Greek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
aderyn napisal/-a:^^ Zakaj na Evana? Ker je govoril tiste bedarije Cappie-ju? Eh, mene je Cappie spet razočaral, tadva nikakor ne prideta skupaj (Cappie&Casey)
ja, zato men je blo ful lepo, ko se je cappie odloču, da bo kej naredu, pol se je pa evan vtaknil vmes
komaj čakam nov del.... sej vem, da bosta na konc skupaj... ampak k zmeri nekaj pride vmes...
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
včeraj sem pogledala pilota od tele serije + drugi del.. tko no.. zaenkrat nič posebnega pa še ta sestra mi je taka.. antipatična..
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
včeraj sem pogledala pilota od tele serije + drugi del.. tko no.. zaenkrat nič posebnega pa še ta sestra mi je taka.. antipatična..
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
Vse fanice C&C, ki spremljamo sproti, smo končno prišle na svoj račun . Meni sta ful huda skup.
Je pa v promotu za naslednji teden rečeno, da je zadnji del sezone. Je to mišljena pavza ali je popolnoma konec? Upam, da ne
Je pa v promotu za naslednji teden rečeno, da je zadnji del sezone. Je to mišljena pavza ali je popolnoma konec? Upam, da ne
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
mislim (upam), da je mišljeno kot pavza. do sedaj je bilo pri obeh sezonah tako. najprej prvih deset delov, potem pa dva, tri mesece nič.
sam ne vem zakaj je pol na imdb-ju napisano, da pride 12. epizoda 16. novembra ven.
sam ne vem zakaj je pol na imdb-ju napisano, da pride 12. epizoda 16. novembra ven.
-
PorceLain. - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2008
Eh ja, skoz bolj je zakomplicirano. Sej ne vem za koga bi bla bolj vesela, da bi ostala skupi C&C al E&C .. pomoje se sama ne ve tocno koga bi imela ..
aja kje pa to gledate. Kanal A a kje je ze. K js na fox life-u pa je ze mal naprej =)
aja kje pa to gledate. Kanal A a kje je ze. K js na fox life-u pa je ze mal naprej =)
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
PorceLain. napisal/-a:aja kje pa to gledate. Kanal A a kje je ze. K js na fox life-u pa je ze mal naprej =)
Kaj na kanalu A so zaključili? Najprej kar premaknejo na 18.55, danes pa ga sploh ni. Kaj je bil včeraj zadnji del?
Na foxu pa sočasno vrtijo dve sezoni, ne?
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Zakon serija...Ima vse kar manjka večini naše študentske populacije
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
No tud jaz sem pogledala v dobrem mesecu vse sezone, zdaj bom pa sproti gledala ko bodo novi deli prišli
Te serije sem se vedno branla gledat, ker mi nekak ni delovala preveč všeč... glavna igralka mi je bla antipatična pol sem pa par delov po tv slučajno pogledala ker pač ni blo nič drugega pametnega za gledat in sem se odločla, da si loadam vse sezone in pogledam... tak da mi je kar pri srcu postala nadaljevanka, edino mi je mal bed zdaj ko so že diplomirali... se mi zdi, da mogoče ne bo več tak fajn kot je prej blo... bomo vidli Sem pa še bolj začela pogrešat svoje študentske čase in si začela mislit, da bi ga mogla mal več žurat
Te serije sem se vedno branla gledat, ker mi nekak ni delovala preveč všeč... glavna igralka mi je bla antipatična pol sem pa par delov po tv slučajno pogledala ker pač ni blo nič drugega pametnega za gledat in sem se odločla, da si loadam vse sezone in pogledam... tak da mi je kar pri srcu postala nadaljevanka, edino mi je mal bed zdaj ko so že diplomirali... se mi zdi, da mogoče ne bo več tak fajn kot je prej blo... bomo vidli Sem pa še bolj začela pogrešat svoje študentske čase in si začela mislit, da bi ga mogla mal več žurat
Yada, yada, yada...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]