Filmi za razmišljanje + psihološki filmi + trilerji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 426 prispevkov
• Stran 3 od 29
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29
Naslednja
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
bad_girl napisal/-a:Jst sm glih učeri gledala Number 23 in je prov hud..te kr napsihira malMorm pa rečt, da sm bla pozitivno presenečena nad Jimom Careyem v resni vlogi.
uf, meni pa se zdi da je pokvaro celi film .. ni on za resne vloge za moje pojme..

.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Luna C napisal/-a:bad_girl napisal/-a:Jst sm glih učeri gledala Number 23 in je prov hud..te kr napsihira malMorm pa rečt, da sm bla pozitivno presenečena nad Jimom Careyem v resni vlogi.
uf, meni pa se zdi da je pokvaro celi film .. ni on za resne vloge za moje pojme..
men je blo ful smešn, k sm kr mislla, da se zajebava zravn...

Always look on the bright side of life!
- Ferdox
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ful zanimiv je tud film 11:14
Gre za zelo zapleten scenarij in fenomenalen način odvijanja zgodbe.
Gre se pa o tem, da se neka skupina ljudi, ki se med seboj ne poznajo, naključno znajdejo točno ob 11:14 na avtocesti, kjer so vsi deležni nesreče z avtom. Pravzaprav zbijejo neko žensko. Ko se to zgodi, se začne zgodba odvijat "v nazaj" oz. se celoten film odvija tako, da nam prikazuje kaj se je dogajalo preden so žensko zbili.
V glavnem zelo napet film, ker cel čas tuhtaš v čem bi lahko bila fora.
Gre za zelo zapleten scenarij in fenomenalen način odvijanja zgodbe.
Gre se pa o tem, da se neka skupina ljudi, ki se med seboj ne poznajo, naključno znajdejo točno ob 11:14 na avtocesti, kjer so vsi deležni nesreče z avtom. Pravzaprav zbijejo neko žensko. Ko se to zgodi, se začne zgodba odvijat "v nazaj" oz. se celoten film odvija tako, da nam prikazuje kaj se je dogajalo preden so žensko zbili.
V glavnem zelo napet film, ker cel čas tuhtaš v čem bi lahko bila fora.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
pi
the others
rekvijem za sanje
zaobljuba....
pa še kej se bom spomnila ker jih rada gledam:)
the others
rekvijem za sanje
zaobljuba....
pa še kej se bom spomnila ker jih rada gledam:)
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
To je moja daleč najljubša zvrst. Čeprav redko kateri film spada v kategorijo psihološki triler, mi je všeč, če ima vsaj nekaj takih elementov, ki ti dajo razmišljat.
Moji naj:
- Šesti čut
- Vas ob gozdu
- Nezlomljivi
- Žaga
- Vsiljivci
- Srhljive skrivalnice
- Krvava romanca
- Igra
- the Shining
- Številka 23
- Skrivnostno okno
- Luknja (na žalost bolj malo znan, ampak js bi ga res visoko ocenla, ker je presenetljiv)
Parfum je sicer eden izmed mojih najljubših filmov, ampak za moje pojme ne spada v to kategorijo. Rekviem za sanje in D. Darko sta mi bla manj všeč.
Moji naj:
- Šesti čut

- Vas ob gozdu
- Nezlomljivi
- Žaga
- Vsiljivci
- Srhljive skrivalnice
- Krvava romanca
- Igra
- the Shining
- Številka 23
- Skrivnostno okno
- Luknja (na žalost bolj malo znan, ampak js bi ga res visoko ocenla, ker je presenetljiv)
Parfum je sicer eden izmed mojih najljubših filmov, ampak za moje pojme ne spada v to kategorijo. Rekviem za sanje in D. Darko sta mi bla manj všeč.
...
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Luna C napisal/-a:bad_girl napisal/-a:Jst sm glih učeri gledala Number 23 in je prov hud..te kr napsihira malMorm pa rečt, da sm bla pozitivno presenečena nad Jimom Careyem v resni vlogi.
a mi kdo lahko razloži nekaj: če je on to knjigo napisou, zakaj mu jo je žena dala za prebrat, če ni hotla da spet rata čudn.. sicer sm zaspana gledala, pa je verjetno v filmu razvidno, sam me zdej res zanima

-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
*inch* napisal/-a:jst pa defenitivno priporočam saw (1, 2) k ta je pa res ful dobr psihološki film
Js sm gledla enko, pa me je kr minil.

densy, sam res, tega še sploh pomisnla nism ... Sam mislim da ni iz filma razvidno, no vsaj js se ne spomnem ...
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
Pookie SAW 1, 2 in 3 si oglej (sicer ne spada glih med psihotrilerje), vendar eden izmed ta boljših movijev. Al pa Vsiljivce z Nicole Kidman, čeprav zdaj že spada med starejše.
Baje da so še odlični Hide and seek (De Niro), Dark watter z Jennifer Connelly in pa Boogeyman. Oglej si in komentiraj!
Baje da so še odlični Hide and seek (De Niro), Dark watter z Jennifer Connelly in pa Boogeyman. Oglej si in komentiraj!

Zadnjič spremenil M!NA, dne 20. Jul. 2007 13:57, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Hide&Seek je kul. Samo najbolj na koncu ko sploj ugotoviš v čem je finta. Čez film ne dogaja ravno ne vem kak.
Boogeyman je pa super. Jaz sem ga gledala sama (drugače NIKOLI ne gledam takih filmov sama) in me je kar precej strašilo
Boogeyman je pa super. Jaz sem ga gledala sama (drugače NIKOLI ne gledam takih filmov sama) in me je kar precej strašilo

- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
Bulma napisal/-a:Hide&Seek je kul. Samo najbolj na koncu ko sploj ugotoviš v čem je finta. Čez film ne dogaja ravno ne vem kak.
Jaz isto ponavadi negledam takih filmčkov ki napsihirajo, je pa občasno, fajn pogledat kaki napeti psihotriler vendar samo, podnevi in seveda ob prijetni družbi.
Prvi neprebran prispevek • 426 prispevkov
• Stran 3 od 29
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov