gilmore girls
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Jaz pa mislim, da je zelo dobrodošla kaka taka serija, kot so Gilmore Girls. Ob vseh akcijkah, detektivkah, grozljivkah in nenazadnje TV dnevniku, je končno ena taka zadeva, ki povzdiguje človeške vrednote, kot je odnos v družini, ljubezen in podobno. Takih rabimo več.
-
bunnyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
krfjolca napisal/-a:Jaz pa mislim, da je zelo dobrodošla kaka taka serija, kot so Gilmore Girls. Ob vseh akcijkah, detektivkah, grozljivkah in nenazadnje TV dnevniku, je končno ena taka zadeva, ki povzdiguje človeške vrednote, kot je odnos v družini, ljubezen in podobno. Takih rabimo več.
Krfjolca Plosk Plosk
Strinjam se..popolnoma..ta serija je super..zanimiva..mau samosvoja..posebna pac..sploh pa lik Loreley Gilmore je super..taka posrecena zenska je
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
nimate svojih življenj ali vaj je res tak dolgcajt?
Tako, kot tipi gledajo razne tekme in dirke ( od basketa, nogometa, F1 ) za sprostitev, tako tudi me rade pogledamo nekaj, kar nam je vsec in nas zabava. Ce pogledamo vsak teden en del te nadaljevanke, pa mogoce kaksne druge, se ne pomeni, da nimamo svojih zivljenj. Pac sprostitev.
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Tyra napisal/-a:nimate svojih življenj ali vaj je res tak dolgcajt?
Tako, kot tipi gledajo razne tekme in dirke ( od basketa, nogometa, F1 ) za sprostitev, tako tudi me rade pogledamo nekaj, kar nam je vsec in nas zabava. Ce pogledamo vsak teden en del te nadaljevanke, pa mogoce kaksne druge, se ne pomeni, da nimamo svojih zivljenj. Pac sprostitev.
Bravo, lepo povedano!!
Jaz ne razumem kako so eni tipi egoisti in nesramni.
Če se spustimo na tak nivo, a ni tudi butasto gledat 22 tipov, ki brcajo eno žogo?
Don't worry, be happy!!!
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Ledenka napisal/-a:Tyra napisal/-a:nimate svojih življenj ali vaj je res tak dolgcajt?
Bravo, lepo povedano!!
Jaz ne razumem kako so eni tipi egoisti in nesramni.
Če se spustimo na tak nivo, a ni tudi butasto gledat 22 tipov, ki brcajo eno žogo?
Ja!
Najbolj bedasto je pa to, da žogo najprej brcnejo, pol pa za njo laufajo! DDDD
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
inchy84 napisal/-a:krfjolca napisal/-a:Najbolj bedasto je pa to, da žogo najprej brcnejo, pol pa za njo laufajo! DDDD
Ta je dobra
...in resnicna
-
dumbo - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2004
- Kraj: ko prideš not - levo :)
Da ne bom odpirala nove teme, ker jih bom po prstih dobila, bom kr tukaj napisala.
Včeraj sem bila v koloseju Mb, kjer sem gledla Sin City (Mesto greha). Na začetku nisem niti pažnje polagala, pol pa kot strela iz jasnega, vidim malo punčko, ki je igrala Rory v nadaljevanki (žal ne vem imena, ker je nisem arvno spremljala). Mala je prva liga, pa postavco ima tako da dol padeš.
Upam, da nisem preveč offtopic.
Včeraj sem bila v koloseju Mb, kjer sem gledla Sin City (Mesto greha). Na začetku nisem niti pažnje polagala, pol pa kot strela iz jasnega, vidim malo punčko, ki je igrala Rory v nadaljevanki (žal ne vem imena, ker je nisem arvno spremljala). Mala je prva liga, pa postavco ima tako da dol padeš.
Upam, da nisem preveč offtopic.
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
Tyra napisal/-a:Jaz sem KONCNO pogledala zadnji del Gilmork...pa niti nisem bila tako zgrozena...Itak, da more bit tak konec, da komaj cakamo na september
Tud jst sem ga že pogledala...Nisem bila v bistvu čist nič presenečena...In komaj čakam september!!!!
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
bunnyka napisal/-a:||MuCkAa napisal/-a:Ok, zdaj sem ze jaz zacela gledat..
Ql
Jaz pa sem pred kratkim videla za1x zadnji del pa komaj caaakam naslednjo sezono!
a to je biu na a kanalu zadnji del sezone al kje drugje gledate?
Waiting in the queue oh whoopee doo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov