evva napisal/-a:zadnjič sem mal "prelistala" tlele priporočene filme, pogledala sem Antikrist - bolj morbidnega filma še v življenju nisem gledala = škoda časa, Memento = kr neki, beden konec, Das experiment - tko tko, ajd rečmo da je v redu, čeprov mal preveč napihnjeno vse skupi, se mi zdi mal prezgodi po parih dneh, da bi se jim tko začel trgat. Po moje bi še js tiste dva tedna zdržala v zaporu
, edino Identity mi je bil res všeč-hud film, dobra zgodba, napeto do konca,pa kar je najpomembneje dober konec!
eeem....ja...film nekako bazira na morbidnosti. ampak če si dovolj pozoren opaziš, da se ukvarja s tematiko, ki na platnu ni bila že 600krat prežvečena.
kakorkoli. film sem gledala na LIFFu, požel je stoječe ovacije (brez zajebancije je cel kino vstal in ploskal) in vsi smo iz kina odšli z neprijetnim, tesnobnim občutkom in popolnoma šokirani. imho je point celotne industrije umetnosti, da v tebi vzbudi neke občutke. bodisi gnus, srečo, karkoli.
za umetnost grdega, dekadenco in podobne zadeve si že slišala. no. to bo neki v tem stilu

iz mojega vidika, mu je kr uspelo.