gilmore girls
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- petelin
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2005
- Kraj: Odvisno od števila sončnih peg
gilmore girls sucks donkey balls
anyway, dekleta. če pa res želite dljat si mal poglejte bittorrent (še najboljši client imho je azureus). hitrejši od mule k je počasna kot polž pa še virusov ni. kaj več pa ne bom tuki gor pisu ko bo mod jezen ko širim piratske strani pa te scene. ča pa vas zanima mi pošljite zasebno sporočilo.
anyway, dekleta. če pa res želite dljat si mal poglejte bittorrent (še najboljši client imho je azureus). hitrejši od mule k je počasna kot polž pa še virusov ni. kaj več pa ne bom tuki gor pisu ko bo mod jezen ko širim piratske strani pa te scene. ča pa vas zanima mi pošljite zasebno sporočilo.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
petelin napisal/-a:anyway, dekleta. če pa res želite dljat si mal poglejte bittorrent (še najboljši client imho je azureus). hitrejši od mule k je počasna kot polž pa še virusov ni. kaj več pa ne bom tuki gor pisu ko bo mod jezen ko širim piratske strani pa te scene. ča pa vas zanima mi pošljite zasebno sporočilo.
Hehehe do u think that we don't know that?!
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
MadLee napisal/-a:danes se v ameriki zacne 6.sezona....tko da jo v naslednjih dneh loh pricakujemo tudi na torrent sajtih:) a se ze kej veselite, js komi cakam
Juhu ... jutri ob 3-eh zjutraj cakaaaaaaaaaam
-
2good4u napisal/-a:Joj, čist sm pozabla napisat da sm pogledla novi del gilmore girls... sam vam ne bo povedla kaj se je zgodlo, da bote pol z zanimanjem pogledle
Jaz bi pa povedalaaaaaaaa .... ja/ne.. ja
-
Devil''s baby - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2005
sej zdej so spet na tv-ju vsak petek okol desetih na a kanaluNaughty grl napisal/-a:.:sonchika:. napisal/-a:Aja. Na katerem programu pa vrtijo to?
vrtel so jo na kanalu a, pa je ne več. Pa sej zihr veš, slovenski prevod je bil Midve z mamo, zato dost ljudi pol ne ve da je to v bistvu Gilmore girls.
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Ne vem kaj tolk šimfate čez mulo. Sem probala Bit torrent, pa je rabil 3 ure, da je en bogi komad dol potegnil, Mula je pa rabla točno 16 minut, da so ble Gilmorke zloadane. Več zloadaš, hitreje gre.
Kar se tiče virusov - mamo v bajti 8 računalnikov (pa samo 3 družine smo), tako da sta 2 kompjuterja namenjena samo za loadanje. Ko so pa virusi, se pa vse skupi dol vrže pa na novo okna naloži, pa je. Je fajn met kakega računalničarja v bližini - no, pri nas sta kar dva.
Kar se tiče virusov - mamo v bajti 8 računalnikov (pa samo 3 družine smo), tako da sta 2 kompjuterja namenjena samo za loadanje. Ko so pa virusi, se pa vse skupi dol vrže pa na novo okna naloži, pa je. Je fajn met kakega računalničarja v bližini - no, pri nas sta kar dva.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov