gilmore girls

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 09. Maj. 2005 20:54

Verjetno so mislili Deana v 3. sezoni, ki se vrti na A kanalu, če se ne motim. Drugače sem pa gledala 20. del 5. sezone, pa mi je fajn. Sam občutek imam, da bosta šla Rory pa Logan narazen ... :cry:
Pa za Lorelei in Lukea tudi nisem ravno zihr. Tedva deda pa mamo (Richarda in Emily) bi pa najrajši 2x čez kepo, k se morata zmeraj neki vmešavat.
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 09. Maj. 2005 20:58

Ja sej, tole z Rory pa njenim bl slab zgleda...sam ko sta pa tko luštkana skupi. Po mojem bo Lorelai neki zamorila Rory...in da bota zarad tega šla narazen. Ful se vidi, da ji ne paše, da sta skupaj...
Lorelai in Luke, pa tud ja...verjetno bo ona šla kao delat v tujino oziroma drugam. ker jo res nič ne veže na dom. Al pa se bo ful ustrašla, ko ji bo Luke reku, da špara za hiško, da bi se skup uselila... :D
pestro bo še...sam ne vem če bodo to vse v dva dela spravl...
Tyra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyra » 10. Maj. 2005 23:47

krfjolca napisal/-a:Verjetno so mislili Deana v 3. sezoni, ki se vrti na A kanalu, če se ne motim. .

Ja, motis se :wink: Mogoce sem se jaz nerodno izrazila, ampak takrat sem pogledala samo 18 del PETE sezone in je bil pac Dean ( ko je na konc Lukea zamoril, kao da Lorelai rabi vec).
Sem si pa danes pogledala 20. del, pa mi je bil kar neki. Po moje bo tudi Lorelai odpotovala. Logan mi pa ni lih najbolj...zakaj imam obcutek, da bo na koncu pristala z Martyjem :D :D :D 19. del sem preskocila, se mi se ni posnel, ampak si nisem mogla pomagat, da ne bi gledala 20.
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 11. Maj. 2005 7:31

AAA, sej res. Mislim glede Deana. So ga ravno tolko notri dali, da je štalo naredil. Upam, da bo kmalu 21i del. Prejle sem iskala z Mulo, pa ga še ni bilo.
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 11. Maj. 2005 10:26

Komi čakam dones pride novi del vn.......me prov zanima kuga bo zdej šlo spet narobe :roll:
Uporabniški avatar
MadLee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a MadLee » 11. Maj. 2005 10:53

js mam pa sam se 10 minut do 21ga dela....komej cakam....zakaj pa ne posnameta rajs z azureusm ali pa kaksnim drugim torrent programom....na strani http://btefnet.net/ , je ze od 4h zjutrej:)
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 12. Maj. 2005 13:50

No, sem si pogledala 21.del...Rory pa Logan nista šla narazen, se je pa del končal tako, da nimam pojma kaj se je zgodilo. A si je katera že pogledala?
2good4u
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 12. Maj. 2005 14:01

NEEEEE!!!! joj sm mislala, da boš še kaj več povedala kaj se je zgodilo :D še nism gledla, čakam ko pes na kost, da mi potegne ta bedna mula z neta ta del... :D
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 12. Maj. 2005 15:26

Jst sm si tut včeri pogledala 21 del....sam tut sanja se mi ne kuga bo na konc :roll: Mam tak občutk, da mi ne bo všeč konc te sezone.
A mogče ve ktera kok časa majo pavzo predn bo 6 sezona ?
2good4u
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 12. Maj. 2005 21:26

Glih sem pogledala 21 del...po mojem je Rory klicala mamo naj pride po njo v zapor, ker sta z Logan-om ukradla eno barko. in pol se bo ona ful razfukala na Logana in bo naredla špetir med njima. Al pa bo Rory z Loganom potegnala. Skratka...to bo še zanimivo. Pa tud feeling mam, da se je Lorelai preveč ohladila glede Luke-a. Sej bo....še en tedn pa bom lahko gledla nov del :D
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 13. Maj. 2005 13:36

MadLee napisal/-a: http://btefnet.net/

A obstaja še kakšna podobna stran kot je tale?
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 13. Maj. 2005 13:54

2good4u napisal/-a:Glih sem pogledala 21 del...po mojem je Rory klicala mamo naj pride po njo v zapor, ker sta z Logan-om ukradla eno barko. in pol se bo ona ful razfukala na Logana in bo naredla špetir med njima. Al pa bo Rory z Loganom potegnala. Skratka...to bo še zanimivo. Pa tud feeling mam, da se je Lorelai preveč ohladila glede Luke-a. Sej bo....še en tedn pa bom lahko gledla nov del :D

Po mojem bo tud neki tazga. Itak da mora bit zadnji del sezone tak, da bojo vsi komi čakal naslednjo sezono, da bodo sploh vedli, kaj se je zgodilo. Sicer pa mende bojo snemal še 6. in 7o sezono, sam ne vem, kje sem to prebrala.
Zanima me pa, če je Lorelei res noseča!
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 13. Maj. 2005 13:57

Tukaj je trailer:

Rescuing Rory (Alexis Bledel) after a night of reckless behavior with Logan (Matt Czuchry), Lorelai (Lauren Graham) is shocked to hear her daughter's plans for the future. Lorelai first turns to Richard (Edward Herrmann) and Emily (Kelly Bishop) for help, but soon realizes that Luke (Scott Patterson) is the only person she can trust.
Keiko Agena also stars. The episode was written and directed by Amy Sherman-Palladino.
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 13. Maj. 2005 13:59

krfjolca napisal/-a:Tukaj je trailer:

Rescuing Rory (Alexis Bledel) after a night of reckless behavior with Logan (Matt Czuchry), Lorelai (Lauren Graham) is shocked to hear her daughter's plans for the future. Lorelai first turns to Richard (Edward Herrmann) and Emily (Kelly Bishop) for help, but soon realizes that Luke (Scott Patterson) is the only person she can trust.
Keiko Agena also stars. The episode was written and directed by Amy Sherman-Palladino.

Glede na to, kakšna pridna punčka je bila Rory, jo je tale Logan kar precej časa zavajal...Ne vem no, meni že na začetku ni bil všeč, pa čeprav sta se dogovorila, da se videvata z drugimi. Pa tudi odnos med Rory in Lorelai se je ful spremenil odkar je na faks. Luke in Lorelai sta mi pa prov posrečen par...
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 13. Maj. 2005 21:01

No ja, meni je pa Logan še kar v redu, čeprav mislim, da res ne more iz svoje kože. Ne pozabi pa, da je Rory tista, ki je hotla barko pajsnit, ne Logan. On jo je še probal zadržat.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov