Grey's anatomy
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Aja, a zdej bodo po dva dela predvajal na 14 dni?? No, tut prou...bo pa pol dvojni užitek Sm tut jst pogledala če je že, pa ni blo...ah well...
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Naslednji tedn je normalni 45minutni del.. Mislim nič ne bi mela proti še eni dvourni epizodi, ampak majo že vse zafilano. Ob 10h se namreč nova serija Life on Mars začne.
Danes pa ni blo nove epizode, ker so predvajali (in to ne edini *huh*) prenos podpredsedniških debat.
Danes pa ni blo nove epizode, ker so predvajali (in to ne edini *huh*) prenos podpredsedniških debat.
-
A je kera gledala S05E03? Predvsemem so se mi zdeli tisti 'sumljivi' alexovi pogledi k Izzie...Hm. bo še zanimivo Sem pa zihr da bosta Derek pa Meredith spet šla narazen...
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
A je že? ..jooj, vid se, da se je fax začel pa ni cajta več tok k prej
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Jaja, kr hitr pogledat
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Se že daje dol Ko si pogledam, javim, da lahko mal pokomentiramo
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
No, sm že pogledala..ta del mi ni bil lih neki posebnega, ampak vseeno, bolš kot nč
George mi je biu smešn, ko ga je Lexie hranla, kot kšnga zajca Drgač pa ja, Alex je čist zagret očitno, sam dobr skriva
George mi je biu smešn, ko ga je Lexie hranla, kot kšnga zajca Drgač pa ja, Alex je čist zagret očitno, sam dobr skriva
-
Že u nedelo pogledala Počasi za razvija...če nič dramatičnega...komaj čakam da bo počilo med Alexom in Izzie...me prav zanima Hm, sm dobila preblisk...kaj če bi se McSteamy in Izzie spetljala...
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Jst pa zdej dol dajem šele..mislm, lah bi takoj povedale, da je že gor
Drgač pa neb blo slabo McSteamy pa Izzie, ampak sam tok, da postane Alex ljubosumn Pa še, da vidmo kako pašeta skupi
Drgač pa neb blo slabo McSteamy pa Izzie, ampak sam tok, da postane Alex ljubosumn Pa še, da vidmo kako pašeta skupi
-
Kaj a ni nobena na tekočem?
Jst sm dones že dobila 5 del 5 sezone...bi ga z veseljem pogledala zdele, ampak sem toook utrujena, da se bojim da bom umes zaspala Bom raj pršparala jutr za popoldne, ko bom sveža in spočita, hehe
Sm pa useen mal pokukala kaj se bo dogajal in zgodbica med Izzie in Alexom bo končno dobila nadaljevanje in un skrivnostni vojaški dohtar od Christine bo spet stopil na sceno...uaaaa kumej čakam nadaljevanje
Jst sm dones že dobila 5 del 5 sezone...bi ga z veseljem pogledala zdele, ampak sem toook utrujena, da se bojim da bom umes zaspala Bom raj pršparala jutr za popoldne, ko bom sveža in spočita, hehe
Sm pa useen mal pokukala kaj se bo dogajal in zgodbica med Izzie in Alexom bo končno dobila nadaljevanje in un skrivnostni vojaški dohtar od Christine bo spet stopil na sceno...uaaaa kumej čakam nadaljevanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov