Dsds
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 457 prispevkov
• Stran 29 od 31
•
Prejšnja
1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31
Naslednja
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Nevem, pač dostkrat sem ga vidla po tv (tud backstage reporti pa te fore) in so res redki ljudje ki bi mi bli tako simpatični
Sicer nisem sigurna kakšen je za kamerami ampak pomoje je dober človek.
Še en izmed takih se mi je zdeu lanski Fady Maalouf če se kera spomni
Just wanna squeeze him 

Še en izmed takih se mi je zdeu lanski Fady Maalouf če se kera spomni

-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
FreakChiq napisal/-a:Jaz sem letos kaj se DSDS-a tiče prišla do naslednjega zaključka:
Čisto vsi so za en k*rac, še najbolj pa žirija.
In v soboto so ta moj stavek še celo extra potrdili.

Žirija je padla na čisto isti nivo, na katerem se giba že ta celotna DSDS sezona -- totalno na podnu. Še Bohlen je šel za njegove razmere waaay too far. 18-letnici rečt pred kamerami in celo nemčijo, i guess tudi nekaj Avstrije ter Slovenije pa bog ve še kere države, da je bitch, ne glede na to, al je res bitch al ne, se ne spodobi. Kaj spodobi, ne sme! Pika.
Upam, da bo RTL nekaj ukreno proti tem.
Da so pa čedalje bolj inkompetentni pa se tak opazi pri vsaki kriti, razen te od Daniela (

Upam, da more naslednjo soboto Sara it

Dunno why, ampak njeno faco bi rada vidla, ko bodo Annemarie naprej poslali, nje pa ne.
V finalu pa bota tak pomoje spet dva tipa (čeprav sem na začetku res mislila, da to sezono ne bo tak. Huh. Who knew), ki si finale IMO sploh ne razlužita. No ja sicer si od Top10 tak noben ne bi te pa tak vseeno...
-
Annemarie je spet naprej pršla
Ah dej beda... Sori samo ona si RES ne zasluži bit superstar..

-
Btw sestavla sm malo kompilacijo meni najboljvšečnejših nastopov (iz vseh sezon)
lih tko ker mam cajt.. (niso po vrsti)
Nevio Passaro - Se bastassa una bella canzone
Juliette Schoppmann - Big Spender
Thomas Godoj - Behind blue eyes
Thomas Godoj - Stark
Max Buskohl - Hit the road Jack
Daniel Schumacher - Ain't no sunshine
Dominik Buchele - Goodbye my lover (preskočte prvi del.. + škoda da druzga ne zna pet.. =/)
Fady Maalouf - All by myself
Mike Leon Grisch - Don't let it get you down
Francisca Urio - If I ain't got you
Sarah Kreuz - The trouble with love
Sarah Kreuz - You are the sunshine of my life
Ta mi je pa dozdej res daaaleč najbolši
Linda Teodosiu - With a little help from my friends

Nevio Passaro - Se bastassa una bella canzone
Juliette Schoppmann - Big Spender
Thomas Godoj - Behind blue eyes
Thomas Godoj - Stark
Max Buskohl - Hit the road Jack
Daniel Schumacher - Ain't no sunshine
Dominik Buchele - Goodbye my lover (preskočte prvi del.. + škoda da druzga ne zna pet.. =/)
Fady Maalouf - All by myself
Mike Leon Grisch - Don't let it get you down
Francisca Urio - If I ain't got you
Sarah Kreuz - The trouble with love
Sarah Kreuz - You are the sunshine of my life
Ta mi je pa dozdej res daaaleč najbolši

Linda Teodosiu - With a little help from my friends
-
Jajajajajajajajajajaa Daniel!!
Ja vem, sm za v 5 klas ampak trenutno sm čist zaljubljena ^^
Pa komad tud ni slab glede na to gdo ga je napisu <.<

Pa komad tud ni slab glede na to gdo ga je napisu <.<
-
FreakChiq - Kofetarica
Daniel ti je dober? Vizualno?
No ja vsakemu svoje i guess.
Meni on niti malo ni atraktivn. Pa nea gledam zdaj samo na zunanjost. Obstajajo še drugi faktorji, ki bi ga lahko simpatičnega naredli (like glas, karakter (kolko ga pač dobiš zraven preko kamer), kak se daje navzven), ampak nič od tega mi ni blo pri njemu všečno.
Sem pa malo na brzino preletela finale skozi oz. njun song. Nista si mogla oba istega zbrat? Wtf? Hehe pol pa sta še v duetu isti song odpela al kaj? V dvorani so 3x mogli isti song slišat? Pa še ta je bolj taki za zaspat kot pa kaj drugega. Shit
Ni jim blo lahko.
Za konec lahko rečem samo še -- Thank God it's over! Močno upam, da bo DSDS naslednje leto spet prišo na neki nivo. Letos je bla živa šajba
No ja vsakemu svoje i guess.

Meni on niti malo ni atraktivn. Pa nea gledam zdaj samo na zunanjost. Obstajajo še drugi faktorji, ki bi ga lahko simpatičnega naredli (like glas, karakter (kolko ga pač dobiš zraven preko kamer), kak se daje navzven), ampak nič od tega mi ni blo pri njemu všečno.
Sem pa malo na brzino preletela finale skozi oz. njun song. Nista si mogla oba istega zbrat? Wtf? Hehe pol pa sta še v duetu isti song odpela al kaj? V dvorani so 3x mogli isti song slišat? Pa še ta je bolj taki za zaspat kot pa kaj drugega. Shit

Za konec lahko rečem samo še -- Thank God it's over! Močno upam, da bo DSDS naslednje leto spet prišo na neki nivo. Letos je bla živa šajba

-
Nevem, nimam nekih točno določenih kriterijev kar se atraktivnosti tiče, pač, če mi je človek na nek način všeč, mi je
Ravno tako ne morem napisat kak človek mi je simpatičen in kak mi ni.. to pač pride =)
Pri Danielu recimo mi je njegovo malo sramežljivo obnašanje ful simpatično, morm pa rečt da tudi nasplošno nikol nism padala na kvazi bad boye,.. tko da.. Je pa res da ma mal potlačen obraz al neki, ampak oči + lasje in vse skupaj v kombinaciji s črnim reklcem so mi pa totalen win
Aja glede komada.. Dieter vedno napiše komad in album za zmagovalca in letos se mu je zdelo bolj fer (oz se mu ni dalo pisat?) da mata oba isti komad.. Vse skupi je precej žalostno ker Dieter piše totalno zanič musko in mi je žal za potencjal nekaterih zmagovalcev
mnja..

Pri Danielu recimo mi je njegovo malo sramežljivo obnašanje ful simpatično, morm pa rečt da tudi nasplošno nikol nism padala na kvazi bad boye,.. tko da.. Je pa res da ma mal potlačen obraz al neki, ampak oči + lasje in vse skupaj v kombinaciji s črnim reklcem so mi pa totalen win

Aja glede komada.. Dieter vedno napiše komad in album za zmagovalca in letos se mu je zdelo bolj fer (oz se mu ni dalo pisat?) da mata oba isti komad.. Vse skupi je precej žalostno ker Dieter piše totalno zanič musko in mi je žal za potencjal nekaterih zmagovalcev

- dsds-fan
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2009
Očitno nism edin-a k spremljam DSDS...
Letos so bli usi kr prenglih...po moje je kr prau zmagu, čeprou sm bla bolj za Dominika, ampak tut Daniel ni slab!
Res pa je, da je blo letos ful izenačen...
Aja...če kdo hoče mi lohk pošle msn, pa bomo mal debatiral o dsdsju
Letos so bli usi kr prenglih...po moje je kr prau zmagu, čeprou sm bla bolj za Dominika, ampak tut Daniel ni slab!
Res pa je, da je blo letos ful izenačen...

Aja...če kdo hoče mi lohk pošle msn, pa bomo mal debatiral o dsdsju
-
Toooooooooooorej, šeno leto je mimo, in iskanje nove zvezdice-ki-bo-na-koncu-dala-dva-intervjuja-za-Bravo-in-mela-par-vaških-koncertov se je začelo!
... že en cajt nazaj
Spremla kera? Tko na prvi pogled se mi zdi da ma letos usaj neki potenciala mal več kandidatov kot lani, mam tud že par favoritkov (Manuel, Menowin..), par takih ki jih videt ne morem ('Checker'..)
Ohja.. Bomo vidli kk bo :]

... že en cajt nazaj

Spremla kera? Tko na prvi pogled se mi zdi da ma letos usaj neki potenciala mal več kandidatov kot lani, mam tud že par favoritkov (Manuel, Menowin..), par takih ki jih videt ne morem ('Checker'..)

Ohja.. Bomo vidli kk bo :]
-
FreakChiq - Kofetarica
Te pa te pogledam, če slučajno zasledim.
Moram rečt, da v primerjavi z lani, je letos spet nekaj simpatičnih kandidatov noter, ampak noben od teh pa še pri meni ni povzročo "Thomas efekta."
Od punc mi nobena ni glih ne vem kak pri srcu. Pri tipih pa sta mi zanimiva Helmut in Dirk. Menowin ma krass štimo, samo mi je kinda antipatični. Sicer pa tak opažam, da razen kakega Checkera (ko mali Benny Herd je in upam, da ne bo prišo v top10, ker si ne zasluži) pa mogoče še koga, majo vsi tipi zanimive in dobre glasove.
Moram rečt, da v primerjavi z lani, je letos spet nekaj simpatičnih kandidatov noter, ampak noben od teh pa še pri meni ni povzročo "Thomas efekta."

Od punc mi nobena ni glih ne vem kak pri srcu. Pri tipih pa sta mi zanimiva Helmut in Dirk. Menowin ma krass štimo, samo mi je kinda antipatični. Sicer pa tak opažam, da razen kakega Checkera (ko mali Benny Herd je in upam, da ne bo prišo v top10, ker si ne zasluži) pa mogoče še koga, majo vsi tipi zanimive in dobre glasove.
.: Living is easy with eyes closed :.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Evo tud jaz sem gledla, sicer sam 2x pa še to konec. Ampak kolko sem vidla, so vseeno mal boljši kandidati kot so lani bli. Ker lani je pa bla prava katastrofa
Drugač pa, a je kaki rocker not? Ker tisto kar sem vidla nisem nobenga zasledila, me pa zanima... ker ponavadi so mi najbolj rokerji všeč. Thomas je bil ql pa še kater bi se našel.

Drugač pa, a je kaki rocker not? Ker tisto kar sem vidla nisem nobenga zasledila, me pa zanima... ker ponavadi so mi najbolj rokerji všeč. Thomas je bil ql pa še kater bi se našel.

Yada, yada, yada...
-
FreakChiq - Kofetarica
Rockera rockera ni kolko sem jaz zasledila nobenega, kar je škoda. IMO pa se še najbolj približa "rocku" Helmut. Dirka sploh ne gre opredelit hehe, samo mi je tip car ne, edino mimiko, ko poje, ma grozno.
Vsi ostali so pa rnb, pop, soul...

-
Freakchiq midve mama pa čist drugačen okus zgleda
Men greta Dirk pa Helmut ful na k* ..
A je kera gledala včeri? V top 10-u je 7 tipov letos!
I approve.

A je kera gledala včeri? V top 10-u je 7 tipov letos!

-
FreakChiq - Kofetarica
Se je prav tak, da mam različne okuse
Sicer pa moram rečt, da mi tokrat pri obeh ni bil nastop všeč. Dirk si je zbral napačno pesem in mel zato bedn nastop, Helmut pa mi je na koncu celo malo najedal s tem skakanjem okrog brez majce. Tak natreniran tud ni, da bi si lahko to privoščo hehe.
Mi je pa zato Manuel malo bolj k srcu prirasto. Simpatični poba je.
Menowina še zmeraj ne morem. Ovemu drugemu, ko ne vem kak mu je ime, ko je pel Und wenn ein Lied, bi pa toplo priporočala, da ne poje več Naidoojevih pesmi. Itak je že brez tega njegov glas preveč podobn temu od Naidooja.
Glede bab je pa tak ne... Če se ne bo pri njih kvaliteta petja magično dvignila (ali pri tipih drastično padla), bo kar hitro iz dsds-a nastal all-men's club. But hey, I don't mind.

Sicer pa moram rečt, da mi tokrat pri obeh ni bil nastop všeč. Dirk si je zbral napačno pesem in mel zato bedn nastop, Helmut pa mi je na koncu celo malo najedal s tem skakanjem okrog brez majce. Tak natreniran tud ni, da bi si lahko to privoščo hehe.

Mi je pa zato Manuel malo bolj k srcu prirasto. Simpatični poba je.

Menowina še zmeraj ne morem. Ovemu drugemu, ko ne vem kak mu je ime, ko je pel Und wenn ein Lied, bi pa toplo priporočala, da ne poje več Naidoojevih pesmi. Itak je že brez tega njegov glas preveč podobn temu od Naidooja.
Glede bab je pa tak ne... Če se ne bo pri njih kvaliteta petja magično dvignila (ali pri tipih drastično padla), bo kar hitro iz dsds-a nastal all-men's club. But hey, I don't mind.

Prvi neprebran prispevek • 457 prispevkov
• Stran 29 od 31
•
Prejšnja
1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov