Film Da Vincijeva šifra
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
film je totalno bedn.....res, ful ampak res ful pod mojim pričakovanji, sem komej čakala kdaj bo konc tega "crapa".........knjigo pa itak ne mislim brat,ni cajta za take pi***ije.
čist bedna akcija v stilu Indiana Jones pa še vse kr nekj zgodovinsko pomešano in zmišljeno......škoda 600 flik kar je bla karta......lp
čist bedna akcija v stilu Indiana Jones pa še vse kr nekj zgodovinsko pomešano in zmišljeno......škoda 600 flik kar je bla karta......lp
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
ampak morte priznat, da že dolgo ni blo akcijskega filma v katerem ni ljubezenske zgodbe. v takšni ali drugačni izvedbi.
-
Kunigunda - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
- Kraj: SG
js sem itak čist fascinirana bla nad knjigo, pa mi je bil film tut ful dober!sem ga 2x gledla v kinu
najbolš mi je pa konc ko langdon odkrije kje je sarkofag...mravljinci definitivno!
najbolš mi je pa konc ko langdon odkrije kje je sarkofag...mravljinci definitivno!
Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
-
Traxie - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jst nism prebrala knjige in mi je bil film full usec...ceprov mi res ni blo cist use jasn ker se tok na 1x zgodi, sploh na konc v kaksni zvezi sta bla un policist pa škof pa ostali .
Komi cakam na konc mature, da bom knjigo v miru prebrala
Komi cakam na konc mature, da bom knjigo v miru prebrala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov