Germany's next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Bina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: pod pohorjem

Neprebrana objavaNapisal/-a Bina » 06. Maj. 2007 17:53

Da še jaz pokomentiram:

Fiona: meni sploh ni lušna, kadar se smeje, zgleda full bolj stara, kot je v resnici, pa pri hoji mi ni dobra, ker kar naprej nekaj miga z glavo

Barbara: zelo lepa je, pa ti njeni lasje. Všeč mi je na slikah, v živo ni tako zelo lušna

Anni: zelo je zagreta in skoz ima nekaj za pripomnit. Saj je lušna, ampak mislim, da ji ne bo uspelo, ker je preveč vsakdanja

Hanna: Lušna tak da glava peče. Te njene ustnice in postava!!! Navijam za njo.

Mandy: meni je faca, samo je tak trda ko satan. Sploh zadnjič ko je bla Marilyn Monroe. Kot neka gos

Go Hanna!!!!
Uporabniški avatar
Ashlee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee » 07. Maj. 2007 7:58

Joj, vidim, da nisem edina, ki gledam tole. Redno :D

Jz navijam za Hanno. Ful. Ker se mi zdi dalec najlepsa od vseh. Ima prav tisti look, je ful dobra na fotkah in tudi na pisti. Edino, kar me moti, je to, da je malo premajhna (172 cm res ni veliko), pa ko se nasmeje ima res krive zobe. Ampak se zmeraj, v primerjavi z drugimi...

Na drugo mesto bi dala... hm... Mandy. Se mi zdi kilometre daleč od simpatičnosti, ampak mi je včeš, ker je ful visoka in ima ful poseben obraz. Malo izstopa. Se pa vidi, da je mlajša kot ostale, se mi zdi, da nima (še) neke osebnosti.

Tretja bi bila Barbara. Kot je že ena omenila prej, je na fotkah super, ampak v živo... Ne.

Četrta Anni. Popolnoma običajna punca, me spominja na Heide, zato je po moje prišla tako daleč. Čeprav moram reči, da na fotkah zgleda čisto ok in tudi hodi v redu. Ampak nič posebnega.

In zadnja Fiona. Zoprna v nulo. Na fotkah tudi izpade v redu, ampak drugače... groza

:eek:
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 08. Maj. 2007 2:22

Jaa, jaz bi Hani samo ta zob skinila, drugace pa :hearts:

Se mi je pa Fiona cisto zagabila :tot: in ja, res ma cisto prevec star obraz pri smehu :? Na zacetku sem mislila, da je ful starejsa...
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 08. Maj. 2007 21:28

Jst sm zdej začela gledat (danes :D ) z angleškimi podnapisi, ker nemško ne znam.. nisem sicer jih še vidla preveč pozirat in to, ampak mi je pa Hanna zelo všeč. Tiste ustnice so res super. Še ko joče, je preprosto najlepša.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 09. Maj. 2007 6:26

Mene Hana čisto malo spominja na Bianco Balti :)
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 11. Maj. 2007 17:42

Na naslovnco od nemškega Cosma bi pomoje najbolš Anni pašala, stem ko si Barbaro sploh ne predstavljam na njem..Mandy pa še manj sam ona je že arhiv ;p
Tk da Anni ma učasih res svoje orgije, navijam pa useeno zanjo (kr je na uni sliki od bodypainting - shootinga zgledala tk prokleto dobro :) )

Mi je pa žou Anete če se kera spomni :D FUL lepa sam znala je res premau.
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 11. Maj. 2007 20:33

evo, Mandy je šla ven, naslednja gre Fiona, Barbara bo tretja, Anni druga in Hana bo zmagala. :D
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 12. Maj. 2007 8:32

Na cosmota definitivno najbolš paše Barbara,ker ma tak uniqe look.Finale pa pomojm Anni,Barbara in Hana-po tem vrstnem redu nej bi izpadle.
Uporabniški avatar
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 10. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ushergirl » 12. Maj. 2007 9:17

choco.cat napisal/-a:Mene Hana čisto malo spominja na Bianco Balti :)

Pa na Adriano Limo.
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 12. Maj. 2007 11:16

Čeprav ne prenašam Fione, se mi zdi, da ona lahko pride v finale. Nekako se mi zdi, da je dost priljubljena med žirijo. Recimo ona, za razliko od ostalih, še najmanj kritik dobi. Pa tud Heidi Klum zmeri govori, da se ji zdi, da se od ostalih še najbolj trudi... pa tud taka zelo "močna" deluje - kar je res!

Men se zdi, da bo naslednja šla Anni. Potem pa Barbara, zato ker so že zadnjič govorili, da zaradi rdečih las ne bi pasala na vsako revijo, ker rdeči lasje naj bi večinoma simbolizirali "zateženost" "tečnobo"... pa take fore :roll:

Tako da bosta po moje zadnji ostali Hana in Fiona.
Uporabniški avatar
Ashlee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee » 14. Maj. 2007 7:59

Go Hana, go Hana :D

Jz mislim, da bo zdaj Fiona šla ven. Ker je Anni ful všeč žiriji - stalno jo hvalijo ipd.

Bo pa odpadla naslednja Barbara, potem Anni in zmagala bo Hana. Enostavno je še enkrat boljša od ostalih.

Meni so bile na fotkah od bodypaintinga vse ful dobre - Fione sploh ni blo za spoznat, tako je bla lušna :eek:

A naslednjič je že finale? Tisto, ko majo prav prireditev in vse :?:
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 14. Maj. 2007 11:54

Fiona je totalna zahrbtnica!!Že zdavnaj bi jo mogl ven vržt, kr sam na svojo koščeno rit gleda. Fuuuul je grda, kot da bi jo en z desko po frisu vseku. Sam laže se, pa druge v drek tiši. Njena mat je pa tut totalna pijanka, da se še na tv ni znala obnašat. Žal ma Fiono Heidi ful rada, zato se zna zgodit, da pride v finale (upam da NE!!!).

Barbara je lušna ko je namazana. Drgač je pa ...blek... Sploh nima obrvi pa trepalnic. Zdi se mi preveč zadržana, taka zvelčana...

Hanna je luškana, sam ma zobe mal čudne. Preveč je sentimentalna. Navijam za njo!

Anni mi na začetku ful ni bla všeč, kr ma ful narazn oke. Zj mi je pa ful vredu, tut za njo navijam. Fajn je, ko je v nenehnem konfliktu z Fiono - bi js na njenem mestu tut bla. Upam, da ko bo konc vsega, da bo vsaka Fioni povedla, kaka pra**** je! Js jo bi najraj narezala :D
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 19. Maj. 2007 20:17

Juhuuuu.....Fiono so ven zabrisal!!!!!!!!!!!
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ninc » 19. Maj. 2007 20:40

Jaaaaa! Meni je Anni zadnje case ful huda, Barbara pa mi je taka mlacna, brez karakterja
Uporabniški avatar
Ljubljančanka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Ljubljančanka » 21. Maj. 2007 10:20

choco.cat napisal/-a:Mene Hana čisto malo spominja na Bianco Balti :)

Ja mene tud, sem že nekaj strani nazaj rekla, samo nisem vedela kako je tej ženski ime. Zdej sem se Hane sicer že toliko navadila, da se mi ne zdi več tako grozno podobna, ampak na začetku, sta se mi zdele pa kar precej.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov