gilmore girls
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Jaz sem ze prej slisala kaksen bo konec... da bo zaokrozil prvi del prve sezone kao...
Drugace pa, meni tudi ni vsec konec, se posebej ker je vse ostalo v zraku
Drugace pa, meni tudi ni vsec konec, se posebej ker je vse ostalo v zraku
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
pa kaj ste hecne, sej ni nč ostalo v zraku. obe sta duble to, o čemer sta sanjale: Rory da bo poročevalka na poti, Lorelai pa Luka. Res ne vem, kaj še več hočte... itak je vedno težko zaklučt ful sezon kr naenkrat in nikol ni vsem všeč. ampak jst mislm, da so kr zgledno naredl.
Logan pa itak ni bil nikol zanjo. on bi jo naredu gospodinjo tko k je njegova mama, Rory je mela pa drugačne sanje
Logan pa itak ni bil nikol zanjo. on bi jo naredu gospodinjo tko k je njegova mama, Rory je mela pa drugačne sanje
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mene je tud konec mal razočaral...pa zdi se mi da je vse postalo že mal zlajnano.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Gilmore movie to tie up loose ends?
Več o tem
Series creator Amy Sherman-Palladino is interested in making a two-hour Gilmore Girls TV movie
Več o tem
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
- drzna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2005
- Kraj: MS
alo!
no kako je zdaj z gilmore girls filmom? a bo ali ne bo?
jaz sem na internetu našla neki del, katerega nikjer ni bilo...
lorelai je bila z rorynim očetom skupaj...luke je šel na zmenek z neko učiteljico od njegove hčerke... nevem točno povedati, ker je ta del v angleščini, katero ne obvladam glih... za več informacij se mi javte gilmore girls oboževalke ( niste same)
no kako je zdaj z gilmore girls filmom? a bo ali ne bo?
jaz sem na internetu našla neki del, katerega nikjer ni bilo...
lorelai je bila z rorynim očetom skupaj...luke je šel na zmenek z neko učiteljico od njegove hčerke... nevem točno povedati, ker je ta del v angleščini, katero ne obvladam glih... za več informacij se mi javte gilmore girls oboževalke ( niste same)
- drzna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2005
- Kraj: MS
http://youtube.com/watch?v=UeB8uTNuQ2I& ... ed&search=
poglejte si tole....
poglejte si tole....
-
Nastja Krivec - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Rogoza
Mama me je zmeraj naganjala od televizije, ker je istočasno bila njena najljubša nadaljevanka. Vendar sem nekako vedno našla način, da sem si prisvojila vsaj eno televizijo ob tistem času zares super nanizanka
-
Katarina Ribnikar - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Goriče
obožujem Gilmorce. res, ob dialogih (in Lorelainih monologih ) v tej nanizanki se vedno ful nasmejim. gledam jih spet na tv3, čeprav so se mi malo zamerili, ker so nehali pri eni sezoni in šli pol spet od začetka..kr neki. ampak saj je kul, itak bi lahko iste prizore gledala spet in spet. ne vem pa, kako se konča in komaj čakam nove epizode na TV (call me oldfashioned, ampak ne downloadam )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov