Filmi za razmišljanje + psihološki filmi + trilerji

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
JustThatGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 3. 2010
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a JustThatGirl » 07. Mar. 2010 18:50

Disturbia je moj najljubši triler,gledala sem ga že milijonkrat pa mi je še vedno všeč :D Shia je super igralec.In čeprav je remake od Dvoriščnega okna,ki je klasika,mi je Disturbia celo boljši.Čeprav je tudi Hitchockova verzija brilijantna :)
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 17. Mar. 2010 20:14

Vročica, Skrivnostno okno (mogoče bolj med srhljivke spada, kaj pa vem), tudi Državljan nevarnih namer, ki sem ga gledala pred kratkim je pustil name vtis.
T00Mika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a T00Mika » 17. Mar. 2010 23:08

Državljan nevarnih namer je (tudi) bil men vreden ogleda, potem film Hush, isto.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 17. Mar. 2010 23:35

Državljan nevarnih namer je cisti dokaz, da se naslovov filmov ne bi smelo prevajati v slovenscino. to bi mogli prepovedat z zakonom! :cool:
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 18. Mar. 2010 0:44

Popravek, filmi naj se prevajajo v slovenščino, ampak naj ne bo takih nebuloz. Kot študentko anglistike me je sram za tiste "kolege" ki so odgovorni za tole, kot tudi za V mojih nebesih, Bombna misija (really?), Zlovešči otok, Ljubezen ločitev in nekaj vmes, etc etc... To je samo spisek filmov ki so trenutno na kolosejevem sporedu :roll:
AnčiZaspanči
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a AnčiZaspanči » 20. Mar. 2010 12:14

Zlovešči otok je res vreden ogleda!
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 20. Mar. 2010 12:15

^^ Že en teden se ga odpravljam gledat, pa mi še ni uspelo. :D Malo pa me je minilo do ogleda, ker mi je sošolka skorajda razodela konec filma. :roll:
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a RoNcoLiNo » 20. Mar. 2010 19:48

dolce_chicco napisal/-a:^^ Že en teden se ga odpravljam gledat, pa mi še ni uspelo. :D Malo pa me je minilo do ogleda, ker mi je sošolka skorajda razodela konec filma. :roll:

daj pridi prosim v temo o tem filmu ker res hočem dokončno razglobit v tem :)
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 20. Mar. 2010 19:53

Nisem ga še pogledala, ker kot pravim mi še ni uspelo priti do kina. :D V teh dneh ga grem enkrat gledat, pa pridem podebatirat v tisto temo. :wink:
Uporabniški avatar
Ksenija Zupanc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2010
Kraj: Rimske Toplice

Neprebrana objavaNapisal/-a Ksenija Zupanc » 03. Apr. 2010 18:48

Men je full dober film The box s Cameron Diaz. Mal fantastike, sam mene je kr napsihiral
Uporabniški avatar
mrs.lucy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mrs.lucy » 05. Apr. 2010 9:07

Antichrist (Lars von Trier)

Prvi vtis po ogledu filma je bil šok :lol: Res film poln brutalnosti, sexa,... ni da ni no, ampak sicer lahko rečem, da te prav impresionira. Z misilmi moraš biti 100% poleg filma, da dojameš bistvo. V Cannesu pa je drugače požel zelo negativne kritike...
Grešiti je človeško, občutek pa je božanski.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 05. Apr. 2010 10:08

jah. uradne kritike glede tega so precej mešane. od totalnega navdušenja do res negativnih kritih.

ampak pri takem filmu ne moreš pričakovat, da bo vsem všeč. meni je vsekakor bil.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 19. Maj. 2010 16:45

zadnjič sem mal "prelistala" tlele priporočene filme, pogledala sem Antikrist - bolj morbidnega filma še v življenju nisem gledala = škoda časa, Memento = kr neki, beden konec :roll: , Das experiment - tko tko, ajd rečmo da je v redu, čeprov mal preveč napihnjeno vse skupi, se mi zdi mal prezgodi po parih dneh, da bi se jim tko začel trgat. Po moje bi še js tiste dva tedna zdržala v zaporu :roll: , edino Identity mi je bil res všeč-hud film, dobra zgodba, napeto do konca,pa kar je najpomembneje dober konec!
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 19. Maj. 2010 20:14

purple_rain napisal/-a:
kepka napisal/-a:Burn after reading bizarna komedija, mnogim ni bila vsec, meni je bil zabaven. Odvisno od okusa pac.
Priporočam :gut:

Tudi meni je bil všeč ta film. :)
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 20. Maj. 2010 7:34

evva napisal/-a:zadnjič sem mal "prelistala" tlele priporočene filme, pogledala sem Antikrist - bolj morbidnega filma še v življenju nisem gledala = škoda časa, Memento = kr neki, beden konec :roll: , Das experiment - tko tko, ajd rečmo da je v redu, čeprov mal preveč napihnjeno vse skupi, se mi zdi mal prezgodi po parih dneh, da bi se jim tko začel trgat. Po moje bi še js tiste dva tedna zdržala v zaporu :roll: , edino Identity mi je bil res všeč-hud film, dobra zgodba, napeto do konca,pa kar je najpomembneje dober konec!

Ja seveda, ti bi, ker si posebna. Normalnemu folku se je pa "zmešal" že po šestih dneh. No, men je film das Eksperiment ekstra, še posebej, ker lahko vidiš, kako se prej normalnih 8 ljudi (poštarji, trgovci, očetje....) v pičlih šestih dneh spremenijo v sadistične diktatorje, ko jim daš malo avtoritete. Čeprov v real lifu so baje sodelovali študentje. Da dosti za razmišljati o človekovi naravi...
(aja pa ni napihnjeno, tako je dejansko bilo)
Več o eksperimentu: http://www.prisonexp.org/
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov