gilmore girls
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
katjuska20 - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2005
- Kraj: Maribor
Jaz si ga že downloadam. Baje pa bo treba na nove dele počakat do januarja Bomo zdržale?!
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
sonč|ka napisal/-a:Kje pa si downloadate to?
Jah jst si ponavad kr iz www.Scenetorrents.org k mi ful hit dol potegne.
Drgač maš pa tut na www.Seedler.org, www.torrentSpy.com,.. pa še velik strani je.
Ja dons smo zadnjič gledal gilmor girls ta let, naprej bo pa šele 10. 1. 2006
Groza kdo bo tok časa čaku
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
omg, punce pokvarle ste mi dan (no, ne ve, itak)....
brezveze, pa še ta del (6x10) ni biu neki, js sm ga že učeri pogledla...
ja, prav mate, rory je mal presiva, lorelai pa je res kjut oseba, dobr karakter so skup zmetal za njo, res...
jess...
brezveze, pa še ta del (6x10) ni biu neki, js sm ga že učeri pogledla...
ja, prav mate, rory je mal presiva, lorelai pa je res kjut oseba, dobr karakter so skup zmetal za njo, res...
jess...
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
Linky Girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
A mogoče katera od vas ve kera sezona se predvaja na HTV2?
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
jst si zdle downloadam peto sezono, pa mi manjka 7 del
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
katjuska20 - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2005
- Kraj: Maribor
V petek bodo začeli na Kanalu A predvajat 4. sezono
- illusion
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 4. 2005
- Kraj: malo tu in malo tam
še ena oboževalka GG tukaj
sem gledala čist vse dele, in to vsak del ene 3x, tak da mislim da znam nektere stvari na pamet
sem bila že čist obupana ko mi je računalnik crknil in sem "zamudila" 608/9/10 ...sam zdaj sem pa spet na tekočem!
glede čakanja do januarja - no ja, saj je samo dober mesec! se spomnite, kako težko smo čakali september?!?! pa fajn je, da so dogodki pri gg aktualni....ne tak ko zdej pr nas bo 4.sezona (btw: če kdo SLuČAJNO še ni videl več kot do 3.sezone - 22 del 4.sezone je SUPER ), hehe
GG res spremljam, mislim da je edina nadaljevanka, ki jo RES spremljam... pa fajn mi je ko Lorelai tak velik govori pa je tak posrečena (tko kt js )....
ok bom nehala, ker lahk še velik napišem - če koga kaj zanima iz kateregakoli dela, sezone, pa naj kr mene vpraša - drugače sem pa že par frendic "okužila z virusom gg", in jim morm zej na cd-je pečt...
sem gledala čist vse dele, in to vsak del ene 3x, tak da mislim da znam nektere stvari na pamet
sem bila že čist obupana ko mi je računalnik crknil in sem "zamudila" 608/9/10 ...sam zdaj sem pa spet na tekočem!
glede čakanja do januarja - no ja, saj je samo dober mesec! se spomnite, kako težko smo čakali september?!?! pa fajn je, da so dogodki pri gg aktualni....ne tak ko zdej pr nas bo 4.sezona (btw: če kdo SLuČAJNO še ni videl več kot do 3.sezone - 22 del 4.sezone je SUPER ), hehe
GG res spremljam, mislim da je edina nadaljevanka, ki jo RES spremljam... pa fajn mi je ko Lorelai tak velik govori pa je tak posrečena (tko kt js )....
ok bom nehala, ker lahk še velik napišem - če koga kaj zanima iz kateregakoli dela, sezone, pa naj kr mene vpraša - drugače sem pa že par frendic "okužila z virusom gg", in jim morm zej na cd-je pečt...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov