Filmi za razmišljanje + psihološki filmi + trilerji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Name je največji vtis naredu film The Game. Vredno ogleda, ampak na žalost gre za eno foro, ko jo izveš jo pač veš...ampak thrill je pa hud.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Jst sm glih učeri gledala Number 23 in je prov hud..te kr napsihira mal
Morm pa rečt, da sm bla pozitivno presenečena nad Jimom Careyem v resni vlogi. 

deniro - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Identiteta je ful dobr film. Na začetku deluje kot neka grozljivka kjer pričakuješ nek masaker, v bistvu pa gre za ful dobro psihološko zgodbo, ki ma čist nepredvidljiv konec.
Donnie Darko če hočte razmišljat. Sprva se zdi film totalno dolgočasen potem se pa kr na enkrat razvije totalno huda filozofska zgodba.
Umetna inteligenca
The cube
Battle Royale Če se komu da razlišljat o tem, če bi bil pripravljen ubit prijatelja.
Pay it forward zgodba s ful zanimivo idejo.
Insomnia
The butterfly effect Kljub vsem luknjam, ki jih ima ta film, je bistvo zgodbe res zakon! Gre se za to, kaj vse bi človek spremenil, če bi lahko potoval skozi čas.
Mogoče tud Final Destination. Film mogoče spominja na grozljivko ampak men bolj deluje kot nek psihološki triler, saj gre za vprašanje ali je vsakemu v naprej usojeno kdaj bo umrl in če se sploh lahko izogne temu kar mu je usojeno.
Phone booth Dober psiho triler. Zase lahko rečem le to, da sem bil na strani klicatelja, ki je še kako dobro zadel poanto in današnjo problematiko človeštva.
Če se še kšnega spomnem dopišem.
Donnie Darko če hočte razmišljat. Sprva se zdi film totalno dolgočasen potem se pa kr na enkrat razvije totalno huda filozofska zgodba.
Umetna inteligenca
The cube
Battle Royale Če se komu da razlišljat o tem, če bi bil pripravljen ubit prijatelja.
Pay it forward zgodba s ful zanimivo idejo.
Insomnia
The butterfly effect Kljub vsem luknjam, ki jih ima ta film, je bistvo zgodbe res zakon! Gre se za to, kaj vse bi človek spremenil, če bi lahko potoval skozi čas.
Mogoče tud Final Destination. Film mogoče spominja na grozljivko ampak men bolj deluje kot nek psihološki triler, saj gre za vprašanje ali je vsakemu v naprej usojeno kdaj bo umrl in če se sploh lahko izogne temu kar mu je usojeno.
Phone booth Dober psiho triler. Zase lahko rečem le to, da sem bil na strani klicatelja, ki je še kako dobro zadel poanto in današnjo problematiko človeštva.
Če se še kšnega spomnem dopišem.
-
deniro - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
^ Donnie je shizofrenik, ki ima izgubljen stik z realnostjo. V filmu gre za potovanje skozi čas, privide... o koncu pa se da na dolgo in široko filozofirat, saj najdeš več zaključkov. Pravega oz. točno razjasnjenega konca ni, ker je vse v gledalcu kako si celoten film predstavlja. V bistvu je odvisen od tega s kakšne perspektive gledaš celoten film.
Gre za čisto nemogoč scenarij, skregan z mojo filozofijo o potovanju skozi čas, je pa vseeno zanimiv in navdušujoč film. Mene je fasciniralo to, ker lahko po filmu razmišljaš v neskončnost.
Gre za čisto nemogoč scenarij, skregan z mojo filozofijo o potovanju skozi čas, je pa vseeno zanimiv in navdušujoč film. Mene je fasciniralo to, ker lahko po filmu razmišljaš v neskončnost.
Zadnjič spremenil deniro, dne 12. Jun. 2007 18:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov