Filmi za razmišljanje + psihološki filmi + trilerji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
diablo_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
The Prestige (2006).
Best I ever seen!
Best I ever seen!
Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Earthlings (2003)
Govori o našem odnosu do drugih zemljanov.
Govori o našem odnosu do drugih zemljanov.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Za tole vprašanje se mi ne zdi smiselno,da bi odpirala novo temo...
Zanima me,kakšne filme imata slavna brata Coen?Po nevem kakšnem naključju si nisem ogledala nobenega.Zdaj sem nekaj dni prosta in imam to možnost.
Imam občutek,da gre za odbite filme,kolikor sem videla na njuni strani?
Zanima me,kakšne filme imata slavna brata Coen?Po nevem kakšnem naključju si nisem ogledala nobenega.Zdaj sem nekaj dni prosta in imam to možnost.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
PeggySue* napisal/-a:Za tole vprašanje se mi ne zdi smiselno,da bi odpirala novo temo...
Ne vem ce je lih primerna tema, ampak brata Coen delata zelo razlicne filme Na hitro:
Raizing Arizona crna komedija, Nicolas Cage v netipicni vlogi, za pogledat ampak nic posebnega
Fargo, super film, ogled nujen (samo pricakuj tezek film)
The ladykillers, cist brezvezen film, vsaj meni, seoriginal je boljsi
O brother where art thou komedija
No country for old men, res vreden ogleda, 4 Oskarji, eden njunih boljsih filmov po mojem mnenju
Burn after reading bizarna komedija, mnogim ni bila vsec, meni je bil zabaven. Odvisno od okusa pac.
The big lebowski, za razliko od prejsnjega tega vsi hvalijo, meni pa ni bil ne vem kaj, komedija in Jeff Bridges
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
perpetua - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Strinjam se s floribundo, Kapitalizem: ljubezenska zgodba je v redu film. Celo nad pričakovanji. Čeprav sem po tovrstnih filmih vedno depresivna, zato jih raje ne gledam.
Prav tako se strinjam, da te "the boy in stripped pyjamas" pusti z mislimi. Najbol zato ker res da vpogled v "realnost", ki je bila prikazana nemcem (npr. video namenjen javnosti, ki je kazal življenje v taboriščih).
Podoben vtis pa pusti slovenski film Angela Vode skriti spomini. Meni osebno super film, ga priporočam.
Prav tako se strinjam, da te "the boy in stripped pyjamas" pusti z mislimi. Najbol zato ker res da vpogled v "realnost", ki je bila prikazana nemcem (npr. video namenjen javnosti, ki je kazal življenje v taboriščih).
Podoben vtis pa pusti slovenski film Angela Vode skriti spomini. Meni osebno super film, ga priporočam.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Priporočamkepka napisal/-a:Burn after reading bizarna komedija, mnogim ni bila vsec, meni je bil zabaven. Odvisno od okusa pac.
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
The girl next door - http://www.imdb.com/title/tt0830558/
Ne gre za The girl next door 2004, amapk za popolno nasprotje. Film je posnet po resnični zgodbi in je okrutna drama o zlobni teti, ki nedolžno punco muči v svojih kletnih prostorih, vključujoč z vsemi sinovi, ki se pri tem zabavajo. Dogajanje je postavljeno daleč v preteklost v tipično predmestje, kjer se v povsem običajni hiši dogajajo okrutne stvari.
zvrst -> drama, grozljivka, kriminalka, triler
Mene je čist napsihiral... Bolano, kaj vse se dogaja na tem svetu!
Ne gre za The girl next door 2004, amapk za popolno nasprotje. Film je posnet po resnični zgodbi in je okrutna drama o zlobni teti, ki nedolžno punco muči v svojih kletnih prostorih, vključujoč z vsemi sinovi, ki se pri tem zabavajo. Dogajanje je postavljeno daleč v preteklost v tipično predmestje, kjer se v povsem običajni hiši dogajajo okrutne stvari.
zvrst -> drama, grozljivka, kriminalka, triler
Mene je čist napsihiral... Bolano, kaj vse se dogaja na tem svetu!
-
creative PERSON** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
SESTRE MAKDALENKE
bolano, in daj blo not zaprtih tisoče žensk zard kkšnih najbl banalnih razlogov, da so ble preveč grde fantovske lepe, inteligentne
najbl se zgražam nad njihovimi familijami k so ble loh tok "ljubeče" da so jih ke sploh poslale
bolano, in daj blo not zaprtih tisoče žensk zard kkšnih najbl banalnih razlogov, da so ble preveč grde fantovske lepe, inteligentne
najbl se zgražam nad njihovimi familijami k so ble loh tok "ljubeče" da so jih ke sploh poslale
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
-
creative PERSON** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
SESTRE MAKDALENKE
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Priporočam film Henry, portrait of a serial killer. Ampak že v naprej priporočam samo ljudem, ki imajo dobre želodce+ urejeno psihološko stanje. Ker zelo nazorno prikaže razmišljanje serijskega morilca, da ne govorim, da je narejeno po Real life storie!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov