gilmore girls
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Eh ma ful dolgcajt je blo. En je kao v stars hollow umru, nek star stric, in pol je kazal kak so bli na pogrebu. No in na mestnem sestanku, so zvedl, da je zapustil svojo hišo, mestu in da si želi da bi tam uredili muzej. In pol se Luk prostovolno javi in pomaga urejat ta shit. Aja pa vmes čist mam Rory pokaže, ko je žalostna, ker je un lepotec nič več ne pokliče. In ko pride do otvoritve tega muzeja, zveš, da je Luke sam zato pomagu, ker hoče kupit hišo zase in za lorelai, pa še vidiš kak se ga Rory napije in pol na konc kozla in jamra v kopalnici....dolgcajt!!!!
-
bunnyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
2good4u napisal/-a:Eh ma ful dolgcajt je blo. En je kao v stars hollow umru, nek star stric, in pol je kazal kak so bli na pogrebu. No in na mestnem sestanku, so zvedl, da je zapustil svojo hišo, mestu in da si želi da bi tam uredili muzej. In pol se Luk prostovolno javi in pomaga urejat ta shit. Aja pa vmes čist mam Rory pokaže, ko je žalostna, ker je un lepotec nič več ne pokliče. In ko pride do otvoritve tega muzeja, zveš, da je Luke sam zato pomagu, ker hoče kupit hišo zase in za lorelai, pa še vidiš kak se ga Rory napije in pol na konc kozla in jamra v kopalnici....dolgcajt!!!!
Jao..pa neki podobnega je ze blo..je tud en umrl pa so meli sestanek itd,...
Naj samo pripomnim, meni je en najboljsih prizorov biu, ko je Loreley mela vse obleke v cistilnici pa je pol morala it k direktorju sole v kratkih hlacah pa jo je pol na koncu Emily vprasala ce gre z njo al zunaj caka konj nanjo
-
redlion - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2004
- Kraj: strawberry city
2good4u napisal/-a:Ko bi ti vedla kak zlo v zaostanku. Skraj ni čas, da si potegneš z neta dol ene par delov. Ful se je vmes zgodilo. Četrta sezona in peta....tu se ful velik dogaja...morš videt, enostavno morš
kje se pa da to najt na netu?
cele sezone mislim..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov