Filmi ki bi jih lahko gledali 100x
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Js sm pa včer pogledala film Wicker Park in sm bla ful navdušena..res ful me je prevzel film sm misla, da se bom lahk ustavla z gledanjem pa bom šla mal Bar počekirat pa nism mogla oči odmaknt Res film mi je bil ful všeč, pa Josh H. je tud ful dobr odigral vlogo
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
°tanchyka° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2006
* thirteen (gledala sm ga še 7x, pa še zdj se niti enkrat nism umes dolgočasla.. je taka zgodba u temu filmu da me ful potegne notr..)
* wicker park tudi mene (skor jokala na konc k je od coldplay komad k sta na letališču onedva)
* wicker park tudi mene (skor jokala na konc k je od coldplay komad k sta na letališču onedva)
-
Mrs Beauty - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
*pupika* napisal/-a:Js sem včerej gledala Cold mountain... in morem rečt, da me je film res prevzel... žalosten konec je a mi je bil vseen film eden boljših v zadnječm času...
Tudi meni. Včasih so mi bolj všeč filmi, ki se ne končajo s tipičnim happy end. Pri Hladnem vrhu pa sem na koncu res jokala ko dež (no ja, mogoče malo pretiravam ). Pa tudi dobri igralci so vsi bili.
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov