Dsds

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 09. Apr. 2008 8:09

gregalina napisal/-a:Jao, Bohlen je prepriču Bennija, da bo šou dalje :motz: :stupid: :wall:

Money, money :D
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 09. Apr. 2008 10:01

Kot da si nismo vsi že kaj takega mislili :roll:
Oh ja.. 14-letnice bodo skurle celi keš, ki ga majo na mobitelih.. RTL se bo pa spet v denarju valal. Jupii und die Welt ist wieder in Ordnung :D
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 09. Apr. 2008 16:32

Kaj zdaj, bo Beni ostal ali ne?
Nuna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nuna » 09. Apr. 2008 16:50

Ja, Beni je ostal :irre:
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 09. Apr. 2008 17:18

OMG je kera gledala zdaj Explosiv?
Kake je Benni mel, fak :eek: To pa že gre predaleč.

EDIT
Mali Herd bo pel od Wham! - Wake me Up Before You Go-Go
Upam da bo on šel-šel :lach:
kyria
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kyria » 09. Apr. 2008 17:50

Beni, Beni z glavo skozi zid....

In kaj je rekel v Expolosivu?

Bom zelo hvalezna, če mi kdo št to prevede: "Die einzigen die nicht rum zicken sind Thomas und Fady." :oops:
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 09. Apr. 2008 18:03

kyria napisal/-a:In kaj je rekel v Expolosivu?

Kak bo video online boš lahko tak sama pogledla. Samo čisto na kratko - prešinfal je vse stajliste in coache kaj so zaposleni pri DSDS. Ovi ma zdaj še 4x večji "gobec" kot pa ga je prej mel.

Heh ženske pa ga prav ignorirajo. Sploh Rania. Niti zdravo mu ni rekla :)

kyria napisal/-a:Bom zelo hvalezna, če mi kdo št to prevede: "Die einzigen die nicht rum zicken sind Thomas und Fady." :oops:

Edina, ki nista neznosna in nea gnjavita, sta Thomas in Fady.
kyria
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kyria » 09. Apr. 2008 18:27

Hvala!

Še veliko vode bo preteklo, preden se bo Beni naučil pravil igre, ki veljajo v tem poslu. S takšnimi izjavami si samo zapira vrata.

Sestrična mi je poslala cel kup posnetkov DSDS in meni se zdi, da imajo Benijevi starši veliko vlogo pri tem, da se mali tako neumo obnaša. Je pač tako, da so mediji in sami udeleženci v šov biznisu v državah, kjer poznajo zvezdištvo, neizprosni in če ne znaš ali pa vsaj ne poskušaš držati glave nad vodo, te ta hitro potegne na samo dno. In ravno zato, keri je Beni še tako mlad, bi ga prav straši morali bolje usmerjati na tej poti. Včasih je pač treba stisnit zobe. Jaz verjamem, da jim je hudo, če sinek trpi ali kakroli pač že, ampak hej, vsak plus v življenju nosi svoj minus in če zaradi vsakega minusa obupaš, ne prideš prav daleč. Sama to dobro vem.

Še enkrat hvala!
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 09. Apr. 2008 21:20

Meni je še posebej njegov foter taki feeejst mimo. Deluje mi, kot da skozi sina hoče dosečt kaj on nikoli ni.

Upam samo, da bo svet 1x za spremembo pravičen, pa se bomo to soboto zares poslovili od Bennija. :roll:

Aja drugače je pa na RTL-NOW dosegljiv oni klip, ko sem prej razlagala, kako je mali pravo -> http://rtl-now.rtl.de/explosiv.php?container_id=15901 takoj na začetku poročajo o tem.

EDIT
Par zmagovalnih stavkov:
- Scheiss auf Alle!
- Wenn die mir schwulle sachen anziehen, also die nicht zu meinem männlichen Körper passen (hahah LOL)
- Den Choreographen brauche ich auch nicht mehr

OMG
:rofl:
kyria
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kyria » 10. Apr. 2008 9:28

Benijev foter je tud tak tipičen pozerček. Ampak njegova mama - ta je pa vedno tako negativno naperjena, sem prepričana, da ima ful vpliv na malega.

Prav bi blo, da gre Beni tokrat res ven, a to se po vsej verjetnosti ne bo zgodilo. Že tako je imel ogromno bazo glasovalcev pa verjetno je še kakšnega dobi zraven, ker se mu zdaj takoooo smili. No, mogoče je pa še kakšnega zgubil zaradi vseh teh neumnih izjav.

Imam občutek, da zelo hitro zapustil tekmovanje Colins, čeprav je zelo prijeten, je vedno nekako neopazen. Kot Stella. Škoda. Pa tudi za Ranio mislim, da bo šla težko v korak z drugimi. Sem pa nekje zasledila, da se s Thomasom baje zelo rada vidita????

Saj ne morem verjet, da sem čist noter padla v ta DSDS. Dobro, saj veliko medijskih vsebim moram spremljat že zaradi same služe, a v tem primeru bo verjetno nekaj drugega :D Joj, pa še pri teh letih, ko jih mam že par čez dvajset.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 10. Apr. 2008 10:38

Meni se pa njegova mama nea zdi tak khm, da ga sili v kaj al pa kaj podobnega. Jaz sem dobla zadnič občutek, da bi ga najrajši spet k sebi domov vzela, kjer ne bi rabo poslušat vseh teh buu-krikov in kritike.

Mi pa zato Lindina mama deluje ful stroga, taka, ki hčerki nikoli ni dovolila, da počne kaj drugega od petja.

kyria napisal/-a:Sem pa nekje zasledila, da se s Thomasom baje zelo rada vidita????

Štekata se jap. Tak kak se šteka s Collinsom in Fadyjem. :D Ni kaj več za bregom, če to misliš. Rania ma tipa, on pa se zdaj tak lahko samo glasbi posveča.
Nuna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nuna » 11. Apr. 2008 15:45

Škoda niso ble te jagode, s katerimi se baše na posnetku, v neki strup namočene.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 11. Apr. 2008 20:10

No no .. tak škodoželjni pa ne smemo bit. Je le komaj 16-letni poba, ki nima pojma kaj dela.

Hehe samo kaj se mi ful hecno zdi ne.. kljub temu, da večina folka (vključno z mano) ne mara Bennija, si kljub temu tak radi pogledamo, kake piz*arije govori. Danes sem spet naletela na prispevek pri explosiv, v katerem je mali tak BTW prav prekinil generalko in to v "alles ist zum kotzen!" stilu, pa nisem prešaltala :D

Drugače sem pa zasledila tudi en članek v katerem so me malo pomirli, saj so poročali, da bo Thomas pel nižje kot Bono. Geil!! Komaj čakam! :mrgreen: :freude: :freude:
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 13. Apr. 2008 10:12

Evo ga, Benijev fan club ni zatajil :D

Beni me je vceraj tako nasmejal - tisti njegovi gibi na odru pa glas, pozabljeno besedilo, previsoki toni in njegov nasmesek. Hecen je tamali, ampak je res malce cudno, da izrine vse dobre pevce. No, za Collinsa mi ni zal, ker mi je bil ful anti, zal mi je pa Stelle, ker res obvlada.

O Ranii nimam besed - Dieter je bil malce nesramen, ampak zenska dejansko ne zna pet. Vsako pesem do sedaj je komaj zapela, prav muci se ... Po moje si ze sama zeli, da bi izpadla.
Monika mi je bil popolnoma neopazna, Fadi mi ni bil vsec, ceprav ga je zirija tako hvalila - ne vem, nic me ne pritegne na njem pa se prav grozen je s tistim svojim make-upom. Navdusila me je Linda, ki obvlada - energicna, glas pa itak vrhunski. Thomas mi je bil dokaj vsec, na zacetku sem mislila, da se heca s tem, ko je pozabil besedilo, ampak ok ... Me pa sploh vec ne navdusi tako kot na castingih in prvih oddajah.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 13. Apr. 2008 11:03

Jaz pri Herdu dobivam mešane občutke. Večino časa bi ga rada tepla heh potem pa obstajajo trenutki, ko se spomnim, da je 16 let star in bi mu najrajši oprostila za vse. Čeprav je ono opravičilo blo bol tak ne.. Samo ajde mormo mu pa priznat, jajca pa ma stopit nazaj na oder in poslušat buu-krike. Glede njegovega nastopa - pet še zmeraj ne zna samo je v primerjavi z Moniko vsej mel neki nastop.

Monika - kaki dolgčas je ta ženska waaa. Včeraj sicer zaradi komada ni mela katastrofalne mimike, samo ona na odru samo stoji in poje. Nobenega nastopa ne vidim. Se strinjam z Dieterom, ko ji je reko, da kopira perfektno, samo kaj pogreša je Monika in njena predstava. Zraven tega pa pride še pol dejstvo, da še fali zelo malo pa te ženske ne bom mogla prebavljat več.

Collins - Jasno je, da bi slej kot prej izpadel, ker nima ful nekega potenciala. Tip je zabaven pa zraven Thomasa še najbolj normalni od vseh. Ampak jeba taki je špil ne. Nekaj dobrega pa ma njegov izpad, njegova familija bo lahko za Thomasa klicala hehe. :D

Rania - Dolgčaaaas x 500. Fak no ta punca mi pri vsakem nastopu vedno bolj dezinteresirano deluje. Zraven tega pa še res pet ne zna. Sem bla prepričana, da bo mogla ona včeraj it. Pa včeraj mi je bila tudi tak hudo grozno gor oblečena.

Thomas - Začetek fenomenalni! Potem se je pa zgodilo nekaj, kaj pri Thomasu nisem pričakovala, ampak ajde mu oprostim. Tak kak je Anja rekla, to ga naredi še 200x bolj simpatičnega. Zraven tega pa je bogi revež bolan (se je slišalo predvsem v zadnjem delu nastopa, da so mu glasilke začele odpovedat). Čeprav mam filing, da prvič ni pozabil teksta ampak je naključje hotelo, da je v tistem trenutku, ko je držal mamino roko, bila na sporedu vrstica: "I have held the hand of a devil" :D
Ampak dobro, dokazal je, da ni popolni und das ist auch gut so!

Linda in Fady pa sta bila zasluženo najboljša, ja. Hehe čeprav če pogledamo tak malo ne sta še tak samo ta dva ostala. Ostali so zapeli zanič ali pa so jih glasilke izdale.

Sem pa včeraj prvič skusla stranske učinke Thomasmanie, ko je Thomas mogo naprej. And they are not pretty! :pale: Prepričana sem, da je mel 100% največ klicov samo je RTLu tak fajn pasalo, da je kot favorit mel probleme pri petju, da so ga lahko (končno) poklicali naprej (ker če bi ga kdarkoli prej, bi bilo to preveč absurdno) in s tem naredili pri odločitvi pravi show.

Drugače pa je naslednji teden na sporedu Judges Choice Mottoshow. Upam, res UPAM, da bodo Thomasu izbrali en mega komad v bolj rock stilu, pri katerem bo spet lahko uporabil njegov globok (in extremno sexy) glas. :P

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov