gilmore girls
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Verjetno so mislili Deana v 3. sezoni, ki se vrti na A kanalu, če se ne motim. Drugače sem pa gledala 20. del 5. sezone, pa mi je fajn. Sam občutek imam, da bosta šla Rory pa Logan narazen ...
Pa za Lorelei in Lukea tudi nisem ravno zihr. Tedva deda pa mamo (Richarda in Emily) bi pa najrajši 2x čez kepo, k se morata zmeraj neki vmešavat.
Pa za Lorelei in Lukea tudi nisem ravno zihr. Tedva deda pa mamo (Richarda in Emily) bi pa najrajši 2x čez kepo, k se morata zmeraj neki vmešavat.
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Ja sej, tole z Rory pa njenim bl slab zgleda...sam ko sta pa tko luštkana skupi. Po mojem bo Lorelai neki zamorila Rory...in da bota zarad tega šla narazen. Ful se vidi, da ji ne paše, da sta skupaj...
Lorelai in Luke, pa tud ja...verjetno bo ona šla kao delat v tujino oziroma drugam. ker jo res nič ne veže na dom. Al pa se bo ful ustrašla, ko ji bo Luke reku, da špara za hiško, da bi se skup uselila...
pestro bo še...sam ne vem če bodo to vse v dva dela spravl...
Lorelai in Luke, pa tud ja...verjetno bo ona šla kao delat v tujino oziroma drugam. ker jo res nič ne veže na dom. Al pa se bo ful ustrašla, ko ji bo Luke reku, da špara za hiško, da bi se skup uselila...
pestro bo še...sam ne vem če bodo to vse v dva dela spravl...
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
krfjolca napisal/-a:Verjetno so mislili Deana v 3. sezoni, ki se vrti na A kanalu, če se ne motim. .
Ja, motis se Mogoce sem se jaz nerodno izrazila, ampak takrat sem pogledala samo 18 del PETE sezone in je bil pac Dean ( ko je na konc Lukea zamoril, kao da Lorelai rabi vec).
Sem si pa danes pogledala 20. del, pa mi je bil kar neki. Po moje bo tudi Lorelai odpotovala. Logan mi pa ni lih najbolj...zakaj imam obcutek, da bo na koncu pristala z Martyjem 19. del sem preskocila, se mi se ni posnel, ampak si nisem mogla pomagat, da ne bi gledala 20.
-
MadLee - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2004
js mam pa sam se 10 minut do 21ga dela....komej cakam....zakaj pa ne posnameta rajs z azureusm ali pa kaksnim drugim torrent programom....na strani http://btefnet.net/ , je ze od 4h zjutrej:)
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Glih sem pogledala 21 del...po mojem je Rory klicala mamo naj pride po njo v zapor, ker sta z Logan-om ukradla eno barko. in pol se bo ona ful razfukala na Logana in bo naredla špetir med njima. Al pa bo Rory z Loganom potegnala. Skratka...to bo še zanimivo. Pa tud feeling mam, da se je Lorelai preveč ohladila glede Luke-a. Sej bo....še en tedn pa bom lahko gledla nov del
- krfjolca
- Kofetarica
2good4u napisal/-a:Glih sem pogledala 21 del...po mojem je Rory klicala mamo naj pride po njo v zapor, ker sta z Logan-om ukradla eno barko. in pol se bo ona ful razfukala na Logana in bo naredla špetir med njima. Al pa bo Rory z Loganom potegnala. Skratka...to bo še zanimivo. Pa tud feeling mam, da se je Lorelai preveč ohladila glede Luke-a. Sej bo....še en tedn pa bom lahko gledla nov del
Po mojem bo tud neki tazga. Itak da mora bit zadnji del sezone tak, da bojo vsi komi čakal naslednjo sezono, da bodo sploh vedli, kaj se je zgodilo. Sicer pa mende bojo snemal še 6. in 7o sezono, sam ne vem, kje sem to prebrala.
Zanima me pa, če je Lorelei res noseča!
- krfjolca
- Kofetarica
Tukaj je trailer:
Rescuing Rory (Alexis Bledel) after a night of reckless behavior with Logan (Matt Czuchry), Lorelai (Lauren Graham) is shocked to hear her daughter's plans for the future. Lorelai first turns to Richard (Edward Herrmann) and Emily (Kelly Bishop) for help, but soon realizes that Luke (Scott Patterson) is the only person she can trust.
Keiko Agena also stars. The episode was written and directed by Amy Sherman-Palladino.
Rescuing Rory (Alexis Bledel) after a night of reckless behavior with Logan (Matt Czuchry), Lorelai (Lauren Graham) is shocked to hear her daughter's plans for the future. Lorelai first turns to Richard (Edward Herrmann) and Emily (Kelly Bishop) for help, but soon realizes that Luke (Scott Patterson) is the only person she can trust.
Keiko Agena also stars. The episode was written and directed by Amy Sherman-Palladino.
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
krfjolca napisal/-a:Tukaj je trailer:
Glede na to, kakšna pridna punčka je bila Rory, jo je tale Logan kar precej časa zavajal...Ne vem no, meni že na začetku ni bil všeč, pa čeprav sta se dogovorila, da se videvata z drugimi. Pa tudi odnos med Rory in Lorelai se je ful spremenil odkar je na faks. Luke in Lorelai sta mi pa prov posrečen par...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov