Filmi ki bi jih lahko gledali 100x
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Uf....kje naj začnem?:D
Komedije: Harold&Kumar go to the white castle, American pie 1,2,3, Scary Movie 1,4, White Chicks, Le boulet, Tais toi, Friday, How high,Meet the Fockers, Meet the parents
Drama: Million dollar Baby, The Hours
13th Warrior, Skeleton Key, SAW 1,2,3,Spun,Trainspotting,Pirates of the Caribbean 1,2, Schindler`s list, Hellraiser 1-8, Frequency, Notebook,Secret window,Sleepy Hollow,Chocolat,Se7en, Sixth Sense,The Shawshank Redemption,Forest Gump,Braveheart,Robin Hood,Silence of the Lamb,American Histroy X,Pulp Fiction,American Beauty,The Beautiful Mind,The Godfather 1,2,3,Lord of The Rings 1,2,3,The Departed,School of rock....
Hjao....kolko je še starih filmov ki bi jih lahko gledala 100krat. Dobro da se zdaj ne spomnim vsega
Jaz sem totalni movie freak, tak da....
Komedije: Harold&Kumar go to the white castle, American pie 1,2,3, Scary Movie 1,4, White Chicks, Le boulet, Tais toi, Friday, How high,Meet the Fockers, Meet the parents
Drama: Million dollar Baby, The Hours
13th Warrior, Skeleton Key, SAW 1,2,3,Spun,Trainspotting,Pirates of the Caribbean 1,2, Schindler`s list, Hellraiser 1-8, Frequency, Notebook,Secret window,Sleepy Hollow,Chocolat,Se7en, Sixth Sense,The Shawshank Redemption,Forest Gump,Braveheart,Robin Hood,Silence of the Lamb,American Histroy X,Pulp Fiction,American Beauty,The Beautiful Mind,The Godfather 1,2,3,Lord of The Rings 1,2,3,The Departed,School of rock....
Hjao....kolko je še starih filmov ki bi jih lahko gledala 100krat. Dobro da se zdaj ne spomnim vsega
Jaz sem totalni movie freak, tak da....
Is sex dirty? Only if it’s done right.
- kai
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
100x je mal velik o.O
Star Wars 3 pa Donnie Darko pa vrsta halmark filmov, ki so obupno bedni in jih ne bi rada gledala 100x.. sam sm jih na zalost ze, ker jih vs cs vrtijo, js pa rada gledam tv, medtem ko jem
Star Wars 3 pa Donnie Darko pa vrsta halmark filmov, ki so obupno bedni in jih ne bi rada gledala 100x.. sam sm jih na zalost ze, ker jih vs cs vrtijo, js pa rada gledam tv, medtem ko jem
bounce around kai like bunniez
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
jst bi pa pomoje 100x lahko gledala Mr. Beana. k mi je totalno smešn. pa tud zj njegov nov film sm vidla k je tud tko smešn, da je kr ajde. res ne moreš vrjet kaj tipu vse rata.
drgač drugih takih filmov pa niti ni no.film lahko gledam največ 2x potem ko pa vem že vso zgodbo mi pa ni več tolk zanimiv
drgač drugih takih filmov pa niti ni no.film lahko gledam največ 2x potem ko pa vem že vso zgodbo mi pa ni več tolk zanimiv
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Ziher so to filmi Taxi Driver, Natural born killers, Top gun, Kekec, Rocky Horror Picture Show.
Whenever, wherever...Rocky Horror Picture Show sem si dala celo na telefonček (Nokia 73) ker ma še musko, tko da lohk oboje delam - gledam al pa poslušam.
Whenever, wherever...Rocky Horror Picture Show sem si dala celo na telefonček (Nokia 73) ker ma še musko, tko da lohk oboje delam - gledam al pa poslušam.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Zdej je še en dober, ki sem ga tud velikokrat že vidla, pa še ga bom gledala The groundhog day/Neskončen dan
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Sem rekla včeraj, da ne bom še 345tič gledala Cvetja v jeseni, pa sem prižgala tv in seveda obsedela zraven do bridkega konca. Vse dialoge znam na pamet, pa še vedno kot da upam, da bo tokrat srečen konec
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
kr.ena napisal/-a:Sem rekla včeraj, da ne bom še 345tič gledala Cvetja v jeseni, pa sem prižgala tv in seveda obsedela zraven do bridkega konca. Vse dialoge znam na pamet, pa še vedno kot da upam, da bo tokrat srečen konec
bedn film čist.ženski kr poči srce na koncu od vsega hudega ki se godi na polhograjskem hribovju....ja v redu, kake buče je pa to tavčar prodajal.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
floribunda napisal/-a:kr.ena napisal/-a:Sem rekla včeraj, da ne bom še 345tič gledala Cvetja v jeseni, pa sem prižgala tv in seveda obsedela zraven do bridkega konca. Vse dialoge znam na pamet, pa še vedno kot da upam, da bo tokrat srečen konec
bedn film čist.ženski kr poči srce na koncu od vsega hudega ki se godi na polhograjskem hribovju....ja v redu, kake buče je pa to tavčar prodajal.
Hja no, enim se pa pač zdi lepa zgodba(npr. tud meni).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov