Film The Cube (Kocka)

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Bloodelf
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Bloodelf » 02. Dec. 2007 13:51

Frenkie napisal/-a:Poanta je v tem, da prikazuje kako se človeški karakterji pokažejo v svojih najslabših lučeh, če so pod pritiskom preživetja ali smrti.

Prikazuje boj različnih osebnosti. Vsak ima svoje slabosti ali dobre strani, kombinacija in medsebojno delovanje pa prinese popolnoma nepredvidljive situacije.

Točno tko :gut:

Drgač pa en SPOILER (ne brat, če nameravate film pogledat): če boste pogledali "Cube Zero", boste ugotovili da ima enka dejansko točno določen konec! Tisti tip je kot edini sploh že drugič prišel iz kocke! V nadaljevanju pa ga je čaka kratek verbalni test...
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 02. Dec. 2007 13:52

Zaka pa mora met tale film svojo temo?

Pište sem!
Uporabniški avatar
KittyKiss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyKiss » 02. Dec. 2007 14:07

Fak ti pa si nadležna..get a life. Prov v vsaki novi temi pričakujem tvoj nadležn post. Vsaj nehej pisat v vsako temo pa sam zatež tm pr moderatorjih, da zaklenejo :roll: Sicr pa je ful užitek prekint eno debato, k normalno poteka ane?
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 02. Dec. 2007 14:13

Jst sm gledala Cube, Cube 2, Cube: Zero ... mislm, da je to to (če pa še kakšn obstaja, pa ne vem). Všeč so mi. Navadno Kocko (brez česarkol zravn pr naslovu) sm gledala sigurn ene štirkrat, ker mi je film všeč. Pr Cube: Zero se res zve, kako pa kaj to sploh deluje, kdo je za tem itd. Zanimivo no.
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 02. Dec. 2007 14:14

Ej res mi je vseen, če vam gre na živce, ko sm tolk "picajzlasta"!

Vsej napišem, če že tema obstaja. Ka vam gre to tolk v nos?!

Če mi ma ktera kej za povedat, mi nej piše na ZS!
Uporabniški avatar
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyKiss » 02. Dec. 2007 14:15

No ti pa piš ZS moderatorkam da kaka tema že obstaja ne pa v temo, kr tvoji nadležni posti samo uničjo vse kokr da bi kej pomagal.
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 02. Dec. 2007 14:16

V temo je tut treba napisat, da admini sploh vejo, zaka se nej zaklene :roll:
Uporabniški avatar
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyKiss » 02. Dec. 2007 14:20

Aha, men se pa zdi da ni potrebno pisat in v to temo in v temo Moderatorji.. sj tm napišeš zaklep in zakaj.
Sicr pa to je tema o enmu filmu in ni isto kot tema #kritike filmov, kjer napišeš kaj si pogledal in na hitr oceniš. Tle poteka pač pogovor o točno temu filmu in njegovm dogajanju. Potem lahko tud vs eteme " britney, toše, beyonce, ceca.." zapremo in o vseeeh debatiramo v temi "glasbeniki" :roll: Kok si komplicirate lajf ej, forum je čist lepo pregleden tud če je ta tema gor in v njej uspešno poteka debata. Ti bi kr vse teme povprek zapirala. Vrjetn sam zato tud na ta forum hodš. :roll: Potemtakm bi morali v rubriki TV in filmi bit samo dve temi in to sta "televizija" in "filmi". The end.
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 02. Dec. 2007 14:52

^čis neumesno, ampk se strinjam s kitty. Neki je če taka tema že obstaja, ok poveš link in predlagaš, da se tema preseli tja. Tvoje teženje pa res najeda večini uporabnikov.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 02. Dec. 2007 15:15

gregalina napisal/-a:Ej res mi je vseen, če vam gre na živce, ko sm tolk "picajzlasta"!

Vsej napišem, če že tema obstaja. Ka vam gre to tolk v nos?!

Če mi ma ktera kej za povedat, mi nej piše na ZS!

Joj ženska, daj pusti folku dihat na forumu :roll: Sej ne rečem, če obstaja čist identična tema, potem daj link in naj se debata tam nadaljuje... ampak v tem primeru ne obstaja identična tema in glede na to, da se je razvila prav zanimiva debata bi lahko tema komot ostala. Tole detajlno iskanje dlake v jajcu je res vsem nadležno in samo povzroča kreganje in off topice v temah. Chill out women!
Never-ending-story
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Never-ending-story » 02. Dec. 2007 15:21

^^ se strinjam!

Back on topic! Pri tem filmu je zanimivo to, da lahko komot najprej pogledaš 3. del, šele potem prvi in drugi. Se mi zdi, da si s tem človek ne bi pokvaril napetosti filma. Prvi in tretji del sta itak v odvisnosti (tretji prikazuje dogajanje pred prvim), drugi pa je neodvisen.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 02. Dec. 2007 15:25

vidim, da bi se poklale med seboj, če ne bi bilo nas, citiram eno izmed uporabnic, bebcev, ki vsaj malo kontroliramo zadeve ...
koliko že bilo nadležno teženje gregaline, toliko bolj je nadležno, da ste napisale že 7(8) postov, ki nimajo veze s filmom, ki bi jih komot napisale v temu namenjeno temo ali pa direktno gregalini na ZS ... zame je to bolj nadležno kot pa to, da da človek link do obstoječe teme ...
ker potemtakem je tale tema odveč, ker itak ne debatirate o filmu, ampak o temu kdo je na forumu najbolj zatežen ...
temo bom pustila, ampak, če se bo po mojem postu nadaljevalo tole neumesno spravljanje ena uporabnice na drugo, bom lepo jo dala pod ključ in končala tole zadevo ...
je bilo pa že 1x povedano, da se filmi pišejo po žanrih v svojo skupino in da se ne odpira za vsak film svojo temo ... samo v primeru, če je film res nek "fenomen" na filmskem področju - Gospodar prstanov, James Bond ... drugače pa se za vsak film ne odpira svoja tema, ker bi lahko za vsako spakedralo odprli svojo temo ... enako smo rekli tudi za knjige ...

ne pa primerjat glasbenikov z filmi ... ker je to neumnost ...
konec debate, ker vem, točno vem, koliko postov bo imela tale tema ...
Uporabniški avatar
Overload
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Overload » 02. Dec. 2007 15:32

Baje je tale film postal uspešnica šele nekaj let po njegovem izidu. Če se ne motim so tam nekje leta 2000 vsi začeli govorit o tem filmu.

Kar se vsebine tiče... men je bla enka ful zanimiva. Dvojka je pa totalen polom... preveč znanstveno fantastična in plehka zgodba. Trojke pa še nisem gledala, ampak glede na to, da ste ji nardli dobro "reklamo" bom tud njo najverjetneje pogledala :D
Zadnjič spremenil Overload, dne 02. Dec. 2007 19:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Shanaxi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 11. 2007
Kraj: v njegovem objemu

Neprebrana objavaNapisal/-a Shanaxi » 02. Dec. 2007 15:39

Cube je bil svetoven film, nadaljevanje pa me je razočaralo v vseh pogledih. Še posebej ker ni bilo nobene logike kako se rešit iz "kocke".
Uporabniški avatar
Schatzika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Schatzika » 02. Dec. 2007 15:49

Hmm... zgleda da sm jst ena redkih, ki se ji je zdela dvojka boljša od enke. Zgodba se v dvojki malce razširi in dobimo malo večji vpogled tud v dogajanje izven kocke (pred in po tem). Pa še določeni efekti so se mi zdeli boljši v dvojki... Po moje je bil cilj dvojke ravno v tem, da bo drugačna. Gledalci so pa najverjetneje pričakovali podobnost z enko in zato tolikšno razočaranje. Dvojka se mi je zdela kot nek "vstop" za tretji del, ker je bilo v dvojki kar dosti skritega in nejasnega.... ravno zato je blo hudo gledat trojko, ker končno dobimo kompletno sliko.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov