Germany's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Ashlee - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2005
lammy napisal/-a:Ashlee, mi loh na zs pošlješ, kje si našla ta dva dela:)
Dobiš, ko pridem na domač comp. Sam meni je šlo zelo počasi in se mi ni dalo čakat, tako da sem vse na you tube-u pogledala. Tako da še za ostale link http://www.youtube.com/watch?v=6HTiKlecY9o.
To je 3. Staffel, 2. Folge, prvi del
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Moja je Janina
Fajn so mi pa tudi Bianca in Gina Lisa, ceprav so jo zdaj s to frizuro zajebali. Aja, pa tudi Jennifer je ok.
Mi pa najeda Sara in Gisele, se posebej njen glas
Fajn so mi pa tudi Bianca in Gina Lisa, ceprav so jo zdaj s to frizuro zajebali. Aja, pa tudi Jennifer je ok.
Mi pa najeda Sara in Gisele, se posebej njen glas
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Pa bianca mi ni všeč. ne vem zakaj. Nekaj z njenim nosom... Pa konstantno si popravlja lase spredaj. Nadležno.
Carolin: ne
Christina: hmm, deluje presstrašeno s tistimi svojimi očmi. Saj drugače je lušna.
Elena: nimam mnenja
Gina-Lisa: všeč mi je njen karakter, ampak mislim da jo bodo hitro izločili (ima prekratek vrat)
Giselle: TAKOJ bi jo ven vrgla! Njeno obnašanje, glas - no go!
Janina: mi je všeč, ampak deluje rahlo staro.
Jenifer: premalo ženstvena
Katharina: ne
Raquel: mi je ful všeč, še posebej njen karakter. Edino njenih ust ne morem videt.
sarah: mislim, ne vem zakaj se prijavi za top model, če ima potem neke komplekse glede trebuha. Naj shujša že prej al pa naj se sprejme taka kot je! Mislim ko se ni hotela dati v dati v bikinke...
Sophia: nimam še oblikovanega mnenja o njej, zaenkrat je ok. Pa v glavi je tud normalna
Vanessa: JA!!
Wanda: ful lušna z novo frizurco
Carolin: ne
Christina: hmm, deluje presstrašeno s tistimi svojimi očmi. Saj drugače je lušna.
Elena: nimam mnenja
Gina-Lisa: všeč mi je njen karakter, ampak mislim da jo bodo hitro izločili (ima prekratek vrat)
Giselle: TAKOJ bi jo ven vrgla! Njeno obnašanje, glas - no go!
Janina: mi je všeč, ampak deluje rahlo staro.
Jenifer: premalo ženstvena
Katharina: ne
Raquel: mi je ful všeč, še posebej njen karakter. Edino njenih ust ne morem videt.
sarah: mislim, ne vem zakaj se prijavi za top model, če ima potem neke komplekse glede trebuha. Naj shujša že prej al pa naj se sprejme taka kot je! Mislim ko se ni hotela dati v dati v bikinke...
Sophia: nimam še oblikovanega mnenja o njej, zaenkrat je ok. Pa v glavi je tud normalna
Vanessa: JA!!
Wanda: ful lušna z novo frizurco
-
Ashlee - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2005
Na nemškem forumu sem prebrala, kdo naj bi bila zmagovalka, so pa prepričani, katere so med prvih pet, ker je itak snemano ful vnaprej in so jih pofotkali, ko so šle v Sydney (se mi zdi). Tako da v nadaljevanju je napisano z belo, katere naj bi bile med prvih pet: Sarah, Raquel, Jennifer, Christina in Janina. V tem vrstnem redu naj bi jih v nadaljevanju tudi izločili. Saj pravim, ne vem, če je res, so pa fotke ...
-
Madisson - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Osebno mi je najbolj antipatična Gisele. Res ne vem, kaj žirija vidi na njej in jo vedno naprej spušča. Ženska je totalno neprofesionalna. Jokca za vsako malenkost in se upira izpolnjevanju določenih nalog. Mislim, da je blo že boljših punc od nje, ki so izpadle.
Sarah in Gina Lisa sta mi totalno otročje! Sploh Sarah je taka nezrela in nima niti približno razčiščenih stvari. To sklepam iz njenih neprestanih izjav, da bo zapustila show, če izpade Gina Lisa. Halo???!!! A se je ona prišla tja družit s kolegico, ali je prišla zato, da uspe kot manekenka??? Da ne omenjam tiste scene, ko sta obe stali pred Heidi Klum in se kar nekaj med seboj pogovarjali, kot da sta sami.
"Če greš ti, pol grem tud jst, lubica moja" - Sarah
"Ne lubica moja, ti se moraš boriti za naju" - Gina Lisa
"Ne, ti si tista, ki se mora boriti" - Sarah
"Lubica moja, brez tebe ne bom zmogla" - Sarah
"Ej lubica, verjamem vate, uspelo ti bo" - Gina Lisa"
"Ne, če držite mojo sliko, potem takoj zapuščam show" - Sarah
"Ej lubica, moraš se boriti naprej" - Gina Lisa"
"Ne, brez tebe se nočem boriti" - Sarah
Sarah in Gina Lisa sta mi totalno otročje! Sploh Sarah je taka nezrela in nima niti približno razčiščenih stvari. To sklepam iz njenih neprestanih izjav, da bo zapustila show, če izpade Gina Lisa. Halo???!!! A se je ona prišla tja družit s kolegico, ali je prišla zato, da uspe kot manekenka??? Da ne omenjam tiste scene, ko sta obe stali pred Heidi Klum in se kar nekaj med seboj pogovarjali, kot da sta sami.
"Če greš ti, pol grem tud jst, lubica moja" - Sarah
"Ne lubica moja, ti se moraš boriti za naju" - Gina Lisa
"Ne, ti si tista, ki se mora boriti" - Sarah
"Lubica moja, brez tebe ne bom zmogla" - Sarah
"Ej lubica, verjamem vate, uspelo ti bo" - Gina Lisa"
"Ne, če držite mojo sliko, potem takoj zapuščam show" - Sarah
"Ej lubica, moraš se boriti naprej" - Gina Lisa"
"Ne, brez tebe se nočem boriti" - Sarah
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Čau!
pogledala nov del. izpadla punca je kar pričakovano izpadla.
moja nefavoritka pa je še vedno not. grr! pa tokrat je tud kar nekaj bluzila na snemanju. Ko začne njorgat in jokcat bi jo kar v rit brcnila. Pa tisti njen anojing glas ...
pogledala nov del. izpadla punca je kar pričakovano izpadla.
moja nefavoritka pa je še vedno not. grr! pa tokrat je tud kar nekaj bluzila na snemanju. Ko začne njorgat in jokcat bi jo kar v rit brcnila. Pa tisti njen anojing glas ...
-
kizzy - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
men je pa Biance mal škoda...Gisele bi pa tud jst tkoj domov poslala...jao kira tečka :S
drgač pa crkujem od smeha k gledam GNT Das Magazin na TV totalu...mislm
10.4.-1.del Magazina: http://www.youtube.com/watch?v=OfAsDGPtpis&feature=related
10.4.-2.del Magazina: http://www.youtube.com/watch?v=K-T4gy2OGZo&feature=related
drgač pa crkujem od smeha k gledam GNT Das Magazin na TV totalu...mislm
10.4.-1.del Magazina: http://www.youtube.com/watch?v=OfAsDGPtpis&feature=related
10.4.-2.del Magazina: http://www.youtube.com/watch?v=K-T4gy2OGZo&feature=related
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
mi lahko prosim ena pove keri del je bil nazadnje?
Houd de wereld tegen
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
hvala
Houd de wereld tegen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]