Germany's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 276 prispevkov
• Stran 18 od 19
•
Prejšnja
1 ... 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Nisem imela časa, da bi gledala v četrtek oz. v nedeljo...tako, da nimam pojma katera od deklet je morala vn? Je mogoče katera od vas spremljala?
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Res škoda za Lariso. Ampak očitno je bla mal preveč taf oz. je bla samo to in ni pokazala nič drugega. Čeprav men so nekatere še slabše od nje.
MariE je tako dolgočasna, da zaspiš ko jo gledaš. Medtem ko si je Maria pomoje že zagotovila karierco v Londonu.
MariE je tako dolgočasna, da zaspiš ko jo gledaš. Medtem ko si je Maria pomoje že zagotovila karierco v Londonu.
-
Damn jaz pa nisem mogla gledat. No, jutri je itak ponovitev in komaj čakam.
-
Bumerang - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Men se je Sarina sicer malo prikupila in mi ni več tako nadležna kot na začetku. Ampak vseeno sem mnenja, da kot manekenka ni primerna... njen obraz je rahlo neprimeren (nos, čudni zobje, 'puhasta' lička itd.)... tudi njen catwalk me nikoli ne impresionira... Ona je samo simpatična, kaj posebnega pa res ni na njej.
Ira: Omg - hvala bogu, da je končno odšla!!! Njeno pametovanje in vzvišen odnos mi je šel že pošteno na živce. Ravno takšna je tudi Jessica, in posledično tudi nje ne morem
Marie: ta ženska se mi iz oddaje v oddajo bolj smili Sprva je delovala kot neka "miss perfect", s časom pa so jo mnoge dohitele, nekatere celo prehitele. Sicer ne morem reči, da punca ni lepa... res je prava lepotica, sploh na fotoshootingih... recimo tam, ko je morala pozirat za tisto Barbiko, no, tam se jo jaz kar nisem mogla nagledat... res, kapo dol. Ampak njen način govora me čisto preveč odbija... nonstop se samo smehlja in namerno sili neko prijaznost... posledično mi je čisto preveč osladna. Toda vseeno me ne bi presenečalo, če bi na koncu tudi zmagala, kajti potencial ima - to vsekakor.
Mandy: Carica!!! Drugega nimam za rečt
Aja... poglejte kaj sem našla na njihovi spletni strani: Klik. Meni se to zdi ful nesramno od Prosieben, kajti kolikor je meni znano imajo sklenjen dogovor, da bodo punce varovali pred takšnim razkazovanjem
Ira: Omg - hvala bogu, da je končno odšla!!! Njeno pametovanje in vzvišen odnos mi je šel že pošteno na živce. Ravno takšna je tudi Jessica, in posledično tudi nje ne morem
Marie: ta ženska se mi iz oddaje v oddajo bolj smili Sprva je delovala kot neka "miss perfect", s časom pa so jo mnoge dohitele, nekatere celo prehitele. Sicer ne morem reči, da punca ni lepa... res je prava lepotica, sploh na fotoshootingih... recimo tam, ko je morala pozirat za tisto Barbiko, no, tam se jo jaz kar nisem mogla nagledat... res, kapo dol. Ampak njen način govora me čisto preveč odbija... nonstop se samo smehlja in namerno sili neko prijaznost... posledično mi je čisto preveč osladna. Toda vseeno me ne bi presenečalo, če bi na koncu tudi zmagala, kajti potencial ima - to vsekakor.
Mandy: Carica!!! Drugega nimam za rečt
Aja... poglejte kaj sem našla na njihovi spletni strani: Klik. Meni se to zdi ful nesramno od Prosieben, kajti kolikor je meni znano imajo sklenjen dogovor, da bodo punce varovali pred takšnim razkazovanjem
-
No danes sem kočno pogledala ta del. Sarina je . Kera fotka - izjemno huda. Pa tudi tko mi je ona všeč oz. njen obrazek z velikimi ustki in noskom. Sara mi je še vedno naj, naj. Mandy je sicer super po hoji, slikah, delu,.. ampak po videzu je meni ona dolgočasna.
Mal mi je žal za MariO, ki mi je sicer huda in dobr pozira, ampak so ji dal tak high fashion videz, da jo na vseh castingih takoj odpišejo.
Mal mi je žal za MariO, ki mi je sicer huda in dobr pozira, ampak so ji dal tak high fashion videz, da jo na vseh castingih takoj odpišejo.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
mene pa zanima, če se da kje na internetu gledat dele? zadnje čase me namreč ni skor nič doma..niti ob ponovitvah, v ljubljani pa nimam teveja. sicer vem, da na strani prosieben ne gre (kao ni dovoljeno za našo državo.krneki) pa me zanima, če se da kje drugje?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Prvi neprebran prispevek • 276 prispevkov
• Stran 18 od 19
•
Prejšnja
1 ... 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]