gilmore girls
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
||MuCkAa napisal/-a:Mystic_ napisal/-a:emmm....sej ti ni trea wse wlečt, jz lpo wsak dan med tednu gleam na hrwaški 2...k majo neke nowe dele....sam sta zakon^_^
Tisto niso novi deli
ja...škoda. Sam jih vseen gledam k mi neki šteka, pa jih ne morm dol vlečt
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
*tenisačica* napisal/-a:||MuCkAa napisal/-a:Mystic_ napisal/-a:emmm....sej ti ni trea wse wlečt, jz lpo wsak dan med tednu gleam na hrwaški 2...k majo neke nowe dele....sam sta zakon^_^
Tisto niso novi deli
ja...škoda. Sam jih vseen gledam k mi neki šteka, pa jih ne morm dol vlečt
ja to niso novi deli poleg tega mi čas ne dopušča, da bi gledla tv ob normalnih časih, zato vlečem in pogledam po tri dele naenkrat ob enih zjutri, dam na pavzo, da lahk grem na wc, če mam dost ugasnem in gledam pol naprej itd., lahk bi tud snemala iz htv, ampak nimam videorekorderja...
ja pa: zakon sta!
najbolj zakon mi je pa kirk! on mene vedno nasmeji do solz!
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
alo...ka bi bla kira tko dobrga srca pa bi mi kak del po emailu poslala al pa vsaj kak link, ko bi si jst to lohk downloadala??Pa ne e-mule al pa kej tazga, kr to mam pa ne dela:cry:
več po ZS
več po ZS
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
||MuCkAa napisal/-a:MadLee napisal/-a:oh my god sezona 6, 9.del pa cist prevec rula, hehe sm se prov zjokala
Jaaaaaa, ful je fajn.. mislim, najlepse..
o moj bog, js sm jokala ko hudič (sicer ne bolj kot ob zadnjem delu 5. sezone)...
komaj čakam naslednji del, kjer mislim, da se zgodi nekaj takšnega:
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
sofia83 napisal/-a:..sam drgač mi je pa čist siva tale Rory. Jess je pa prov hud
Ja, a sem prav zasledila zadnjič, da sta tudi v resničnem življenju par ? Zanimivo ...
Drugače je pa meni ta serija tudi precej všeč ... Ampak trenutno ponavljajo prejšnjo sezono, a ne ... Ali sem mogoče kaj zamudila in predvajajo že nadaljevanje ???
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov