Dsds
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Gost
Če se ne motim je Thomas stal na razglasitvi rezultatov ze prejsnic spredaj ...
Sicer pa kako je s tem vrstnim redom, kdo gre naprej - je to postavljeno po nakljucju ali glede na stevilo glasov?
Pa tebi je Fady res bil kul? Če meni je on tak medel pa res ne naredi vtis. Saj zapoje relativno pravilno, ampak je taka senca ... Nic posebnega.
Sicer pa kako je s tem vrstnim redom, kdo gre naprej - je to postavljeno po nakljucju ali glede na stevilo glasov?
Pa tebi je Fady res bil kul? Če meni je on tak medel pa res ne naredi vtis. Saj zapoje relativno pravilno, ampak je taka senca ... Nic posebnega.
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
A-a Thomas je včeraj prvič mogo it naprej.
Glede kdo more naprej .. Kolko sem jaz seznanjena je vseeno kolko klicev maš. Lahko si predzadnji pa se bodo oni odločili pa te takoj sejvali. Lahko maš največ klicev, pa če si slučajno zajebal nastop(kar se je zgodilo pri Thomasu), to izkoristijo in te naprej pošljejo. Pač za show se jim gre. Vse kaj je for sure je to, da tisti, ki ima najmanj klicev tudi zapusti oddajo.
Predstavljaj si, da bi bli Collins, Benni, Monika in Rania odspredaj. Se grem stavit, da bi bil nadaljni potek odločitve za več kot pol gledalcev manj pomemben. Mogoče bi celo prešaltali in si kdo je izpadel ogledali na internetu. Zraven tega pa je Thomas do sedaj pri vsaki anketi, ki se vrti okrog DSDSa in zmage dobil čez 50% glasov. S pozabljenim tekstom se to število ne more tak drastično zmanjšat, da bi bil predpred zadnji.
Saj kot sem rekla, če bi ga kdarkoli prej naprej poklicali bi bil absurd in bi se gledalci začeli spraševat kaj se grejo. Najbolj sigurni pa bomo na koncu sezone, ko bodo objavili kolko procentov klicev je kdo dobil.
Glede kdo more naprej .. Kolko sem jaz seznanjena je vseeno kolko klicev maš. Lahko si predzadnji pa se bodo oni odločili pa te takoj sejvali. Lahko maš največ klicev, pa če si slučajno zajebal nastop(kar se je zgodilo pri Thomasu), to izkoristijo in te naprej pošljejo. Pač za show se jim gre. Vse kaj je for sure je to, da tisti, ki ima najmanj klicev tudi zapusti oddajo.

Predstavljaj si, da bi bli Collins, Benni, Monika in Rania odspredaj. Se grem stavit, da bi bil nadaljni potek odločitve za več kot pol gledalcev manj pomemben. Mogoče bi celo prešaltali in si kdo je izpadel ogledali na internetu. Zraven tega pa je Thomas do sedaj pri vsaki anketi, ki se vrti okrog DSDSa in zmage dobil čez 50% glasov. S pozabljenim tekstom se to število ne more tak drastično zmanjšat, da bi bil predpred zadnji.
Saj kot sem rekla, če bi ga kdarkoli prej naprej poklicali bi bil absurd in bi se gledalci začeli spraševat kaj se grejo. Najbolj sigurni pa bomo na koncu sezone, ko bodo objavili kolko procentov klicev je kdo dobil.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
včeraj sem la pa kar malo živčna
no se zgodi tudi thomasu
drugače pa mi ni jasno kaj folk vidi na Faddyju, tip bo popularen največ 1 mesec, poje samo balade, nima nobene enrgije...sicer je res da zelo dobro poje ampak malo življenja pa nebi škodilo
Rania in benny sta se spet skozi zvlekla...naslednjič sem 100% da eden od njiju odhaja...
Kaj tracklist za naslednji teden je že znana?

drugače pa mi ni jasno kaj folk vidi na Faddyju, tip bo popularen največ 1 mesec, poje samo balade, nima nobene enrgije...sicer je res da zelo dobro poje ampak malo življenja pa nebi škodilo

Rania in benny sta se spet skozi zvlekla...naslednjič sem 100% da eden od njiju odhaja...
Kaj tracklist za naslednji teden je že znana?
Houd de wereld tegen
- Gost
FreakChiq napisal/-a:A-a Thomas je včeraj prvič mogo it naprej.
Hvala za obširno razlago, sem dojela

Ally, saj pravim, da je ta Fadi ena navadna megla. Poje pac, ker ima posluh, vse ostalo pa kriza. Podobno kot Monika.
-
FreakChiq - Kofetarica
Aja na Fady vprašanje sem pozabla odgovorit
Kul khm.. Zapel je v redu ampak mam tud pri njemu problem, da mi je boring na odru. Vi bi mogli njega v Live Chatu videt.. Tam ma pa preveč energije. Njemu potisnejo mikrofon v roke pa boš samo njega slišal. Kar mi je sicer v zadnjem chatu malo najedalo
Ampak drugače pa bi se njemu lahko jaz verjetno tak od srca celi čas smejala. Je pa res, da mu to na odru ful manjka.
Pa se mu ni lahko ne. Prvo gnjavijo zaradi leta rojstva. Zdaj so prišle iz strani bild.de (
) govorice ven, da je gej in da je poročen. Hehe pa kot da še to ni dovolj je sledil (spet v bild.de) članek, da se more sedaj bat za življenje, ker libanonci niso tak odprti kaj se homoseksualnosti tiče. *Doh*
Songlista še pa ni znana ne.. Vsaj ne da bi jaz vedla. Jutri ali pa v torek bo pomoje prišla kaka info ven kaj bodo peli.
Joj kaj bi dala, da bi Thomasu izbrali Join Me In Death od Him
Ali pa Wings of a Butterfly

Kul khm.. Zapel je v redu ampak mam tud pri njemu problem, da mi je boring na odru. Vi bi mogli njega v Live Chatu videt.. Tam ma pa preveč energije. Njemu potisnejo mikrofon v roke pa boš samo njega slišal. Kar mi je sicer v zadnjem chatu malo najedalo

Ampak drugače pa bi se njemu lahko jaz verjetno tak od srca celi čas smejala. Je pa res, da mu to na odru ful manjka.
Pa se mu ni lahko ne. Prvo gnjavijo zaradi leta rojstva. Zdaj so prišle iz strani bild.de (

Songlista še pa ni znana ne.. Vsaj ne da bi jaz vedla. Jutri ali pa v torek bo pomoje prišla kaka info ven kaj bodo peli.
Joj kaj bi dala, da bi Thomasu izbrali Join Me In Death od Him

- Gost
Ja pa je Fadi res gej drugače? Ni kazalo zadnjič neke njegove punce? Ali pa je bila od koga drugega
No, meni je dolgočasen, škoda, pa namažejo ga kot kakšno punčko, grozno.
Rania je bila pa včeraj seksi oblečena. Saj ona je ful privlačna, čeprav mi ni logično, kdo glasuje za njo - predvidevam, da ta šov spremljamo predvsem punce, slednje pa ponavadi glasujejo za dečke ali pač?

No, meni je dolgočasen, škoda, pa namažejo ga kot kakšno punčko, grozno.
Rania je bila pa včeraj seksi oblečena. Saj ona je ful privlačna, čeprav mi ni logično, kdo glasuje za njo - predvidevam, da ta šov spremljamo predvsem punce, slednje pa ponavadi glasujejo za dečke ali pač?
-
FreakChiq - Kofetarica
Ne vem če je kaj res na tem
Pa mi je tak vseeno, če je gej ali ni, samo če je bi bilo ql, če bi naredil isto kot Mark lani, ko je to s ponosom povedal.
Meni je fajni poba. Včasih malo preveč navit in hiperaktivni, samo za superstara ga pa vseeno ne bi mela
Rania ti je bla vredi oblečena? Meni pa ful grozno. No mogoče če bi song poznala bi ugotovila, da paše njena obleka k pesmi? Najbolj cute mi je bla v prejšnji oddaji, ko je mela tisto črno kratko obleko gor
Mislim da DSDS tak pretežno ženska populacija spremlja tak da obstajajo tudi punce, ki so velike fanice od Linde, Monike in Ranie. Čeprav jaz osebno nisem taki tip. Mislim, da še nikoli nisem bla fanica od neke ženske.

Pa mi je tak vseeno, če je gej ali ni, samo če je bi bilo ql, če bi naredil isto kot Mark lani, ko je to s ponosom povedal.
Meni je fajni poba. Včasih malo preveč navit in hiperaktivni, samo za superstara ga pa vseeno ne bi mela

Rania ti je bla vredi oblečena? Meni pa ful grozno. No mogoče če bi song poznala bi ugotovila, da paše njena obleka k pesmi? Najbolj cute mi je bla v prejšnji oddaji, ko je mela tisto črno kratko obleko gor

Mislim da DSDS tak pretežno ženska populacija spremlja tak da obstajajo tudi punce, ki so velike fanice od Linde, Monike in Ranie. Čeprav jaz osebno nisem taki tip. Mislim, da še nikoli nisem bla fanica od neke ženske.

-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Men je pa Collinsa ful škoda, kr je včeri dost dobr zapel. Zj pa morjo na račun tega prekletga Benjamina dobri pevci ven letet. Dans zjutri me je dvignal, ko sm vidla, da je mogu Collins ven. No, sj drgač itak najbol navijam za Thomasa. Itak
Rania je grozno zapela. Sam je pa dobro nardila s tistim nizozemskim sirom, ko ga je dala Bohlnu.
Pr Thomasovem nastopu sm pa res bla šokirana. Ok, če se mu bi samo enkrat to nardil, ne pa pol še enkrat. Pa sam mu odpustim, ker je Thomas!
Linda je vredu pela, sam mi kot osebnost ful ni všeč. Ker vse gleda z viška, pa misli da je ona najbolša. Ful je ljubosumna na druge, predvsem na Moniko.
Kak se je Benjamin po svojem totalno zgrešenem nastopu slinu gledalcem in se neki opravičeval. On sploh ne obžaluje tega, da jih je zmerju. To mu je Boln natvezu, kaj mora rečt
Se vidi, zaka je dalje pršu - zato, ker glasujejo za njega prepotentne smrkle in stare omike

Rania je grozno zapela. Sam je pa dobro nardila s tistim nizozemskim sirom, ko ga je dala Bohlnu.
Pr Thomasovem nastopu sm pa res bla šokirana. Ok, če se mu bi samo enkrat to nardil, ne pa pol še enkrat. Pa sam mu odpustim, ker je Thomas!

Linda je vredu pela, sam mi kot osebnost ful ni všeč. Ker vse gleda z viška, pa misli da je ona najbolša. Ful je ljubosumna na druge, predvsem na Moniko.
Kak se je Benjamin po svojem totalno zgrešenem nastopu slinu gledalcem in se neki opravičeval. On sploh ne obžaluje tega, da jih je zmerju. To mu je Boln natvezu, kaj mora rečt

Se vidi, zaka je dalje pršu - zato, ker glasujejo za njega prepotentne smrkle in stare omike

-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
FreakChiq napisal/-a:
Meni je bla tudi karnekaj

Houd de wereld tegen
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
Jaz bi pa sam se nekaj dodala, ker mnenja o vcerajsnjih nastopih ste mi kar z jezika vzele
.
Ce si pa tota Rania zasluzla vceraj, da gre naprej, pol pa tud ne vem...pa se pred Thomasom so jo poklicali...halooo!? ze prejsnji teden je bla ful slaba, ta teden pa katastrofa...pa direkt na faci ji lahk preberes, da ji vse skup dol visi pa da bi bla raje domov...totalno neposteno je, da je mogo vceraj Collins it domov...pa prejsnji teden Stella..tota Rania se se pa kar vlece naprej...Se Benny si je vceraj bolj zasluzo da ostane kot pa ona...res mi zacne najedat in upam, da bo naslednjic ona letela ven

Ce si pa tota Rania zasluzla vceraj, da gre naprej, pol pa tud ne vem...pa se pred Thomasom so jo poklicali...halooo!? ze prejsnji teden je bla ful slaba, ta teden pa katastrofa...pa direkt na faci ji lahk preberes, da ji vse skup dol visi pa da bi bla raje domov...totalno neposteno je, da je mogo vceraj Collins it domov...pa prejsnji teden Stella..tota Rania se se pa kar vlece naprej...Se Benny si je vceraj bolj zasluzo da ostane kot pa ona...res mi zacne najedat in upam, da bo naslednjic ona letela ven

Why be an angel when I can play god?!
- Gost
Meni pa Thomasa grdo oblecejo ... ti izrezi na v mu ne pasejo.
Rania mi ni bila bog ve kaj oblecena, mi ima pa zelo lepo postavo in si lahko privosci tak trebuscek. In potem itak samo s tem ocara, ker s petjem ne more
Sicer pa je komad od Sade drugace super in ne vem od kod Dietru, da je ta komad enostaven, ker ima Sade zelo specificno barvo glasu in ne vem, ce je ravno najbolj enostavno narediti priblizek temu.
Rania mi ni bila bog ve kaj oblecena, mi ima pa zelo lepo postavo in si lahko privosci tak trebuscek. In potem itak samo s tem ocara, ker s petjem ne more

-
FreakChiq - Kofetarica
moj_zlobni_jaz napisal/-a:Se Benny si je vceraj bolj zasluzo da ostane kot pa ona...res mi zacne najedat in upam, da bo naslednjic ona letela ven
Na nekaj takega se tudi jaz že nagibam. Najrajši bi mela, da greta naslednjič Rania ali pa Monika ven (če bi blo pomoje bi tak obe poslala nach hause hehe). Monika mi kot osebnost vedno bolj najeda (celo bolj kot Benni!), Rania pa naj raje pusti prostor v DSDSu nekomu, ki je bolj zainteresiran. Samo ko je Dieteru sir prinesla je blo pa ql ne

***Ally*** napisal/-a:Mi pa tipčke fajn oblečejo z izjemo Faddyja ki ga res ko nekega gaya naredijo, ni čudno da se pojavljajo govorice.
Joj ja, pri Fadyju jaz tud večkrat z glavo majem. Še posebej včeraj, ker so mu TAK hudo ozke hlače nabili na rit.
Najbolj mi pa oke ven padejo, ko Thomasa vidim. Čeprav bi lahko za moj okus zadnja dva nastopa komot brez jakne bil

Kaj me zanima.. Kak bi zgledala vaša TOP 6 lestvica kandidatov, če jih razvrstite zgolj po tem kak fejst so vam pri srcu?
- Gost
Po srcu ali petju? No jaz bom kar oboje, ker gre z roko v roki.
1. Thomas
2. Stella/Linda (tezko se odlocim)
Ostali so mi pa megla, res. Brezvezni, skoda.
1. Thomas
2. Stella/Linda (tezko se odlocim)
Ostali so mi pa megla, res. Brezvezni, skoda.
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
1. Thomas...ja ja
itak
2. Fady
.
.
. pol nekaj casa noben
.
.
3. Linda..poje res za dol past..ji je vceraj pesem od Anastacie ful pasala...
4. Benny...eh kaj hocem...mali ma jajca
pa se mam s koga smejat
5. Monika...poje ql, sam vec zivljenja bi lahk pokazala....
6. Rania...no comment
Sem upostevala samo te, ko so zdaj ostali....ce bi pa upostevala vseh deset pa:
1. Thomas
2. Fady
3. Stella
4. Collins
5. Benny
6. Linda

2. Fady
.
.
. pol nekaj casa noben

.
.
3. Linda..poje res za dol past..ji je vceraj pesem od Anastacie ful pasala...
4. Benny...eh kaj hocem...mali ma jajca

5. Monika...poje ql, sam vec zivljenja bi lahk pokazala....
6. Rania...no comment

Sem upostevala samo te, ko so zdaj ostali....ce bi pa upostevala vseh deset pa:
1. Thomas
2. Fady
3. Stella
4. Collins
5. Benny
6. Linda
Why be an angel when I can play god?!
-
FreakChiq - Kofetarica
MsN napisal/-a:Po srcu ali petju? No jaz bom kar oboje, ker gre z roko v roki.
Saj ponavadi je tak ne, da tisti, ki ti je fejst pri srcu tudi zna ful dobro pet. Čeprav jaz lahko za Moniko rečem, da mi sploh ni pri srcu, pet pa kljub temu zna

Moja lestvica bi pa tak zgledala:
1. Thomas - Tip da dol padeš, pa še pet zna

----Nekaj časa nič----
2. Fady - Simpatični poba je. Njegov stil petja pa mi ni preveč všečn
3. Linda
----Zelo DOLGO nič----
Tukaj čisto spodaj se pa ne znam odločit. Vsak je po svoje smotan

Recimo pa da bi razvrstila tako:
4. Benni in Rania - ta dva sta pri meni trenutno na istem levelu
6. Monika - Ven z njo!

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov