Germany's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- s.j.parker
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2006
Gledam,tolko da nisem obsedena
Tonia mi je tak dolgočasna, sem čakala da bo izpadla.Ne zdi se mi nič posebnega in nič ne izžareva. Mandy
Denise je poseben tip,zanimiva samo ni čisto moj okus.
Fiona je lušna, samo vse kar reče se mi zdi.....fake
Kaj so pa z Anjo in Aneto naredili Ne! Prej mi je Aneta bla najbolj všeč zdaj pa sploh nevem kaj naj si mislim. Milla je pa zdaj z novo frizurco takšna sladka
Tak da Hana moj favorit
Tonia mi je tak dolgočasna, sem čakala da bo izpadla.Ne zdi se mi nič posebnega in nič ne izžareva. Mandy
Denise je poseben tip,zanimiva samo ni čisto moj okus.
Fiona je lušna, samo vse kar reče se mi zdi.....fake
Kaj so pa z Anjo in Aneto naredili Ne! Prej mi je Aneta bla najbolj všeč zdaj pa sploh nevem kaj naj si mislim. Milla je pa zdaj z novo frizurco takšna sladka
Tak da Hana moj favorit
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ja una Tonia je tudi meni pusta, samo ko so slikco pokazal, pa res kar sije, je tud fotograf to opazil.
Hana itak še vedno .
Denise pa tud ful luštna na slikah, neverjetno fotogenična.
Pa Milla je lepa.
Hana itak še vedno .
Denise pa tud ful luštna na slikah, neverjetno fotogenična.
Pa Milla je lepa.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Jz sm tud začela gledat, na YouTube maš ang. prevode zravn in je tud men velik bolj všeč kot ANTM! Navijam pa za Mandy
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Naughty grl napisal/-a:Jz sm tud začela gledat, na YouTube maš ang. prevode zravn in je tud men velik bolj všeč kot ANTM! Navijam pa za Mandy
ja, no, ce bos prisla dlje kot do 3. dela, se priporocam za kaksen linkec, ker jaz vec nic ne najdem!
-
Naughty grl - Kofetarica
Ne najdeš zato, ker še ni gor, 4. del sploh še ni bil predvajan v Nemčiji, ali pač? Mislm, da ne, ker je tud ena punca prej nalimala fotke izpadlih in so sam une 4, ki so izpadle v prvih 3eh delih, tko da nč ne zamujaš.
-
Naughty grl - Kofetarica
^^ 4. in 5. sta že gor.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Men se je zadnje čase tista rdečelaska prikupila, Barbara. Ful mi je lepa in simpatična. Pa ravno zaradi tistih rdečih las mi je zanimiva, ker je neki posebnega in izstopa.
Sicer mi je tud Hana lušna ampak samo takrat ko je resna, ker ko se nasmeje me ful zmotijo tisti krivi zobje. Najbolj glupa mi je pa tista Anja, ker je taka tipična hinavska razvajenka
Sicer mi je tud Hana lušna ampak samo takrat ko je resna, ker ko se nasmeje me ful zmotijo tisti krivi zobje. Najbolj glupa mi je pa tista Anja, ker je taka tipična hinavska razvajenka
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Neeeee! Aneta je izpadla! Res škoda.
Jaz bi tud vrgla ven Anjo, ker je razvajena bogataška smrklja. Kak se je hvalila v St. Moritzu, da še dobro, da ma kartico s sabo za šoping, halo?! Pa zadnjič ko je zmagala v onem izzivu, da je to končno za njo, ker gre za izbiranje cunj. Ja valjda, če drugega itak ne znaš!
Jaz bi tud vrgla ven Anjo, ker je razvajena bogataška smrklja. Kak se je hvalila v St. Moritzu, da še dobro, da ma kartico s sabo za šoping, halo?! Pa zadnjič ko je zmagala v onem izzivu, da je to končno za njo, ker gre za izbiranje cunj. Ja valjda, če drugega itak ne znaš!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov