Grey's anatomy
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 512 prispevkov
• Stran 34 od 35
•
Prejšnja
1 ... 31, 32, 33, 34, 35
Naslednja
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Bbb, men ma pa Avery tak okroglo glavo, se kuj spomnem na vse fejk leteče krožnike ko ga vidim.
Še kuj mi ne paše, da je Arizona nazaj oz. da je Calliope popustila in jo vzela nazaj. Ne paše mi, da tak mal mojga Sheperda kaže
In kje sta Bailey in njen nurse boyfriend? Js čakam da se začne kaj premikat na tej fronti, ker je Mandy tak kul prikupno zmedena, ko jo daje ljubezn
Mi je pa Lexi tekom sezon ratala ful všeč, na začetku mi je bla taka antipatična vsiljivka, zaj mi je pa prav faca, sploh ko je take otročarije zganjala okol bejbe od fotra 
Še kuj mi ne paše, da je Arizona nazaj oz. da je Calliope popustila in jo vzela nazaj. Ne paše mi, da tak mal mojga Sheperda kaže

-
Pearl* - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 11. 2009
Mnda bo že v naslednji epizodi neki okrog Baileyjeve in njenga bf.
Sta mi bla pa že z tistim anestezistom tak fajna... lepo je videt, da se za spremembo tut njej privat kej bl konkretnega dogaja.
Zadnje čase mi je tut April vedno bolj všeč, čeprov je na začetku nism mogla videt.
Mer/Der sta mi pa že dolgočasna. Se mi zdi, da je blo bolj napeto, ko še nista mogla bit skup.
Sicer se bo pa baje nekje u bližnji prihodnosti vrnila tut Addison.

Mer/Der sta mi pa že dolgočasna. Se mi zdi, da je blo bolj napeto, ko še nista mogla bit skup.
Sicer se bo pa baje nekje u bližnji prihodnosti vrnila tut Addison.

I never fall apart because I never fall together.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Joooooj, a sm edina, k se ji zdi bedn ta tanou del k pojejo? Prou super bi blo lohk, ce ne bi nardil mjuzikla 

Live. Love. Surf.
- legally blonde
- Kofetarica
ups... 2x ...
Zadnjič spremenil legally blonde, dne 01. Apr. 2011 20:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Live. Love. Surf.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
mene petje ni motlo, ampak je bilo premalo zgodbe. se samo meni zdi, al si je arizona dala zgornjo ustnico povečat?
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
Pearl* - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 11. 2009
Meni je bla tale mjuzikl epizoda čist sfaljena... sicer sm se potrudla pogledat do konca, čeprov mi je blo prav mučno, ko ena boga epizoda Gleeja s skalpeli. Škoda se mi zdi, ker bi drugač bla super...
So pa tut mene zmotle Arizonine ustnice
So pa tut mene zmotle Arizonine ustnice

I never fall apart because I never fall together.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Kaj za zadnji del.. Je kera gledala? izredno dober del. Na imdb piše, da bo nov del komaj 8.12. Glede na konec v tem delu, bomo izredno dolgo čakali=))) Že dolgo ni bilo tako dobrega dela.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
- legally blonde
- Kofetarica
^^Dej drugic spoilerje napis z belo, ce se že ne mors zadržat
Js sm sicer najprej pogledala pa pol vidla, ampak bi blo dost bedno, če bi bil tok hud del, kukr je biu po dolgem času tale, pokvarjen zrd spoilerja, k ga nism hotla prebrat. Glede na to, da je del šele ponoč pršu vn, ga nekateri niso pogledal ravn čist takoj...

Js sm sicer najprej pogledala pa pol vidla, ampak bi blo dost bedno, če bi bil tok hud del, kukr je biu po dolgem času tale, pokvarjen zrd spoilerja, k ga nism hotla prebrat. Glede na to, da je del šele ponoč pršu vn, ga nekateri niso pogledal ravn čist takoj...
Live. Love. Surf.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Jaz sem prebrala preden sem gledala, ampak itak nisn vedla kdo za vraga bi naj bil Henry
(Res si nisem zapomnila, pa itak mi je Teddy tak nesimpatična da njene zgodbe raj napol prespim). Kar se Zole tiče se mi je pa kr zdelo, da bo tak kot je.... Mi je pa tale 8. sezona zaenkrat bolj zanimiva, kot so mi bile prejšnje tri.... Upam da se ne pokvarijo kmalu.

-
Tearjerker - Cosmopsiho
Po moje je možno lih karkoli. Pri Grey's ne šparajo z nepričakovanimi rezulrati. Ne vem pa kako bi sfurali do konca, če bi dobila Zolo nazaj, glede na to da Dempsey po tej sezoni gre. Sicer se je nekaj govorilo da naj bi tudi Ellen odšla, ampak to so sam ugibanja, uradno tega še ne potrdila. Jaz sploh ne špekuliram nič, ampak se pustim presenetit.
Mi je bla pa v tem delu najbolj všeč Bailey, da ni Callie nadrla češ da je neodgovorna, ampak ji je lepo razložla, da naj ne sekira.... Ful neznačilno zanjo
Mi je bla pa v tem delu najbolj všeč Bailey, da ni Callie nadrla češ da je neodgovorna, ampak ji je lepo razložla, da naj ne sekira.... Ful neznačilno zanjo

Prvi neprebran prispevek • 512 prispevkov
• Stran 34 od 35
•
Prejšnja
1 ... 31, 32, 33, 34, 35
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]