Germany's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Drama Queen - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Hanine slike:
http://supermodels.nl/forum/Posts.aspx?id=4703
Kot manekenka mi je najboljša Hana, kot oseba pa Mandy.
http://supermodels.nl/forum/Posts.aspx?id=4703
Kot manekenka mi je najboljša Hana, kot oseba pa Mandy.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
kera je šla včeraj ven?
navijam za Hano&Barbaro. nekako se mi zdi, da bosta ravno ti dve v finalu .
navijam za Hano&Barbaro. nekako se mi zdi, da bosta ravno ti dve v finalu .
- Poison Girl
- Kofetarica
kako pa to? dejte mal povedat, kaj se je dogajalo. (če se keri da)
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Jaz sem se zdaj odločla in začela gledat še GNTM, danes sem gledala 1. del 2. sezone. Heidi mi je ful bol všeč kot Tyra, pa punce so dosti bol zanimive, posebne. Všeč so mi Barbara, Fiona, Mandy.
Hvalabogu za angleške podnapise, če ne nebi sploh mogla gledat. Zdaj morem hitro pogledat še naslednje dele, da vas dohitim
Hvalabogu za angleške podnapise, če ne nebi sploh mogla gledat. Zdaj morem hitro pogledat še naslednje dele, da vas dohitim
I laugh at gilded butterflies.
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
Ok jz spremlam že od usega začetka.Zdej so u L.A-ju.Ta tedn so mele tako pisto na vodi,take kose plastike in so mogle po tem hodt.Samo Fiona jo je prehodila brez da bi padla.Za slikanje so mele pa bodypainting-kopalke so jim narisal.Slikala jih je pa una fotografinja k u prvi sezoni,k so jih tut pobarval sam s takimi živalskimi vzorci.Slikce so dokaj hudo izpadle.Men je bla najbolša Mandy,čeprou navijam za Hano.Pri izbiranju kera bo izpadla so mele pa izziv napr.Hana in Anni sta mogel predstaut Angelio Jolie,Fiona in Barbara-Audrey Hepburn in Mandy-Merlin Monroe.Drgač so se pa tut mal kregale Hana,Fiona in Anni.Fiono je golob pokaku in je rekla da ji bo to srečo prnesel in pol je bla cela debata na to...
- Poison Girl
- Kofetarica
a je blo to to, k sta se zadnjič Fiona pa Hana skregale, ker je Fiona rekla, da si Hana želi domov?
-
Ne ne.Zadnjič sta se skregale ker sta Mandy pa Hana rekle da hočta domou.Ampak to sta rekle nevem večkrat-nevem recmo 3 krat na tedn.Takrt k jima je blo že usega dost.Pol je pa Fiona na izločanju rekla da si ona full želi bit tle in da je ful vesela ker je še tle, ne pa tko k nekatere k sam jamrajo.In pol so jo usi člani žirije sprašval kdo jamra.Pa ni hotla povedat.Pa so vrtal pa vrtal pol je začela pa jokat pa je povedala da Hana in Mandy.Pol sta se mogle pa ube zagovarjat pred žirijo.Zato ji je Hana zamerla.
- Poison Girl
- Kofetarica
^ja sej, to sm misla .
hvala . sm pa slišala, da bodo v finalu Barbara, Hana in Anni .
hvala . sm pa slišala, da bodo v finalu Barbara, Hana in Anni .
-
Joj Anni je men tok brezvezna pa taka zoprna,nevoščljiva bljak ne maram je! Upam da Hana zmaga!
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
Men je tud Anni kr ena Kot prvo mi sploh ne deluje 'manekensko' ker ma preveč tak vsakdanji obraz, kot drugo mi je ful zoprna ko kej govori. V glavnem, ne predstavljam si je kot zmagovalke.
Mandy mi tud ni všeč. Sicer kot oseba se mi zdi kul in skulirana, ampak vizualno mi ne potegne. Sploh tist njen smeh me zmeri ful zmoti, ker ma tisti razmik med zobmi. Sej vem, da sem pikolovska, ampak manekenka naj bi bla (skoraj) popolna.
Navijam za Hano, ker mi je izredno lepa. Na kšnih fotkah mi je ful podobna Angelini Jolie,
recimo na tej.
Mandy mi tud ni všeč. Sicer kot oseba se mi zdi kul in skulirana, ampak vizualno mi ne potegne. Sploh tist njen smeh me zmeri ful zmoti, ker ma tisti razmik med zobmi. Sej vem, da sem pikolovska, ampak manekenka naj bi bla (skoraj) popolna.
Navijam za Hano, ker mi je izredno lepa. Na kšnih fotkah mi je ful podobna Angelini Jolie,
recimo na tej.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Jaz tudi navijam za Hano , ceprav se mi zdi da ne bo zmagala
Stalni favorit v Nemciji velja Mandy ki pa meni kot clovek nikakor ne potegne. Mores meti "nekaj" da izstopas iz mnozice in ona tega nima.
Stalni favorit v Nemciji velja Mandy ki pa meni kot clovek nikakor ne potegne. Mores meti "nekaj" da izstopas iz mnozice in ona tega nima.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Jaz nimam pojma, katera bo zmagala.
Trenutno mi najbolj ni vsec Barbara, ker se mi ne zdi nic posebnega. Bi jo ze zdavnaj izkljucila. Lusna je ful, ampak to so itak vse. Pa kak je zmagala zadnjic, ko so igrale, samo zato, ker je kao najbolj v kontrastu s Heidi. So druge ful boljse igrale.
Fiona - na zacetku mi je bla ful anti, zdaj pa ne vem, no. Se vidi, da se ful trudi in da zna.
Anni - o groza, kaka fausarija! Ceprav je vedno boljsa na fotkah in to.
Hana - sexy, sexy, sexy Mi pa ni vsec, da se Pejmen nonstop spravlja na njo.
Mandy - mam filing kot da se je kar presvercala do sem. Punca je ful v redu, ampak ne zasluzi si biti med prvimi petimi.
Trenutno mi najbolj ni vsec Barbara, ker se mi ne zdi nic posebnega. Bi jo ze zdavnaj izkljucila. Lusna je ful, ampak to so itak vse. Pa kak je zmagala zadnjic, ko so igrale, samo zato, ker je kao najbolj v kontrastu s Heidi. So druge ful boljse igrale.
Fiona - na zacetku mi je bla ful anti, zdaj pa ne vem, no. Se vidi, da se ful trudi in da zna.
Anni - o groza, kaka fausarija! Ceprav je vedno boljsa na fotkah in to.
Hana - sexy, sexy, sexy Mi pa ni vsec, da se Pejmen nonstop spravlja na njo.
Mandy - mam filing kot da se je kar presvercala do sem. Punca je ful v redu, ampak ne zasluzi si biti med prvimi petimi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov