Filmi za razmišljanje + psihološki filmi + trilerji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Sj ne vem, kam bi ga uvrstila - psihološke / drama, morda. Krasen, ampak šele na kocu ti je vse skup jasno, prej pa mal premišljuješ WTF?: 7 DUŠ. http://www.imdb.com/title/tt0814314/
Zelo toplo priporočam.
Zelo toplo priporočam.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Ne ga gledat, če prvih dveh delon nisi gledala. Ker ti ne bo NIČ jasno.
Meni je celotna trilogija KRASNA in vredna ogleda. Ni pa zdaj to film da neki blazno razmišljaj zraven. Je pa prvi del, drugi del, potem treji pa pa v bistvu del nula, če se tako vzame, ker pojasni, kako se je vse skupaj (prvi del) sploh začelo...
Meni je celotna trilogija KRASNA in vredna ogleda. Ni pa zdaj to film da neki blazno razmišljaj zraven. Je pa prvi del, drugi del, potem treji pa pa v bistvu del nula, če se tako vzame, ker pojasni, kako se je vse skupaj (prvi del) sploh začelo...
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
spermij napisal/-a:Underworld.
Upor likanov sem gledal v kinu, prvi film danes doma. Gledal bom še drugi film, potlej pa verjetno še enkrat upor, ker mi še niso vse zadeve povsem jasne.
Ti se zafrkavas, ane? Underworld je povprecen holivudski zabavljaski akcijski film za sobotno popoldne.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
- spermij
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 7. 2007
Mi dol visi, ali je za nekatere povprečen ali pa nula, jaz sem v njem užival.kepka napisal/-a:spermij napisal/-a:Underworld.
Upor likanov sem gledal v kinu, prvi film danes doma. Gledal bom še drugi film, potlej pa verjetno še enkrat upor, ker mi še niso vse zadeve povsem jasne.
Ti se zafrkavas, ane? Underworld je povprecen holivudski zabavljaski akcijski film za sobotno popoldne.
Vzemi Persen.
Ciao.
- spermij
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 7. 2007
Razmišljaš lahko npr. o tem, kdo sta drugi skrivnostni vampirski starešina ter kdo je (bil) Corvinus.classy napisal/-a:Niti to ne, men je blo takooo dolgčas, res mi je obupen film. Pa niti ne vem, kaj je za razmišljat? Kaj boš jedu v meku ko prideš vn.
Lajajte, raja, lajajte!
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Smetka_ napisal/-a:The Prestrige.
Igrata pa Christian Bale in Hugh Jackman
Couldn't agree more FUL dober film. Smetka, poglej si še The Illusionist, če si ga še nisi. Men je bil še boljši Pa še Edward Norton igra notr
I am not an enigma, just a contradiction!
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
prinzessin napisal/-a:Smetka_ napisal/-a:The Prestrige.
Igrata pa Christian Bale in Hugh Jackman
Couldn't agree more FUL dober film. Smetka, poglej si še The Illusionist, če si ga še nisi. Men je bil še boljši Pa še Edward Norton igra notr
Oja, oja! Moram se strinjati za oba filma da sta the best! Illusionist morda za pikico bolj
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Ocitno ti ze ni tako zelo vseeno, haha, ce se ti zdi vredno komentirat No, vsekakor ne spada pod to temo, ker potem lahko pod to temo spada tudi Bride Wars, med katerim lahko razmisljas o tem, kako oditi iz kinodvorane ne da bi zmotil ostale gledalce. In uzivati ob filmu sploh ni isto, kot da ti da razmisljat.spermij napisal/-a:Mi dol visi
Ce si ze v akcijskih filmih, poglej raj Teminator 2. Bos mel za 5 mescev za razmisljat.
Ce pa bi rad do konc zivljenja razmisljal pa poglej npr. Dr. Strangelove-a.
spermij napisal/-a:Vzemi Persen.
Ti pa kako dobro knjigo.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov