Grey's anatomy
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
mojca88 napisal/-a:kaj???šele maja?? kak naj pa tak dolgo čakam
aja a kera gleda private practice ko je spin-off od grey's anatomy? a mogoč kera ve kdaj bo to naprej? bedno je k zj ni več addison u grey's anatomy...je kr dolgčas brez nje, čeprov je zakon da je dobla svojo nanizanko...pa Isaiaha Washingtona(dr.Burke) bi tud mela nazaj
Private Practice pride back 1x proti koncu septembra oz. na začetku oktobra - in to z 2. sezono.
Bo se pa Addison še to sezono za eno epizodo vrnila v Seattle.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Vidim, da tukaj vecinoma vse gledate ze naprej, mene pa zanima, ce katera ve, kdaj je ponovitev petkovega dela, ki je predvajan na TV? Ker sem gledala in nisem nasla. Ce pa je slucajno katera gledala, bi bila vesela za kratek povzetek.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
FreakChiq napisal/-a:Private Practice pride back 1x proti koncu septembra oz. na začetku oktobra - in to z 2. sezono.
Đizs... Za tole sem imela filing, da sezona sploh ni zaključena. Ubistvu je bilo le devet delov .
-
Tweeny - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2006
iluzija napisal/-a:FreakChiq napisal/-a:Private Practice pride back 1x proti koncu septembra oz. na začetku oktobra - in to z 2. sezono.
Đizs... Za tole sem imela filing, da sezona sploh ni zaključena. Ubistvu je bilo le devet delov .
ja js isto..sploh nekot ni blo pravega zaključka sezone...so scenaristi vse zasrali
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Jz sm pa tole šele u zadnjem času začela spremljat in sm čist notr padla in si morm zdej od prve sezone naprej use zlowdat. Prvič mi niso bli ušeč tko kot gospodinje zdej so mi pa čist zakon .
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
Jp,men so Talenti v belem tud zakoon.Nkol ne zamudim.
Posebej hud mi je tisti,ki igra Marka Sloana
Taka seksi bradica
Posebej hud mi je tisti,ki igra Marka Sloana
Taka seksi bradica
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 16:54, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov