Film Da Vincijeva šifra
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
V kino prihaja film Da Vincijeva šifra, ki je napisan po romanu Dana Browna. Zgodba v knjigi in filmu razkriva veliko skrivnost, napake in dejstva o krščanstvu.
Vse skupaj je zelo zanimivo, sploh za tiste ki dvomijo v uradno zgodovino. Pisatelj je v sami knjigi veliko stvari priredil in dodal, ampak jst verjamem da je delček resnice v njej.
Men je bla knjiga zelo zanimiva in res komi čakam film, ki bo sigurno prikazal odlično skrajšano različico knjige.
Tako da mene lahko kr pozdravite v četrtek na premieri
-
vrvica - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
Tud mene je knjiga posrkala. Sm cist notr padla, mogoce na case se prevec. Tudi jaz vidim nekaj resnice v vsem skupaj, med mnogimi izmisljotinami. Najbolj se seveda strinjam z dejstvom, da je biu tudi Kristus clovek, s cloveskimi potrebami in jezi me ker Cerkev to tako zanika.
Can't wait for the film.
Can't wait for the film.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Uf....film za pogledat. Me zanima kaj si tale D: Brown misle o vsem tem, pa njegove teorije........
Sam knjige pa še nisem prebrala, ne vem kaj čakam
Sam knjige pa še nisem prebrala, ne vem kaj čakam
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Bom šla gotovo gledat film (ne bom se ravno grebla na premieri). Že vnaprej vem, da mi bo film zanič in da me bo motilo vse, kar ne bo tako, kot si predstavljam . Pač veliko rajši berem kot gledam filme. Že vidim specialne efekte preganjanja z avti po Parizu, prava holivudska akcija
Mogoče bom pa tudi prijetno presenečena (dvomim)
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
grem gledat v petek, itak da ne bo isti ko knjiga...
ampak vsem priporocam, da prej preberejo knjigo, ker kokr sem brala neke kritike v reviji Premiera bo film malo "prilagojen"
ampak vsem priporocam, da prej preberejo knjigo, ker kokr sem brala neke kritike v reviji Premiera bo film malo "prilagojen"
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Knjigo sem prebrala. Film bom sla gledat (tip me ze mesece mori, da MORM it z njim). Ker so pa knjige vedno boljse od filmov, ki jih po njih posnamejo, ze vem, da me bo verjetno malce razocaral. Je pa sreca, da je ze dolgo, kar sem jo brala, tko da sm detajle pozabla.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
kr.ena napisal/-a:Bom šla gotovo gledat film (ne bom se ravno grebla na premieri). Že vnaprej vem, da mi bo film zanič in da me bo motilo vse, kar ne bo tako, kot si predstavljam . Pač veliko rajši berem kot gledam filme. Že vidim specialne efekte preganjanja z avti po Parizu, prava holivudska akcija
Kot bi pisala jaz
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
Gregor - Cosmo administrator
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Hmm glede na zasedbo in režiserja (Ron Howard) mislm da zna bit film kar kul in narejen tako kot se spodobi. Brez pretiravanj.
Evo pa še link na page od Da vincijeve šifre
Evo pa še link na page od Da vincijeve šifre
And now something completely different
- Eileen
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2005
Ja, jst grem tudi v četrtek na premiero. Iskreno povedano ne pričakujem dosti, vsi itak vemo, da so knjige boljše od filmov. Ampak me pa vseeno firbec matra, kako so vso to zgodbo vizualizirali. Upam, da bo teh 148 minut vrednih ogleda...
Sicer pa mislim, da je kar nekaj resnice v knjigi. Nikoli nisem vedla, zakaj tako poveličujejo to Mona Lizo. Po mojem kar drži, da je tako famozna zaradi svojega muzanja, ki namiguje na to, da pozna neko skrivnost. Veliko zanimivih stvari je napisanih v knjigi, dostikrat nisem mogla verjet svojim očem. Ampak ta mi je bila tako svetovna, da ko nekomu za hrbtom kažeš osla, da mu v bistvu daješ kompliment, da ima veliko število semenčic...
Sicer pa mislim, da je kar nekaj resnice v knjigi. Nikoli nisem vedla, zakaj tako poveličujejo to Mona Lizo. Po mojem kar drži, da je tako famozna zaradi svojega muzanja, ki namiguje na to, da pozna neko skrivnost. Veliko zanimivih stvari je napisanih v knjigi, dostikrat nisem mogla verjet svojim očem. Ampak ta mi je bila tako svetovna, da ko nekomu za hrbtom kažeš osla, da mu v bistvu daješ kompliment, da ima veliko število semenčic...
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
Eileen napisal/-a:Ja, jst grem tudi v četrtek na premiero. Iskreno povedano ne pričakujem dosti, vsi itak vemo, da so knjige boljše od filmov. Ampak me pa vseeno firbec matra, kako so vso to zgodbo vizualizirali. Upam, da bo teh 148 minut vrednih ogleda...
sam tko:
jst sem to slavno Mono Lizo vidla u Luvru, pa morm rect, da me cist nic ni impresionirala, al sm pa jst mal cudna.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov