Ghost Whisperer
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Ja ob nedeljah mislm da ob devetih pa desetih..al neki cez..ne vem tocn.
Drgac pa jaz tud vcas gledam, ce sm ze glih doma, pa mi je tud vsec...sam zdj ene par je blo res dost groznih, so bli kksni deli prej boljsi.
Uh ja pa tud ona je lusna, sam men gre tud na zivce k je mal umetna tko s tisto cupo pa trepalnice pa ful crta..pa spat gre taka al kaj. Ampak bi pa jaz tud tako cupo mela.
Drgac pa jaz tud vcas gledam, ce sm ze glih doma, pa mi je tud vsec...sam zdj ene par je blo res dost groznih, so bli kksni deli prej boljsi.
Uh ja pa tud ona je lusna, sam men gre tud na zivce k je mal umetna tko s tisto cupo pa trepalnice pa ful crta..pa spat gre taka al kaj. Ampak bi pa jaz tud tako cupo mela.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jst tut gledam tole že neki časa ... prva sezona mi je bla dost vredi ... luškana vsebina ... zdej v drugi sezoni se pa kr neke čudne stvari dogajajo ...
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
malavila napisal/-a:Meni je bil pa tale zadnji predvajani del (ozoroma 2 dela, ki sta se povezovala) prav res žalosten.
In tako presenetljiv konec. Sploh nisem pričakovala, da je v bistvu njena prijateljica duh
Mi je bilo kar žal zanjo
Kva bi bla zdele jezna js k si tole povedala, če ne bi pogledala zadnga dela že!! Grr.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
malavila napisal/-a:Meni je bil pa tale zadnji predvajani del (ozoroma 2 dela, ki sta se povezovala) prav res žalosten.
In tako presenetljiv konec. Sploh nisem pričakovala, da je v bistvu njena prijateljica duh
Mi je bilo kar žal zanjo
Ja jaz sm bla tud čist šokirana...sm mislila da bo druga slaba novica pol pa to, prov nč jasn.
Sam ja je bla pa žalostna zgodba tko al pa tko.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Mene je ta del oz. konec čist šokiral. Sm pričakovala nekaj drugega...
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
malavila - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2006
urszika napisal/-a:malavila napisal/-a:Meni je bil pa tale zadnji predvajani del (ozoroma 2 dela, ki sta se povezovala) prav res žalosten.
Mi je bilo kar žal zanjo
Kva bi bla zdele jezna js k si tole povedala, če ne bi pogledala zadnga dela že!! Grr.
Saj sem razmišljala, če bi dala "spoiler warning" sam pol nisem - ker gre za tekočo sezono, ne za naprej.
- levcek
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
jz sm sam enkrat gledala, mislim da prejsnji teden, ko je biu tisti del z letalom, a nisem vedla da gre za nadaljevanko! komaj danes sm vidla da je na tv3 spet, kr sm slucajno strcala kanale, ceprva nisem sigurna da sm zadnjic na tv3 gledala, kr ni blo na sobot zvecer to sigurno?!
JE pa ful uredu in danes bom gledala!.
JE pa ful uredu in danes bom gledala!.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Joj men je ful dobra nadaljevanka. Me je zadnjič tuk firbc daju, da sem začela kr drugo sezono dol vlečt in sem že pogledala prve tri dele. Mi je tko fajn gledat, sam ne upam sama, mojga pa ne zanimajo te stvari in pol kr skačem zraven, ko je kej groznga . Pa se pol kr oziram okrog, kje bom koga zagledala
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
Mi je bilo kar žal zanjo
Ja ja, tole je blo tut men čist
Sicer se pa dons začne 2. sezona se mi zdi.
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
pebbles - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 4. 2006
sončk napisal/-a:pebbles napisal/-a:a obstaja kakšna stran k se da o pizodo na netu pogledat, tko k je na primer za pison break?
k sm takrat zamudila glih ta del, pa ful bi rada vidla, pliz če ma kdo link, bi bla zelo hvaležna...
Odpri emule, pejt na Donkey Server no.2, pa vpiši "ghost whisperer s01e21" pa "ghost whisperer s01e22"
jst nimam emule, mam torrente, drugač vem da si loh zloudam pa pol gledam, sam sm misnla če se da kje online gledat tko k prison break...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov