gilmore girls
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 387 prispevkov
• Stran 24 od 26
•
Prejšnja
1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26
Naslednja
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Neee, nadaljevali bodo! For sure! Samo pac brez Palladinov
Konec je pa res razocaranje... pol dela se brezveze vlece, zadnjih 10 minut pa booooom
Konec je pa res razocaranje... pol dela se brezveze vlece, zadnjih 10 minut pa booooom
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
ja sploh ne vem v čem so mel tist kao trubadurji tako vlogo, da je šlo za njih dragocenih 10 min...pol na konc so pa vse stlačl skupi
Začetk mi je biu čist mim...na konc mi je blo pa tko hudo k (ne bom pisala vsebine )
No vsaj ena dobra novica...da bojo nadaljeval...kaj bi jst brez glimore girls , sem že čist odvisna od njih
Začetk mi je biu čist mim...na konc mi je blo pa tko hudo k (ne bom pisala vsebine )
No vsaj ena dobra novica...da bojo nadaljeval...kaj bi jst brez glimore girls , sem že čist odvisna od njih
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
katjuska20 - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2005
- Kraj: Maribor
Meni je bil zadnji del ful grozen. Konec sezone, pa dajo taki razplet . Saj kar se mene tiče bi blo čist ok, ampak ko vidiš izraz na obrazu od Lorelai, veš da to ni to. Luke pa se mi je čist zasral.
Komaj čakam na naslednjo sezono .
Komaj čakam na naslednjo sezono .
Danes je prvi dan preostanka mojega življenja.
-
MadLee - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2004
sam je res cudak ej, jagov joj tok sezon, mislm vidl se je kok jo hoce....pol jo pa tkole...sploh ne stekam kaj problem glede april, so what, ce se porocita.....sam tole na konc od Lor je blo pa cist svinsko, ce je blo tko kt je zgledal, da je blo....to pa nc ne zagovrjam....k to bo cela stala zdej.... pa se rory sem je prov zasmilla....koncno spoznala kuko ljubi logana pol pa gre ah ja, do septembra je se dolga....
Prvi neprebran prispevek • 387 prispevkov
• Stran 24 od 26
•
Prejšnja
1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov