Film Da Vincijeva šifra
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Evo jst si bom tut ogledala film...sicer knjigo berem sam jo še nism do konca prebrala . Verjetno pa ne bom rinila v tanajvečjo gužvo bom počakala par dni
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
Fantasistykke - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2006
Knigo sm že brala, film grem pa v petk gledat, karte že mam. Že komi čakam da vidim kaj jih je uspelo.
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Jst pa knjige še nisem prebrala, ampak je lubi reku, da je ful dobra, tko da je na mojem spisku knjig med poletnim branjem. Film bom pa šla gledat, ker moj navija za to že od takrat, ko se je zvedel, da bo tut film. Skorej gotov pride v poštev ta vikend, če ne prej pa drugi teden.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hm, nisem še prebrala knjige, tko da dokler je ne preberem, ne grem filma gledat. Prebrat jo mam pa namen junija. Sej do julija bo zihr zdržu film v kinu?
Aja, pa se strinjam z Ledenko, kar se tiče ankete.
Aja, pa se strinjam z Ledenko, kar se tiče ankete.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Ledenka, glede tega v Cannesu...Jaz sem slišala, da so bli razočarani zaradi tega, ker je film precej nejasen za tiste, ki knjige niso prebrali.
Ne vem.
Jaz sem jo prebrala, film bom pa tut šla gledat ob priliki...Vem, da bom razočarana, ker do sedaj še niti en film, ki je bil posnet po knjigi, ni dosegel same knjige...ampak me pa matra firbec. Poleg tega pa - z manjšimi pričakovanji kot grem tja, bolj mi bo najbrž všeč.
Ne vem.
Jaz sem jo prebrala, film bom pa tut šla gledat ob priliki...Vem, da bom razočarana, ker do sedaj še niti en film, ki je bil posnet po knjigi, ni dosegel same knjige...ampak me pa matra firbec. Poleg tega pa - z manjšimi pričakovanji kot grem tja, bolj mi bo najbrž všeč.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Jst sm dons gledala film ... In ja ... Za tiste, ki knjige še niso prebrali, je 100% mal težje za razumet. Ker v knjigi je razloženo vse lepo na dolgo in široko, v filmu pa se vse ful z naglico zgodi, ful hiter tok dogajanja uglavnem. Jst sm mogla cel film prjatlci, ki je zraven mene sedela govort mal, ker ni vsega čist dojela.
Drgač mi je blo pa kul, sploh na koncu, ko gre Langdon (Tom Hanks) V Louvre, pa pol dejansko ugotovi, kje je sarkofag. Tm je blo men do konca hudo, kr mravljinci so mi šli po telesu.
Drgač mi je blo pa kul, sploh na koncu, ko gre Langdon (Tom Hanks) V Louvre, pa pol dejansko ugotovi, kje je sarkofag. Tm je blo men do konca hudo, kr mravljinci so mi šli po telesu.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
- hrcEk.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: St. Tropez, Côte d'Azur
Evo evo sm lih frišno pršou s premiere... pa nism šu sploh knige brt ampk sm itq vedu za kaj se use gre.... in sm fascineran!! čačasti kritiki u cannesu, zihr jih je cerku podkupla toj use razumliu tut če ne preberš. pa howard je to mojstrsko naredu.... najboljši mi je pa zaklučn prizor in una kamera k gre čez piramido robert pa sam poklekne..... juj.... !
P.S. ni čudn, da na koncu skor čutš mraulince, čej pa zadi muska by hans zimmer.. če se sam gladiatorja pa zaklučnga komada spomn njegouga... te ma, da kr nebi sploh ustou z zica
P.S. ni čudn, da na koncu skor čutš mraulince, čej pa zadi muska by hans zimmer.. če se sam gladiatorja pa zaklučnga komada spomn njegouga... te ma, da kr nebi sploh ustou z zica
- Eileen
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2005
FILM = !!!!
Pričakovala sem malo, dobila pa še milijonkrat manj! Obup od obupa!
Zdele vam bom dala en nasvet in ne vem, če sem kdaj že dala tako koristen nasvet, kot ga bom zdej dala: tisti, ki niste brali knjige, nikar ne it gledat filma!!!! Ker je res škoda, da bi šli gledat tako obupen film in da ne bi prebrali knjige. Verjemte mi! In tudi tisti, ki ste že prebrali knjigo, ta film ni vreden 5 tolarjev, kaj šele 1100!!
Če pa boste vseeno šli gledat film: kar nekaj stvari je spremenjenih, veliko zanimivih stvari iz knjige je žal izpuščenih, tudi samo igranje je bedno. Dolgčaaaaas!
Sami veste, kako debela je knjiga in lahko si predstavljate, koliko so lahko sploh stlačli v dve uri in pol dolg film. Stvari so preveč poenostavljene in na hitro razložene, tako da za tistega, ki ni bral knjige, je vse skupaj preveč nametano. Torej, lahko vam samo to povem: žal vam bo, če ne boste prebrali knjige, ker film je preprosto beden.
Meni je bil film tako dolgočasen, da sem začela že počasi spat in ravno v trenutku, ko sem pogledla na platno, je kazalo prometno nesrečo, ko je bila Sophie majhna. Mater, sem mislila, da me bo kap!!! To je bil edini trenutek, ki me je predramil iz polspanca.
No, edina dobra točka je bil Silas. Dobro je bil odigran, čeprav na žalost (ali pa na veselje) ni tako robusten, kot ga v knjigi prikazuje.
Še končna ocena: od 1 do 10: -2. Več mu ne dam.
Pričakovala sem malo, dobila pa še milijonkrat manj! Obup od obupa!
Zdele vam bom dala en nasvet in ne vem, če sem kdaj že dala tako koristen nasvet, kot ga bom zdej dala: tisti, ki niste brali knjige, nikar ne it gledat filma!!!! Ker je res škoda, da bi šli gledat tako obupen film in da ne bi prebrali knjige. Verjemte mi! In tudi tisti, ki ste že prebrali knjigo, ta film ni vreden 5 tolarjev, kaj šele 1100!!
Če pa boste vseeno šli gledat film: kar nekaj stvari je spremenjenih, veliko zanimivih stvari iz knjige je žal izpuščenih, tudi samo igranje je bedno. Dolgčaaaaas!
Sami veste, kako debela je knjiga in lahko si predstavljate, koliko so lahko sploh stlačli v dve uri in pol dolg film. Stvari so preveč poenostavljene in na hitro razložene, tako da za tistega, ki ni bral knjige, je vse skupaj preveč nametano. Torej, lahko vam samo to povem: žal vam bo, če ne boste prebrali knjige, ker film je preprosto beden.
Meni je bil film tako dolgočasen, da sem začela že počasi spat in ravno v trenutku, ko sem pogledla na platno, je kazalo prometno nesrečo, ko je bila Sophie majhna. Mater, sem mislila, da me bo kap!!! To je bil edini trenutek, ki me je predramil iz polspanca.
No, edina dobra točka je bil Silas. Dobro je bil odigran, čeprav na žalost (ali pa na veselje) ni tako robusten, kot ga v knjigi prikazuje.
Še končna ocena: od 1 do 10: -2. Več mu ne dam.
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Jst se ne dam! še vedno komi čakam da grem gledat film, kljub vsem negativnim kritikam. Knjiga mi je bla the best, prav tako angeli in demoni, pa digitalna trdnjava... zdej pa že čakam na ledeno prevaro!
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
pa se to
http://www.kolosej.si/novice/44619/
http://www.kolosej.si/novice/44619/
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov