Germany's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Uff dans je blo kar zanimivo! V današnji oddaji sem celo prvič opazila kandidatko Sophio! Moram rečt da je kr lušna Na trenutke mi je ful podobna Claudiji Schiffer.
Pa Gina Lisa se mi je celo mal prikupila. Na začetku sm ful mislila, da bo taka tečkasta, ampak moram rečt, da mi kr v redu punca deluje. Precej prijazna in avtentična deluje. Ampak kot manekenka mi še vedno ne potegne...
Precej lušna se mi je zdela tud Aisha. Ampak kot oseba mi je pa čist nezanimiva. Preveč pasivna... dolgočasna... nekarizmatična. Ampak vizualno je pa ful lušna:
V antipatičnosti pri meni trenutno vodita Raquel... kako je sploh možno, da je nekdo fuuul hud vse dokler je resen, vendar ko se nasmeje pa vse "pokvari"?! Ponavadi je zmeri obratno... ko se človek nasmeje deluje lepši... pri njej je pa očitno bolje da se ne smeji. In pa Gisele... aaaa, kok mi je ta ženska bedna!!! Kok je bla smotana na tistem carstingu, ko je kr rekla, da ona tega ne bo izvajala In pol še tisto jokcanje in izgovori pred žirijo
Še vedno mi je ful lušna Sarah:
Čeprav ne morem verjet kakšen trebuh je mela ko so zunaj v kopalkah hodile Čist tak povešen.
Aja... pa še ena mičkena kritika glede Heidi... nova frizurca je sicer ful huda, ampak mene že počasi moti tisti frfru, ki ji pada čist preveč preko oči! Nimam nič proti frfrujem, vendar le dokler ne pokrivajo oči.
Drgač pa komi čakam naslednjo oddajo in seveda prvi kreg med puncami
Pa Gina Lisa se mi je celo mal prikupila. Na začetku sm ful mislila, da bo taka tečkasta, ampak moram rečt, da mi kr v redu punca deluje. Precej prijazna in avtentična deluje. Ampak kot manekenka mi še vedno ne potegne...
Precej lušna se mi je zdela tud Aisha. Ampak kot oseba mi je pa čist nezanimiva. Preveč pasivna... dolgočasna... nekarizmatična. Ampak vizualno je pa ful lušna:
V antipatičnosti pri meni trenutno vodita Raquel... kako je sploh možno, da je nekdo fuuul hud vse dokler je resen, vendar ko se nasmeje pa vse "pokvari"?! Ponavadi je zmeri obratno... ko se človek nasmeje deluje lepši... pri njej je pa očitno bolje da se ne smeji. In pa Gisele... aaaa, kok mi je ta ženska bedna!!! Kok je bla smotana na tistem carstingu, ko je kr rekla, da ona tega ne bo izvajala In pol še tisto jokcanje in izgovori pred žirijo
Še vedno mi je ful lušna Sarah:
Čeprav ne morem verjet kakšen trebuh je mela ko so zunaj v kopalkah hodile Čist tak povešen.
Aja... pa še ena mičkena kritika glede Heidi... nova frizurca je sicer ful huda, ampak mene že počasi moti tisti frfru, ki ji pada čist preveč preko oči! Nimam nič proti frfrujem, vendar le dokler ne pokrivajo oči.
Drgač pa komi čakam naslednjo oddajo in seveda prvi kreg med puncami
-
Lopatka - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Tud men se je Gina Lisa malo prikupila. Sicer me še vedno nekaj na njej moti... ampak vseeno mi je bolj zanimiva kot sprva.
Drgač je pa men fuuuul antipatična Jennifer
Pa komi čakam preobrazbo Ta oddaja bo po moje še najbolj zanimiva
Drgač je pa men fuuuul antipatična Jennifer
Pa komi čakam preobrazbo Ta oddaja bo po moje še najbolj zanimiva
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
^^Ja, pa saj je povedala da ima podaljske
Drugace pa, Gina Lisa bo siguuuurno imela kratke lase in bo siguuuurno huda samo se to barvo skiniti pa bo ok.
Se vedno navijam za Bianco
Pri Gisele mi pa gre na zivce njen glas... ze samo ko jo slisim, me spreleti srh
Drugace pa, Gina Lisa bo siguuuurno imela kratke lase in bo siguuuurno huda samo se to barvo skiniti pa bo ok.
Se vedno navijam za Bianco
Pri Gisele mi pa gre na zivce njen glas... ze samo ko jo slisim, me spreleti srh
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov