Dsds
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Če je katera danes EXTREMNO v DSDS volji hehe, potem se lahko pred TV vsede že ob pol 5h
16.30-17.00 VIVA
17.45-18.45 RTL (Das Magazin)
19.05.-20.15 RTL (Explosiv Weekend)
20.15-22.05 RTL (Das große Finale)
22.30-23.00 VIVA
23.00-23.45 RTL (Die Entscheidung)
23.45-0.45 RTL (Die Nacht der Superstars)
Pa to so samo termini za soboto oz. nedeljo

16.30-17.00 VIVA
17.45-18.45 RTL (Das Magazin)
19.05.-20.15 RTL (Explosiv Weekend)
20.15-22.05 RTL (Das große Finale)
22.30-23.00 VIVA
23.00-23.45 RTL (Die Entscheidung)
23.45-0.45 RTL (Die Nacht der Superstars)
Pa to so samo termini za soboto oz. nedeljo

-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
^^ jaz sem, samo kaj ko b mogla bit v "izpit volji" 

Houd de wereld tegen
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
***Ally*** napisal/-a:^^ jaz sem, samo kaj ko b mogla bit v "izpit volji"
hehe..hvala enako

se bom pa potrudla vsaj malo gledat finale, ce ne drugo sam da Thomasa slisim

Gooooooooooooooooooooo Thomas

Why be an angel when I can play god?!
- singing*girl23
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 4. 2008
- Kraj: ok. celja
jaz danes gledam od 20:15 vse...die entscheidung in exclusiv spezial vključivši...to bo super...ampak samo če thomas zmaga...GO GO GO THOMAS, zack die bohne!!!!!
-
*etty* - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst bom pa samo okoli 23:00 prešalatala na RTL, ker me samo odločitev zanima... niti približno se mi ne da gledat celotne oddaje... pa še tisto zavlačevanje... pa reklame
Posnetke nastopov si bom pa jutri pogledala na netu.

-
*etty* napisal/-a:Jst bom pa samo okoli 23:00 prešalatala na RTL, ker me samo odločitev zanima... niti približno se mi ne da gledat celotne oddaje... pa še tisto zavlačevanje... pa reklame
sam to pa mas prav...ful prevec zavlacujejo in so mi totalno tecni..ravno zaradi tega tudi velikokrat vmes presaltujem in potem ponavadi zamudim tiso ,kar bi zelela videt

mogoce se bom posluzla tvoje metode, ce bojo prevec najedali danes in bom nastope kar lepo ju3 pogledala

-
FreakChiq - Kofetarica
Ni šanse da zamudim Thomasove nastope. Čeprav bi si jih pol lahko online pogledala samo a-a me preveč firbec mantra
Mam pa v navadi da večkrat prešaltam med Fadyjevimi nastopi.
Aja.. na TGC strani sem zasledila, da so ene bile pri generalki, in da bo baje Thomas pri Chasing Cars na odru imel tudi rekvizit - in to ta:

Mam pa v navadi da večkrat prešaltam med Fadyjevimi nastopi.
Aja.. na TGC strani sem zasledila, da so ene bile pri generalki, in da bo baje Thomas pri Chasing Cars na odru imel tudi rekvizit - in to ta:

-
FreakChiq - Kofetarica
Džizus Krajst.. Kaki glas ma toti ded
Pa kak kul mi je, ko so Thomas fani tak organizirani. Eden se nekaj zadere, ne vem točno kaj, potem pa sinkrono vsi zadi TOMZILLA.
Drugače pa.. kaj sem prav slišala kaj je Bohlen Fadyju reko? Da njegovo petje povzroča pri njem tako toplino, kot te, ko se je pohcal??? LOL?
Njegovo petje, pri njemu prikliče spomine na hcanje v hlače? Hahah ok Bohlen je pomoje pijan in to fejst. 

Pa kak kul mi je, ko so Thomas fani tak organizirani. Eden se nekaj zadere, ne vem točno kaj, potem pa sinkrono vsi zadi TOMZILLA.
Drugače pa.. kaj sem prav slišala kaj je Bohlen Fadyju reko? Da njegovo petje povzroča pri njem tako toplino, kot te, ko se je pohcal??? LOL?

-
FreakChiq - Kofetarica
LOOL Murko
Ne, ne.. Tak hudo še pa ni. Murko je res extrem.
Drugače pa mi Fadyjeva pesem sploh ni všeč.
Me zanima kaka je Thomasova, ampak na podlagi Fadyjeve bi si upala trdit, da slabša ne more bit.
Pri We are the champions pa mi je šlo skoraj na bruhanje
Mislim njih pa v finalu res ne bi rabla videt. Bi rajše vedla, da bi preostali magari TOP15 kandidati zapeli kaj.
EDIT
OK, v primerjavi s Fadyjevim songom je od Thomasa res dosti DOSTI boljši! Sicer me v refrenu tisti youuuuu, doooo pa še potem pride en ooouuuu, moti.. ampak ajde tudi na to se bom navadla

Ne, ne.. Tak hudo še pa ni. Murko je res extrem.
Drugače pa mi Fadyjeva pesem sploh ni všeč.
Me zanima kaka je Thomasova, ampak na podlagi Fadyjeve bi si upala trdit, da slabša ne more bit.
Pri We are the champions pa mi je šlo skoraj na bruhanje

Mislim njih pa v finalu res ne bi rabla videt. Bi rajše vedla, da bi preostali magari TOP15 kandidati zapeli kaj.
EDIT
OK, v primerjavi s Fadyjevim songom je od Thomasa res dosti DOSTI boljši! Sicer me v refrenu tisti youuuuu, doooo pa še potem pride en ooouuuu, moti.. ampak ajde tudi na to se bom navadla

-
Aaaaaahhh....Thomas
kak je fajn pel danes...sam sem bla prilepljena pred TV-jem pa se kar smeskala v ekran, ko eno budalo
kak mi je bil njaaaaamiii...pa tudi njegov singel mi je bil vsec, ceprav me blo strah ko sem zdanjic slisala tisto, ko sta bla na radiu...samo je blo zdaj svetovno...pa nastop za chasing cars...aaaaaa
ok, dost mi je .... zdaj pa drzimo pesti !!!

kak je fajn pel danes...sam sem bla prilepljena pred TV-jem pa se kar smeskala v ekran, ko eno budalo

ok, dost mi je .... zdaj pa drzimo pesti !!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov