla...škoda da še ni kšnga dela več...17 delov se mi zdi nekam mal...Se pa seveda zaključi po pričakovanjih...pogrešala sm kšn zaplet več pr Christini in McDreamy-ju (damn he's hot hot hot!!!)
Ma tale Greys Anatomy me je čist not potegnla...najprej sm celo 3. sezono dol potegnla in u šusu pogledala pol pa še 4. in sm učeri glih zaključla...škoda da še ni kšnga dela več...17 delov se mi zdi nekam mal...Se pa seveda zaključi po pričakovanjih...pogrešala sm kšn zaplet več pr Christini in McDreamy-ju (damn he's hot hot hot!!!)
-
izzie - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2008
- Kraj: Prekmurje
Sweet Princess napisal/-a:Sm glih končala z gledanjem 4. sezone, oz. zadnje ki je na voljo...
Kak to misliš?? Christina in McDreamy?
Ah joj, do nove sezone je še doooolgoooo.. 25. septembra piše na strani, da bo..
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
vrjetn je mislila pri Mcsteamy-ju on se je neki "odreku" žensk al neki.. ah zdej bo komaj zanimivo ko bo gledu uni dve lezbi haha
Cristina pa.. kot si je zasluzila i guess. Upam da bo še kr sama, ker je tečna preveč!
Cristina pa.. kot si je zasluzila i guess. Upam da bo še kr sama, ker je tečna preveč!
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
izzie - Komunikatorka
Meni je za Christino kar žal.. Glede na to, da Burke ne bi dosegel tega kar je brez nje.. Pa je niti omenil ni.. Malo prekruto se mi zdi..
Eh.. McSteamy.. On je tak smešen.. :D
Huh, me zanima, kaj bo s Callie pa Hahnovo..
Jaz bi gledaaalaaaaa.. Kje je še 25 september..
Eh.. McSteamy.. On je tak smešen.. :D
Huh, me zanima, kaj bo s Callie pa Hahnovo..
Jaz bi gledaaalaaaaa.. Kje je še 25 september..
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
-
Coco. - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2007
v petek je bil konec tretje sezone.
in ja, četrta sezona je že na netu, mislim, da je cela tudi na youtube-u.
je bila na RTL-u mogoče mesec nazaj četrta sezona? Tako da sta bila v enem večeru dva dela?
je bila na RTL-u mogoče mesec nazaj četrta sezona? Tako da sta bila v enem večeru dva dela?
• I was standing in the park wondering why frisbees get bigger as they get closer. Then it hit me. •
-
izzie - Komunikatorka
Coco. napisal/-a:v petek je bil konec tretje sezone.
En del je bil iz četrte, naslednji pa nekaj časa iz prve, nato iz druge..
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Coco. napisal/-a:v petek je bil konec tretje sezone.
Na Youtube najdem jaz samo neke par minutne posnetke. Narobe iscem? Je katera iz MB in ima 4. sezono na CDjih?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov