Germany's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Ashlee - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2005
***Ally*** napisal/-a:Kje pa gledate gntm? Na Pro 7? Ker na netu ni
Drugače je pa tudi na You tube-u.
Jaz navijam za Wando. Všeč mi je tudi Christina, ki pa je preveč neopazna. Po karakterju mi je podobna lanski zmagovalki. Janina super hodi, ampak zgleda tako stara ... Carolin mi je še kar, Gisele mi je obupna predvsem s svojim obnašanjem, pa tudi ko hodi, nekaj poskakuje , Jennifer mi ne potegne, Raquel bi bila super model za kopalke, taka športna punca mi deluje, Sarah je zmeraj manj opazna in bo mogla še precej trenirat hojo. Vanessa je bila ok, upam, da pride nazaj.
-
natašika - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
ehh, končno so jo vrgli ven.. kak mi je šla na živce sarah
ne spomnim se kaj je sarah govorila, vem samo da se je nekaj razburjala, zadar postave (ker so v nekem časopisu objavli njen trebuh).. pa rekla je da ni res, da bi kao naj izjavla da bi rada giselle nekaj naredla pa kr nekaj še.. kaj se te ma za razburjat pred žirijo.. tak bi naredla ko giselle pa bi blo vse kul.. čist si je zaslužla da so jo vrgli!
sem pa še vedno za raquel, pa giselle mi je zaj postala kul, na živce pa mi greta od preostalih še janina pa caro..
ne spomnim se kaj je sarah govorila, vem samo da se je nekaj razburjala, zadar postave (ker so v nekem časopisu objavli njen trebuh).. pa rekla je da ni res, da bi kao naj izjavla da bi rada giselle nekaj naredla pa kr nekaj še.. kaj se te ma za razburjat pred žirijo.. tak bi naredla ko giselle pa bi blo vse kul.. čist si je zaslužla da so jo vrgli!
sem pa še vedno za raquel, pa giselle mi je zaj postala kul, na živce pa mi greta od preostalih še janina pa caro..
-
Lopatka - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Buttercup napisal/-a:Tuki so tiste kandidatke, ki so še ostale:
Od vseh teh mi gre najbolj na žive Carolin! Kok mi je ženska antipatična s tistim svojim prisiljenim smehom
Drgač sem bila včeraj kr malce šokirana nad izidom. Jst sem bila 100% da bo Sarah prišla dlje. Sicer je osebnostno res malce neprimerna (otročja, nesamozavestna), ampak če gledam samo na izgled, ima precej več kvalitet kot Christina, ki je bila njena konkurentka pred žirijo.
-
Black Amber - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jst tud ne morem verjet, da je Christina zmagala proti Sarah.
Men je Christina fuuul grda v faco... take čudne obrazne poteze ima.
Sicer mi je tud Sarah najedala s tistim svojim jamranjem o trebuhu skozi vse oddaje, ampak vseeno, ko sta bile bok ob bok postavljeni s Christino, sem bila prepričana, da bo Sarah zmagala.
Men je Christina fuuul grda v faco... take čudne obrazne poteze ima.
Sicer mi je tud Sarah najedala s tistim svojim jamranjem o trebuhu skozi vse oddaje, ampak vseeno, ko sta bile bok ob bok postavljeni s Christino, sem bila prepričana, da bo Sarah zmagala.
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Kaj tu sploh kdaj leti kera ven?
Mislim občutek mam, kot da traja ta show že pol leta. Zraven tega sem pa v zadnjem času dostikrat naletela na to oddajo in sem čisto vedno zasledila iste babe noter. Kaj so si res vse tak hudo podobne, al kaj?
Mislim občutek mam, kot da traja ta show že pol leta. Zraven tega sem pa v zadnjem času dostikrat naletela na to oddajo in sem čisto vedno zasledila iste babe noter. Kaj so si res vse tak hudo podobne, al kaj?
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
30?!
Od vsega začetka. Torej te ko so začeli s photo shootingi pa vse to? Ja te pa tak ni čudno, da mi pride naprej, da že pol leta laufa ta show
Nja, samo letos tak ni nekih biserov med njimi. Tak da bi kera po izgledu izstopala. Zato tud si še niti enega dela od začetka pa do konca nisem pogledla.
Od vsega začetka. Torej te ko so začeli s photo shootingi pa vse to? Ja te pa tak ni čudno, da mi pride naprej, da že pol leta laufa ta show
Nja, samo letos tak ni nekih biserov med njimi. Tak da bi kera po izgledu izstopala. Zato tud si še niti enega dela od začetka pa do konca nisem pogledla.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Moji favoritki sta Janina in Wanda...obe sta mi fuul simpatični.
Jennifer in tisti njeni izrazi na obrazu mi nekako ne odgovarjajo, da o Gisele ne zgubljam besed...kok je pa to eno antipatično, zafustrirano, tečno, ... bitje
Druge mi pa niso preveč padle v oči
Jennifer in tisti njeni izrazi na obrazu mi nekako ne odgovarjajo, da o Gisele ne zgubljam besed...kok je pa to eno antipatično, zafustrirano, tečno, ... bitje
Druge mi pa niso preveč padle v oči
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Meni pa je všeč Raquel, pa tud Wanda.
Gisele pa ma že glas tak nadležen - cvili pa ne odpira ust ko govori! tečnaaa je!!! komaj čakam da izpade. Se spomnim da je v čisto prvi oddaji edina od 100 (al celo več) prijavljenih punc kao zaspala in prišla kasneje na avdicijo.
Gisele pa ma že glas tak nadležen - cvili pa ne odpira ust ko govori! tečnaaa je!!! komaj čakam da izpade. Se spomnim da je v čisto prvi oddaji edina od 100 (al celo več) prijavljenih punc kao zaspala in prišla kasneje na avdicijo.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
ja jaz sem tudi prejšnjo sezono prav požirala..ampak ok če se v nedeljo zjutraj slučajno hitro zbudim da ujamem ponovitev jo gledam (čeprav si zadnje čase že kr budilko rihtam ) no ampak oddaja prejšn četrtek je bla pa čist katastrofa..mislim kolko cmerjenja faaaak.sploh nisem mogla gledat!!
jaz drugač ful navijam za janino kr mi je res edina dobra tam.. pa v tej sezoni mal pogrešam bruce-a, ki je dal oddaji čar
jaz drugač ful navijam za janino kr mi je res edina dobra tam.. pa v tej sezoni mal pogrešam bruce-a, ki je dal oddaji čar
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov