gilmore girls
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
MadLee napisal/-a:Ja, cist dejansko ja, kaj a rabis povod za drkat me v glavo kako pateticna sem? pac ne gledam nobenih mehiskih in ostalih nadaljevank, to je pa res serija, ki mi je noro vsec in sem gledala cisto vsak del.
ok mislim da nogica tega ni tako resno vzela kot ti...ti dam pa prav da bolse to kot mehiske...tut jaz sem zasvojena z sex and the city, pa kaj lahko
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
MadLee napisal/-a:Ja, cist dejansko ja, kaj a rabis povod za drkat me v glavo kako pateticna sem? pac ne gledam nobenih mehiskih in ostalih nadaljevank, to je pa res serija, ki mi je noro vsec in sem gledala cisto vsak del.
Tudi jaz imam to serijo zelo rada ( mehiskih in spanskih nikoli nisem gledala, tudi v Esmeralda casu ne ). Ful fajn besedni dvoboji so, luskana nanizanka, nekaj posebnega in prav nic pateticna nisi, ker ne zamudis serije. Jaz sem do 10 dela 5. sezone tudi gledala prav vse Zdaj pa se ostale.
kaksen se vam zdi pa Logan?
Meni blondinci se nikoli niso bli, ta je pa prav simpaticen
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Tyra napisal/-a:kaksen se vam zdi pa Logan?
Meni blondinci se nikoli niso bli, ta je pa prav simpaticen
Tut men blondinci niso glih
Tja Logan kaj pa vem......je dokaj simpatičen
Vsekakor mi bolj odgovarja, da je z njim skupaj kokr pa da bi bla z Martijem
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
krfjolca napisal/-a:No ja, če jaz kaj poznam holivudske klišeje, tudi z Martijem najbrž še bo, boste videle.
Men se tudi tako zdi
Nisem vedla, da je od Alexis prvi jezik spanscina.
A ste gledale kaksne intervjuje? Se mi zdi precej resna.
-
MadLee - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2004
ja ful je resna ja, js sm brala par intervjujev, baje sploh fanta nima nobenga in ga noce, k se tko posveca igralstvu pa tko.....clovk kr tezko vrjame, men je full lusna an...da jo nben ne speca:))))
hehe, sj drgac js tud nism tko resn misnla kj izpadl tist komentar bl zgorej, sam cist neumesna izjava mij bla:)....pac sem "obsedena" s to nadaljevanko:) k sta mi res lorelai pa rory najbolse....
hehe, sj drgac js tud nism tko resn misnla kj izpadl tist komentar bl zgorej, sam cist neumesna izjava mij bla:)....pac sem "obsedena" s to nadaljevanko:) k sta mi res lorelai pa rory najbolse....
-
MadLee - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2004
laram, ker del pa hoces? novejse dele najdes tukaj:
http://btefnet.net/
drgac pa sam vpis torrents pa gilmore girls v googla pa bos velik strani najdla, kjer bos lahko posnela dol.....samo rabis kaksen program, k snema torrente, jaz osebno imam Azureus....
http://btefnet.net/
drgac pa sam vpis torrents pa gilmore girls v googla pa bos velik strani najdla, kjer bos lahko posnela dol.....samo rabis kaksen program, k snema torrente, jaz osebno imam Azureus....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov