Grey's anatomy
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 512 prispevkov
• Stran 33 od 35
•
Prejšnja
1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35
Naslednja
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
^^My thoughts exactly
Men je ful fajn sezona, ena izmed boljsih nadaljevank, k jih trenutno gledam edin to s Christino se ze predoug vlece, upam, da se misl kej kmal spravt spet opererat.
Js pa ful navijam za Marka pa Lexie, men sta ful lustna pa Mark se je u zadnjem delu tko simpaticno trudu za njo
Men je ful fajn sezona, ena izmed boljsih nadaljevank, k jih trenutno gledam edin to s Christino se ze predoug vlece, upam, da se misl kej kmal spravt spet opererat.
Js pa ful navijam za Marka pa Lexie, men sta ful lustna pa Mark se je u zadnjem delu tko simpaticno trudu za njo
Live. Love. Surf.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Callie slamming the door in Arizona's face: PRICELESS!
Za vse ostalo je tu Mastercard.
Za vse ostalo je tu Mastercard.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Se strinjam. Callie je meni itak eden boljših likov, kot tudi Bailey.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
callie pa arizona morta bit skup.. jaz pospiram njiju, kr sta pune ljubke. za marka in lexi nisem, ker mi gre na bruhanje ko vidim toto lexi, upam, da jo bodo skinli iz serije, pravtako ono iz mercy west, ko je nedolžna. bruhuhu pa njen annoying glas!!! merder pa je v celoti mimo, ker mi gre mer in der izjemno na živce. center serije bi mogla bit izzy, ker mi je že cel čas super lik. mi je pa všeč dogajanje okoli cristine, ker je bla preveč robotska in preveč popolna, zdaj so jo končno malo poosebili. čestitke glede zadnjega dela.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
hehe, merder, to pa prvič slišim
men gre sam na živce to s Christino, mislim naj jo spokajo k psiholgu al pa naj naredijo da si najde nekaj drugega v življenju, ker tole se samo vleče in nič več zanimivega v njeni zgodbi. Sta mi pa z Owenom tak kul par. Lexi in Mark mi ne pašeta skupaj, sama Lexi me pa ne moti. Zanimivo je tudi, kako Baileyevi skoz dajejo neke ful luštne tipe hehe.
men gre sam na živce to s Christino, mislim naj jo spokajo k psiholgu al pa naj naredijo da si najde nekaj drugega v življenju, ker tole se samo vleče in nič več zanimivega v njeni zgodbi. Sta mi pa z Owenom tak kul par. Lexi in Mark mi ne pašeta skupaj, sama Lexi me pa ne moti. Zanimivo je tudi, kako Baileyevi skoz dajejo neke ful luštne tipe hehe.
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Men se tudi to s Christino že kar konkretno vleče.
Bailey, Callie in Mark so mi najbolj zakon v seriji ker se jim vedno nasmejem Med tem, ko mi Meredith pa ona jokava - ki je kao še nedolžna, no obe mi gresta že rahlo na živce.
Bailey, Callie in Mark so mi najbolj zakon v seriji ker se jim vedno nasmejem Med tem, ko mi Meredith pa ona jokava - ki je kao še nedolžna, no obe mi gresta že rahlo na živce.
Yada, yada, yada...
-
Tearjerker - Cosmopsiho
No, pa se je le Cristina zjajcala nazaj v OR
Pa Callie da je tolk trdna pri svoji odločitvi.
Pa Callie da je tolk trdna pri svoji odločitvi.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
I agrees, čeprav sem ful upala da bota Sloan & Callie vzgajala skupi otroka od Sloan takrat, ko sta si ga oba želela pa sta bla oba frej, ampak zdej ko je pa Mark spet skupi z Lexi, mi je pa čudn.... Aja, pa Bailey ma pa same kr vredu tipčke....
- WhySoSerious
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 12. 2010
I agrees, čeprav sem ful upala da bota Sloan & Callie vzgajala skupi otroka od Sloan
Sej ga bosta (yea right), sam ne od Sloan.
Čeprov to sploh ne bi blo tok slabo za vidt.
Bi blo pa treba najprej Markyja (pre)vzgojit
Se pa strinjam, Tamala Grey+Avery=
Today is the tomorrow you worried about yesterday.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Meni se je tud on prikupil HOT!
Pa pomoje ne bo slab par z little Grey Aja, pa pogrešam več Bailey. Ženska je carka!
Pa pomoje ne bo slab par z little Grey Aja, pa pogrešam več Bailey. Ženska je carka!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Prvi neprebran prispevek • 512 prispevkov
• Stran 33 od 35
•
Prejšnja
1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov