Dsds

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Nirvanaa.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nirvanaa. » 13. Apr. 2008 19:11

MsN sj usak lah izraža svoje mnenje a ne:D ( kr mi tut vemo da se teb ne dopade najbol, pa te nobena ni zabijala..)

sploh pa js vrjamem singing.. glede na koncerte ko jih je omenjala..(: pa še Thomas je car..
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 13. Apr. 2008 19:13

Ok moja izjava bo zdaj malo evil :D hehe
Moj idealni Goodbye scenarij za prihajajoče Mottoshowe bi bil sledeč:

- Rania
- Monika in Benni odspredaj ~ Benni gre naprej (Tu se bi mi TAAAK rit smejala, pa čeprav mi tudi Benni najeda, samo videt, kak bi on šel naprej Monika pa ven bi blo res priceless.)
- Benni

Potem pa še ostanejo Linda, Fady in Thomas. In nekah tendiram k Fady-Thomas finalu. Predvsem zato, ker Thomas Fadyja lažje v ozadje postavi, kot pa Lindo, ki ima za 16-letnico res ql nastope.

Samo te obsedene 17-letnice ne.. hehe nazadnje še bojo malega Herda spravle do finala :D

EDIT
Ampak v bistvu upam samo na to, da finale ne bo tak kot lani, ko si že dobro vedo da Martin nima pogojev, da premaga Marca.
Uporabniški avatar
Nirvanaa.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nirvanaa. » 13. Apr. 2008 19:17

tak scenarij bi biu prau fajn ja :D
singing*girl23
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ok. celja

Neprebrana objavaNapisal/-a singing*girl23 » 13. Apr. 2008 19:20

MsN sj usak lah izraža svoje mnenje a ne:D ( kr mi tut vemo da se teb ne dopade najbol, pa te nobena ni zabijala..)

sploh pa js vrjamem singing.. glede na koncerte ko jih je omenjala..(: pa še Thomas je car..

o hvala hvala nirvanaa...
no, jaz ne bi govorila v tri dni, če ne bi ze doživela thomasa..pa res se ql meni, nič nadut..pa mami je taka ful ful navita, ful faca..je bla na koncertu zraven..res cool :)
Uporabniški avatar
Nirvanaa.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nirvanaa. » 13. Apr. 2008 19:25

ni problema..:D

pa sj ja, sj to je en deu razloga da ti vrjamem, ko si ga res u živo vidla pa to..kar od nas marsikera sploh šans nev mela..tk da ja:D
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 13. Apr. 2008 19:33

No no punce ne se kregat :)
Kdo je v čem najboljši "liegt im Auge des Betrachters." Pet zna in to prekleto dobro, s tem se menda lahko vsi strinjamo? Je tak? hehe :P Can I hear a Amen? heh

Ajde da slišim.. kateri komad bi hotle, da bi Thomas zapel? Ali pa bilo kdo drug od kandidatov?
singing*girl23
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a singing*girl23 » 13. Apr. 2008 19:42

AMEN :) here you have it :) *LOL*
thomas je pač ZAKON!!!!
hmm..thomas kaj naj bi pel..svojo winterkinder al pa explosion...na vsak način kej nemškega spet...ker stark je fuuuuuuuuuul dobr zapel...pa omn je itak vse tk dobr zapel, da...RESPECT...
Uporabniški avatar
Nirvanaa.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nirvanaa. » 13. Apr. 2008 19:48

še en AMEN :)

js bi rada da zapoje..dieser weg-xavier naidoo..tko na eni avdiciji..ker res najlepš zapoje..bolš od originala (:
al pa Iris-Goo Goo Dolls..ker je pesm lepa, pa v njegovi izvedbi bi bla ziher še bol :)
singing*girl23
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a singing*girl23 » 13. Apr. 2008 19:50

punce kaj pa purple rain in thomas...jaz se stopim če bi jo zapel...ali pa...hmm..join me od him!!!jooooj...thomas you RULE MY WORLD :)
kyria
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kyria » 13. Apr. 2008 20:34

no, zdaj ko sem prebrala teh par strani, ki sem jih zamudila ta vikend, vidim, da z mano vendarle ni nic narobe, ker me je thomas čisto iz tira spravil :D
ta dsds sem spremljala v nemčiji - ne v živo, da ne bo pomote, in to z ljudmi, za katere nikoli ne bi rekla, da ga bodo gledali (sami rokerji) in to vsi zarad thomasa. ja bilo prav simpatično spremljat njihvo navdušenje. verjetno jim je še posebej pri srcu, ker nismo bili dalač od njegovega domačega kraja.

mislim, da je FreakChiq omenila, kaj je bil razlog, ki je zmedel thomasa in se popolnima strinjam, tudi eden od fantov je to takoj opazil. prav sliši se, kako se je thomas nasmejal. verjetno je pa je bil tokrat še posebej pod pritiskom, ker tokrat so pa vsi res zelooooooo velikoooooooooo pričakovali od njega.

singing*girl23 lahko vprašam, kdaj si bla na njegovem koncertu in kaj se je zgodilo z wink. čeprav ti zelo privoščim, moram priznat, da sem vendarle malo ljubosumna. joj, če bi moj dragi to prebral. sem opazila, da je kar malo ljubosumen na thomasa :D

če bo zapel Iris od Goo Goo Dolls - potem pa se verjetno nikol ne bom zbudila iz thome.
singing*girl23
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a singing*girl23 » 13. Apr. 2008 20:47

singing*girl23 lahko vprašam, kdaj si bla na njegovem koncertu in kaj se je zgodilo z wink. čeprav ti zelo privoščim, moram priznat, da sem vendarle malo ljubosumna. joj, če bi moj dragi to prebral. sem opazila, da je kar malo ljubosumen na thomasa

seveda smeš vprašat...v münchnu sem bila na wink, pa potem še v berlinu na "sommerfest"..carsko je blo!!!ful prizemljeni so, ful so se menli itd. to so bli seveda manjši festivali proti DSDS..wink so pa razpadli...ni jim uspel veliki preboj, da bi bli ful znani, pa so počas odnehali vsi razen THOMASA seveda...on je verjel še naprej...na srečo!!!ker je odličen
kyria
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kyria » 13. Apr. 2008 21:04

hvala singing*girl23.

vem, po nemčiji imajo ogromno teh manjših festivalov. škoda, da jim ni uspelo.
sem pa že pred nekaj dnevi napisala, da sem opazila, da ga v publiki spremljajo tudi člani njegovih bivših bendov. saj ne vem, kaj zdaj počnejo a se mi zdi, da bi bil ta thomasov uspeh lahko priložnost za vse. thomas mi še vedno deluje, da bi najraje bil v bendu.

moram pokomentirat še njegov izgled. "na srečo" sem imela priložnost spoznati nekaj zelo čednih moških a žal je pri večini njih to tudi vse kar so imeli pokazat. ko sem bila stara 15, 16 let nisem razumela, kaj pomeni, da nekdo izžareva posebno energijo, kaj pomeni imeti tisti x faktor, ki nekoga naredi tako posebnega in podobno. zdaj razumem. in to je thomas. mogoče res ni "klasično" lep, je pa prav zaradi tistega x faktorja neverjeto privlačen.
singing*girl23
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a singing*girl23 » 13. Apr. 2008 23:49

ja, res je, x-factor..pa meni je tudi simply hot po izgledu, moj tip je cisto...tak skandinavski..ja ja priznam, palim na skandinavske tipe...
meni pa thomas ne deluje za band..ze takrat je cisto prevec v pozitivno izstopal...vse e zasencil z glasom in stasom..pa s prijaznostjo tudi...je tak klepetav..no ja--se vidi da ni nemec...ni tak hladen..
kyria
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kyria » 14. Apr. 2008 9:46

se ti res ne zdi, da je thomas za bend? jaz si ga sploh ne znam predstavljat kot solo. solo rokerji vedno nekako prevec v pop vode zaplavajo pa ne vem, če je to glih za thomasa, sploh ne vem, če si (ne glede na vrsto glasbe) želi biti brez benda. pa saj je pri večini bendov tako, da ened izstopa in ponavadi gre vedno za pevca, npr. U2, ko smo se ravno o njih pogovarjali, pa bon jovi, roling stones itd itd. je pa res, da morajo vsi člani benda pač to sprejet.

daj nam malo zaupaj, kaj in kako sta poklepetala. saj vem, da ni lepo, da sem tak firbec, sam v tem primeru si pa res ne morem pomagat :D
men je thomas tud tak NJAMI ampak skandinavski tip? joj, to pa ne bi rekla, men je tipičen srednjeevropejec. pa saj niti ni važno, thomas je enostavno fejst in to je vse kar šteje :wink:
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 14. Apr. 2008 12:06

Mediji mene vedno znova presenečajo.. :rolleyes:
Prvo je v njihovi pozornosti bil Fady (starost, gej, poročen ...). Potem so kup denarja služli na Benniju, ko je za pravi medijski bum poskrbel z njegovim izstopom in zelo hudimi komentarji. Zdaj je tega konec, so si Ranio poiskali, ki več noče bit pri DSDS. Bild.de baje celo pravi, da je frendam in familiji rekla, naj nea več kličejo za njo (khm za lase privlečeno?)

Ampak višek pa pride zdaj, ko so baje (jaz nisem zasledila) pri Punk 12 preden so šli v reklame dejali: "Thomas Godoj hebt ab!"
V dejanskem prispevku, ki je sledil po reklamah, pa so poročali pol samo o tem, da je text pozabo.
Ja mislim, text je pozabo in zato je zdaj ful na egu pridobil?! :rolleyes: :runterdrueck:
Svašta no. Še malo pa bom res dobila občutek, da je v soboto vse skupaj blo zrežirano, samo zato da bodo zdaj meli celi tedn kaj za poročat :D

EDIT
Aja pol pa še to.. včeraj pri Exclusiv Weekend ko so dejansko Fadyja opisali z istimi besedami, kot prej že ne vem kolko krat Thomasa. In sicer nekaj v sitlu: "einer der immer gute Leistung bringt und dabei bescheiden bleibt ist Fady" Oh jeee :tot:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov