Grey's anatomy
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hehe, zdej majo en zanimiv primer..ena bejba kar tko doživlja orgazme, kar iz nič.
-
Tweeny - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2006
hehe sm šla na ta forum Tv in filmi sam da pogledam če se je že kdo spomno kaj o Grey's Anatomy napsiat...js si od 2. sezone zdj sproti dol potegujem , kr mi je ful ful zanimivo...je pa kriza kr zdj že kakih 14 dni ni blo novga dela končalo se je pa zlo zlo napeto...tisti pa ki gledate na Kanalu A sproti --> ostanite zvesti gledalci, ne bo vam žal, kr se bo še vlko (ampak res vlko) zanimivga zgodlo!
-
TOMCAT - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem tudi gledala to nanizanko po tv-ju, pol sem pa kr nehala, ker sem jih potegnila z neta. In se jih še zdaj nisem spravila pogledat do konca. Bo pa kar teba. Zgleda, da bo zelo zanimivo. Osatala sem nekje na začetku 2 sezone.
Ljubezen je kot solza - rodi se v očeh in pade na srce!
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Lepo prosim, če mi lahko katera da link ali pa naslov, strani, s katere si lahko potegnem Grey's Anatomy. Zdaj gledam že lep čas po tv-ju, sam je prepočasi. Rada bi dobla drugo sezono in naprej dol.....Pa podnapise, če katera ve, kako si tiste dodatno dol potegneš?
-
Fantasistykke - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2006
za GA ni slovenskih podnapisev.
drgač maš pa na raznih torrent straneh.
drgač maš pa na raznih torrent straneh.
- mojcha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2004
Huuuu...
Ravno sem pogledala 20. in 21. del 3. sezone...uuuu napeto... Žal pa nevem kje si lahko dol potegneš, ker me s tem zalaga kolegica...
Ful so mi všeč tud zaključna "sporočila". Ti dajo mislit...
In na koncu še: McDreamy, McSteamy in Alex--->HOT
Res dobra serija!
Ravno sem pogledala 20. in 21. del 3. sezone...uuuu napeto... Žal pa nevem kje si lahko dol potegneš, ker me s tem zalaga kolegica...
Ful so mi všeč tud zaključna "sporočila". Ti dajo mislit...
In na koncu še: McDreamy, McSteamy in Alex--->HOT
Res dobra serija!
-
urshieexstar - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2007
js tut to gledam..učasih...k učasih pč zamudim
george pa izzie sta tolk tolk leppa <3
ta tedn pa ne bom zamudila oblubm
george pa izzie sta tolk tolk leppa <3
ta tedn pa ne bom zamudila oblubm
Read the lines in the mirror through the lipstick trace: "Por Siempre." </3 ... by:AFI
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
A lohk prosm tiste, ki gledat naprej ne govorite kaj se dogaja v prihodnosti...to sm opazla že v več temah in me prov moti, da razglabljate kaj se bo dogajalo...ene pač ne gledmo tolk naprej in če zveš kaj se bo dogajalo čez 2 sezone...uničite ves užitek
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov