film IT
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Pepuzlin - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 9. 4. 2005
- Kraj: Malmö-Sweden
Applebitecc napisal/-a:Men je tut bil vedno grozen...
BTW, kakšni angleški podnapisi? Saj film je v angleščini.
ej nekateri več zastopjo če so ponapisi english! poznam par takih ludi, k majo radi zravn english filmov da so podnapisi tut english!
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
To s prižganimi zvočniki še štekam, ker jaz tut včasih, če gledam sama kakšno grozljivko, to nardim.
To s podnapisi mi pa ni jasno, ker angleži niso taki kot švedi (hehe), ki požrejo pol besed in bi res rabu švedske podnapise.
Ne vem no, kaj človeku sploh lahko pomagajo angleški podnapisi, razen tega, da se mogoče nauči pravilno napisat kakšno besedo. Pa še matrat se mora z branjem nečesa, kar itak že sliši.
To s podnapisi mi pa ni jasno, ker angleži niso taki kot švedi (hehe), ki požrejo pol besed in bi res rabu švedske podnapise.
Ne vem no, kaj človeku sploh lahko pomagajo angleški podnapisi, razen tega, da se mogoče nauči pravilno napisat kakšno besedo. Pa še matrat se mora z branjem nečesa, kar itak že sliši.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Applebitecc napisal/-a:Ne vem no, kaj človeku sploh lahko pomagajo angleški podnapisi, razen tega, da se mogoče nauči pravilno napisat kakšno besedo. Pa še matrat se mora z branjem nečesa, kar itak že sliši.
Fora je v tem, da loadam film in zato sem iskala zraven podnapise. Slovenskih, hrvaskih, srbskih nisem nasla...sem pa zato nasla angleske. (sarkazem)Kako pomagajo? Tako, da potem ko slisim dekle kako zacvili, spodaj se preberem.. AaaaaaaaaaaaaAAaaaaaa.. in ja, pravilno se hocem nauciti pisati...
bucka.. o da, da se dobiti
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
Pepuzlin - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 9. 4. 2005
- Kraj: Malmö-Sweden
Applebitecc napisal/-a:To s prižganimi zvočniki še štekam, ker jaz tut včasih, če gledam sama kakšno grozljivko, to nardim.
ŠVEDI PA ČIST LEPO GOVORIJO! :D in tut jih vse zastopiš!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov